Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

QUOTE(Aivita @ 2008 03 18, 16:58)
Esu bibliotekininkė, darbas reikalauja daug žinių, išsilavinimo, 8 valandas dirbu su kompiuteriu, o atlyginimas 1000 litų, turiu du vaikus, tikrai be vyro neišsiversčiau, gal ant skurdo ribos. O biurokratų armija ministerijose sau tokio atlyginimo nemoka, priedai, 13-ti atlyginimai, premijos. O kultūros darbuotojai, pedagogai balansuoja ant skurdo ribos

Atsakyti
QUOTE(1 000 000 @ 2009 01 14, 18:19)

na nepaskyčiau apie kai kuriuos pedagogus wink.gif

apsukresni pedagogai užsikala po 4000 lt/mėn (gal ne ausko kalnai, bet ir ne skurdo riba biggrin.gif ) bigsmile.gif vien iš repetitoriaus veiklos kiek užsikala, svarbu suktis: ar tu pedagogas ar ne, norėsi - užsidirbsi.
Atsakyti
QUOTE(JaHarta @ 2009 01 15, 12:06)
na nepaskyčiau apie kai kuriuos pedagogus wink.gif

apsukresni pedagogai užsikala po  4000 lt/mėn (gal ne ausko kalnai, bet ir ne skurdo riba biggrin.gifbigsmile.gif vien iš repetitoriaus veiklos kiek užsikala, svarbu suktis: ar tu pedagogas ar ne, norėsi - užsidirbsi.

drinks_cheers.gif mano sesuo pedagogė, tikrai su visom papildomom pamokom per mėn. uždirba 4000 , o gal ir daugiau. reikia tik netingėti suktis.
Atsakyti
Tikrai neisgyvenciau. Nebent jei grisciau pas tevus gyvent ax.gif Esu studente+auginu dukryte. Mano menesines pajamos apie 588lt. Cia sudejus pasalpas ir stipendija. g.gif Lb dziaugiuosi, kad turiu toki nuostabu vyra ir nereikia sukti galvos del papildomu darbu ar pajamu, kad galetume issilakyt. Kai baigsiu mokslus, manau kad rasiu darba ir lygiai taip kaip ir vyras prisidesiu prie seimos islaikymo.
Atsakyti
sugebeciau
Atsakyti
sugebeciau ir laisvai, turiu buteli, ne stebuklas, bet vis savo ( paveldejau is tevu), du vaikus, tai nors ir nedirbu, siuo metu auginu suneli, bet taupydama isgyvenciau, nors MB mano kitaip.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sugebeciau,nes siuo metu islaikau save ir vyra lotuliukas.gif
Atsakyti
šiuo metu tikrai neišgyvenčiau be pagalbos unsure.gif
Atsakyti
sugeebeciau irnesakyk.gif
Atsakyti
sugebėčiau be problemų ax.gif MB tos pačios nuomonės (apie mane smile.gif )
Atsakyti
Nu tikrai būtų įdomu, jei viena būdama dar nesugebėtumėte išgyvent lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivita @ 2009 05 01, 13:43)
Nu tikrai būtų įdomu, jei viena būdama dar nesugebėtumėte išgyvent  lotuliukas.gif

labai paprasta, uzdirbi minimuma 700 ,nuoma buto be komunaliniu apie 500, kaip isgyvent ax.gif
Atsakyti