Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu II :)

QUOTE(julija88 @ 2010 08 13, 14:27)
Singapūre uždrausta prekiauti ir vartoti kramtomą gumą (jei mano žinios nepasenusios)  smile.gif

Va kur šuo pakastas lotuliukas.gif
Atsakyti

Sakyč gal geriau reiktų dantis kruopščiau valytis negu kad kramtoškėm maskuotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 08 13, 15:24)
Sakyč gal geriau reiktų dantis kruopščiau valytis negu kad kramtoškėm maskuotis  biggrin.gif

singapūre tai tiktai taip - vienareikšmiškai.....

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2010 08 13, 14:32)
singapūre tai tiktai taip - vienareikšmiškai.....

Nu ir vat matai kaip puiku - tam tikra visuomenės sveikatos politika. Ką čia sintetiką čiaumot, reikia dantus valytis, gražiai prisižiūrėt biggrin.gif

O tai paskiau va - Crystal Noir prismirdusia burna atsiduoda. Gi nė vienam singapūriečiui matyt taip nenutinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smauglius: 13 rugpjūčio 2010 - 14:40
Kaip man jie nepatinka negaliu doh.gif
user posted image
Atsakyti
Oi, net supykino, kai šiuos kvepalus pauoščiau: user posted image
Atsakyti
user posted image
Pradinėse natose galvojau visai gražios baltos gėlės, ryški lelija. O po 15 min. įrašiau į sąrašą tų, kurie realiai sukelia pykinimą. Dar tame sarašiuke Alexander McQueen Kingdom ir Guerlain Nahema.
Nesakau, kad jie smirdi fui ir bee. Tiesiog man netinka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ferrari @ 2010 08 20, 10:29)
Dar tame sarašiuke Alexander McQueen Kingdom ir Guerlain Nahema.
Nesakau, kad jie smirdi fui ir bee. Tiesiog man netinka  unsure.gif

Negaliu nesutikti dėl Kingdom. Pirmą kartą bandant nieko tokio blogo neužuodžiau - nors ir ne tas kvapas, kuriuo norėčiau kvepintis. Saldus, šiek tiek citrusų pradžioje, paskui kažkas truputi susiasocijavo su Samsara g.gif Nepadarė didelio įspūdžio. Deja, nemoku aš išsamiai kvapų apibūdinti ar natas išskirstyti blush2.gif Bet antrą kartą geriau išuostinėjus kažkas tooookio išlindo tame saldume blink.gif Kažkoks...sūrumas? rūgštumas? Labai iš tolo priminė kažkokios silkės kvapą blush2.gif Nuo kurio tiesiogine šio žodžio prasme kažkaip nelabai gera pasidarė. Gal čia ir yra tas jų skandalingas erotiškumas, bet tikrai tas kvapas ne man schmoll.gif

O šiaip dar neseniai sužinojau, kad nenoriu kvepėti AG Songes. Buvo vienas iš tų retų kvapų, kurį net nuėjau nusiplauti. Išvis jo nesupratau. Paskaitau natas, atsiliepimus - toks jausmas, kad apie kitą kvapą skaitau blink.gif ant manęs kažkokia dezinfekuojančia priemone atsiduoda.
Atsakyti
Alexander McQueen Kingdom viena iš natų yra kuminas ir jis yra tikrai ryškus. Kuminas kvepaluose daug kam sukelia asociacijas su gaižiu pabuvusio prakaito kvapu smile.gif Tai jei jau nosis kuminą priima būtent šitaip, tuomet nieko nepadarysi biggrin.gif

O dėl Nahemos, tai jie turėtų visai nepatikti tiems, kurie nemėgsta rožės kvapų, nes man Nahema yra vieni iš rožiškiausių (nepainioti su žodžiu rožinis biggrin.gif ) kvepalų. Ypač pure parfum variantas - tokia stipri kvapni drėgna rožė. Na liubitelia, taip sakant.
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 08 20, 12:53)
Alexander McQueen Kingdom viena iš natų yra kuminas ir jis yra tikrai ryškus. Kuminas kvepaluose daug kam sukelia asociacijas su gaižiu pabuvusio prakaito kvapu  smile.gif Tai jei jau nosis kuminą priima būtent šitaip, tuomet nieko nepadarysi  biggrin.gif

Gal ir kuminas tuomet. Dėkui, net įdomu pasidarė, susiradau, kuriuose kvepaluose jis dar turėtų būti ryškus, reikės pauostinėti prie progos. Va pvz., Kenzo dramblyje jo rodos irgi yra, bet ten manęs niekas neerzina g.gif Matyt ten jį cinamonas ir kiti prieskoniai užgožia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 08 20, 12:53)
Alexander McQueen Kingdom viena iš natų yra kuminas ir jis yra tikrai ryškus. Kuminas kvepaluose daug kam sukelia asociacijas su gaižiu pabuvusio prakaito kvapu  smile.gif Tai jei jau nosis kuminą priima būtent šitaip, tuomet nieko nepadarysi  biggrin.gif

O dėl Nahemos, tai jie turėtų visai nepatikti tiems, kurie nemėgsta rožės kvapų, nes man Nahema yra vieni iš rožiškiausių (nepainioti su žodžiu rožinis  biggrin.gif ) kvepalų. Ypač pure parfum variantas - tokia stipri kvapni drėgna rožė. Na liubitelia, taip sakant.

Ne kuminas ten man netinka, kažkokia gėlė, gal narcizas g.gif

O Nahema tai jo, rožės ten per kaip sakant tiek kad net "per gerklę lenda" tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2010 08 20, 11:53)

O mano nosis matyt kuminą ir visas Kingdom natas priima labai maloniai biggrin.gif
Iš pradžių jie man padvelkia šiokiu tokiu panašumu su Dior Addict - tik ne su saldžiąją Addict puse...beje ne aš viena tą panašumą užuodžiau. O prakaito kvapo mano nosis niekaip nepagauna schmoll.gif thumbup.gif Žinoma kvapas tikrai animalistinis, erotiškas, gundantis ir drįstu dabar juo tik tam tikromis progomis kvėpintis ir tik vakarais wub.gif wub.gif Girdėjau gandus, kad vyrai itin myli šį kvapą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti