Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

QUOTE(Merveilleux @ 2010 08 22, 15:23)
ir neuostyk. žinok, buteliukas tai geriausia šių kvepalų dalis biggrin.gif

Tas kas per kvapas tuomet turėtų būti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 08 22, 16:47)
Tas kas per kvapas tuomet turėtų būti doh.gif  lotuliukas.gif

Mane intriguoja toks pristatymas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2010 08 22, 17:57)
Mane intriguoja toks pristatymas... g.gif

"Womanity"? - kažkas mugleriškai šleikščiai baisaus. Mielai statyčiau šalia Etat Libre d'Orange "Secretions Magnifiques" ir dar didelis klausimas, ar tikrai "Secretions Magnifiques" nėra priimtiniau mano uoslei...

Tikiu, kad atsiras 90 proc., kuriems šie kvepalai patiks, bet ne man.
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 08 21, 22:24)
Į temą kažkodėl nebetrokštu kvepėti šiais: user posted image Primena Airwick oro gaiviklį „Marine".

Man, asmeniškai, visi Gucci nosį riečia schmoll.gif
Atsakyti
user posted image100% nenorėčiau kvepėti šiais! Užsipurškus vieną kartą norėjosi iš karto nusiplauti. Kažkodėl keistas labai kvapas ir tikrai man nepriimtinas. Tas saldumas ir sūrumas tikrai yra nesuderinami komponentai. Vieni sako, kad patinka, kiti – ne. Iš tikrųjų yra daug geresnių ir įdomesnių kvapų nei šis, kičinis kvapas.
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 09 04, 18:04)
user posted image100% nenorėčiau kvepėti šiais! Užsipurškus vieną kartą norėjosi iš karto nusiplauti. Kažkodėl keistas labai kvapas ir tikrai man nepriimtinas. Tas saldumas ir sūrumas tikrai yra nesuderinami komponentai. Vieni sako, kad patinka, kiti – ne. Iš tikrųjų yra daug geresnių ir įdomesnių kvapų nei šis, kičinis kvapas.

Pritariu, kosmaras. Sintetinis kvapas. Bet laikosi labai gerai.
Atsakyti
dolce gabbana light blue pačioj pradžioj nieko tokie buvo, nors nelikau sužavėta, bet gavau dovanų tai nenorėjos išmest, tai ir purškiausi nu, bet po kokio pusmečio negaliu net į juos žiūrėt, nu tai smirda, negaliu to kvapo pakęst. doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(W*S:* @ 2010 09 04, 18:39)
dolce gabbana light blue  pačioj pradžioj nieko tokie buvo, nors nelikau sužavėta, bet gavau dovanų tai nenorėjos išmest, tai ir purškiausi nu, bet po kokio pusmečio negaliu net į juos žiūrėt, nu tai smirda, negaliu to kvapo pakęst.  doh.gif
user posted image

Mano mamai jie 'kvepia pigiai, tualeto gaivikliu' - cituoju. biggrin.gif O as kvepinuosi kartas nuo karto.
Atsakyti
O ziuriu Womanity liko ziauriai is#zdavotas lotuliukas.gif
O man patiko cool.gif Net nezinau: man i nieka nepanasu, labai idomiai skleidziasi..pradzioje turejo lyg rukalu kvapa- paskui jis dingo. Turi kazko ka turi dauguma T. Mugler kvepalu.
Laikosi gerai.

Siaip pasakyciau netgi kad po kokiu 3 metu, pirma karta man patiko "naujiena".
O gal man tiesiog gera nuotaika buvo rolleyes.gif
Atsakyti
Ai ir dar laabai nepatinka Elizabeth Arden Green Tea- oi nuo šitų prasideda migrena, bloga daros vien tik pagalvojus doh.gif doh.gif
user posted image
Atsakyti
Man labiausiai nepatinka Gucci Rush.. Tokie izulus, rekiantys, nesubtilus. Dar teko juos uostyt kokias 5 val. autobuse.. doh.gif Nu tikrai jie ne ofisui, ne kelionei..
Atsakyti
QUOTE(agneseee @ 2010 09 04, 18:04)

Ir man sie labai nepatiko, kazkokie labai atstumiantys ir aitrus brrr rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(W*S:* @ 2010 09 04, 18:39)
dolce gabbana light blue  pačioj pradžioj nieko tokie buvo, nors nelikau sužavėta, bet gavau dovanų tai nenorėjos išmest, tai ir purškiausi nu, bet po kokio pusmečio negaliu net į juos žiūrėt, nu tai smirda, negaliu to kvapo pakęst.  doh.gif
user posted image

O sitiem tai ziuriu arba zmones visiskai abejingi arba isimyleje kaip as biggrin.gif
Atsakyti