Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

be problemu ... ir ta zinoti yra puikus jausmas... smile.gif aisku MB yra sunkiau... nes ir jis ta puikiai zino... nors niekad nesistegiau to pabrezti ar tuo manipuoliuoti tiesiogiai...
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 05 01, 16:24)
labai paprasta, uzdirbi minimuma 700 ,nuoma buto be komunaliniu apie  500, kaip isgyvent ax.gif

aišku gaunant minimumą yra sunku, bet gal reikia kaip nors ieškotis kokios nors papildomos veiklos. čia neturiu mintyse konors platinimą ar dalyvavimą visokio pobūdžio finansinėse piramidėse, pati nieko neplatinu ir nemėgstu, kai platintojai man ant galvos lipa, kita vertus ir nesmerkiu tokio užsiėmimo. yra juk ir kitokių veiklų. aišku pačioje pradžioje būna dažniausiai labai sunku. bent jau man, kai aš pradėjau dirbti ir gauti tik minimumą ir dėl šios priežasties ieškotis dar ir papildomos veiklos, buvo sunku. dariau daug ką: prižiūrėjau vaikus, ploviau langus, valiau patalpas, lyginau rūbus, gaminau maistą, rašiau referatus ir pan. (na aišku ne viską vienu metu). be to, dar elgiausi taupiai, mokiausi ir ieškojau geriau apmokamo darbo. padėtis pradėjo taisytis maždaug po metų. bet šiaip, kai susimąsčiau apie tai, kad mano padėtis piniginiu atžvilgiu yra bloga ir užsimaniau tai kaip nors pakeisti, buvo labai baisu - viena vertus, supranti, kad tau šiuo požiūriu nesiseka, o kita vertus, padėtis nesikeičia taip greitai, kaip kad norėtųsi, o tarpais atrodė, kad išvis viskas stovi vietoj doh.gif
Atsakyti
Sugebeciau jei reiketu, kiekviena sugebetu.
Atsakyti
QUOTE(marinatas @ 2009 05 01, 18:06)
aišku gaunant minimumą yra sunku, bet gal reikia kaip nors ieškotis kokios nors papildomos veiklos. čia neturiu mintyse konors platinimą ar dalyvavimą visokio pobūdžio finansinėse piramidėse, pati nieko neplatinu ir nemėgstu, kai platintojai man ant galvos lipa, kita vertus ir nesmerkiu tokio užsiėmimo. yra juk ir kitokių veiklų. aišku pačioje pradžioje būna dažniausiai labai sunku. bent jau man, kai aš pradėjau dirbti ir gauti tik minimumą ir dėl šios priežasties ieškotis dar ir papildomos veiklos, buvo sunku. dariau daug ką: prižiūrėjau vaikus, ploviau langus, valiau patalpas, lyginau rūbus, gaminau maistą, rašiau referatus ir pan. (na aišku ne viską vienu metu). be to, dar elgiausi taupiai, mokiausi ir ieškojau geriau apmokamo darbo. padėtis pradėjo taisytis maždaug po metų. bet šiaip, kai susimąsčiau apie tai, kad mano padėtis piniginiu atžvilgiu yra bloga ir užsimaniau tai kaip nors pakeisti, buvo labai baisu - viena vertus, supranti, kad tau šiuo požiūriu nesiseka, o kita vertus, padėtis nesikeičia taip greitai, kaip kad norėtųsi, o tarpais atrodė, kad išvis viskas stovi vietoj doh.gif

o kur jus ieskojot isvardintu darbu? per pazistamus ar skelbimus? turin omeny nera darbu db nes krize, tai nzn nzn doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 05 01, 17:54)
o kur jus ieskojot isvardintu darbu? per pazistamus ar skelbimus? turin omeny  nera darbu db nes krize, tai nzn nzn doh.gif

man irgi idomu, nes dabar taupymo laikas, tai kazin ar kam nors reiketu namu tvarkytojos ar dar kokios padejejos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2009 05 01, 17:54)
o kur jus ieskojot isvardintu darbu? per pazistamus ar skelbimus? turin omeny  nera darbu db nes krize, tai nzn nzn doh.gif

iš pradžių ir per pažįstamus, ir per skelbimus, o po to tik per pažįstamus ir tų pažįstamų pažįstamus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(TODEL KAD @ 2009 05 01, 17:33)
Sugebeciau jei reiketu, kiekviena sugebetu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Paskaičius temos antraštę galima pagalvoti, kad moteris kaip augintinis nesugebantis išgyventi be žmogaus t.y. be vyro....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fanda: 01 gegužės 2009 - 19:46
Kas čia jums keisto, kad kai turi du ar tris vaikus, o gal ir daugiau biggrin.gif , gali būti sunku vienai verstis, gal ir išgyvensi, bet tai ir tebus tik egzistencija, kai skaičiuosi paskutines "kapeikas".
Atsakyti
kadangi vaiku neturiu tai atsakymas paprastas - isgyvenciau.
Atsakyti
QUOTE(fanda @ 2009 05 01, 20:45)
Paskaičius temos antraštę galima pagalvoti, kad moteris kaip augintinis nesugebantis išgyventi be žmogaus t.y. be vyro....

Realybė tokia, kad nemažai moterų (vienos dėl psichologinių, kitos dėl finansinių priežasčių) nesugebėtų išgyventi be vyro.
Atsakyti
Laisvai išgyvenčiau mano ir dabar pajamos didesnės nei jo blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sugebėčiau. Šeimoje du vaikai, paauglys ir 5mėn dukrytė, tad esu vaiko priežiūros atostogose, bet turiu savo stogą virš galvos(padovanojo tėvai), šalia gyvena tėvai, kurie prižiūrėtų dukrytę, o darbo aš nebijau, kai šeimai buvo sunkus laikotarpis, uždirbau tris kart daugiau už vyrą. Žinoma, sunku būtų, nes šalia yra geras, rūpestingas žmogus, dirbantis per kelis darbus, kad tik mums nieko netrūktų ax.gif
Atsakyti