Išgyvenčiau, net ir paskola nebūtų per didelė našta
siuo metu niekaip

QUOTE(Aivita @ 2008 04 07, 13:32)
Gali būti tokia liga ar nelaimė, kad ir su vienu vaiku neišgyvensi, tai ką dabar, pagal kai kurių mamų logiką, ir to vieno gal negimdyt, vaikai Dievo dovana, gimdai ir tikiesi, kad viskas bus gerai, gal daug ko teks atsisakyt, gal prasčiau apsirengsi, valgysi, bet vis tiek būčiau laiminga, turėdama savo vaikelius

Manau butu sunku,bet neprapulciau net ir tokiu atveju
Manau, kad būtų labai sunku, bet turbūt tektų ieškoti papildomo darbo ir t.t.
Tikrai isgyventumet visos,kad ir kokia beviltiska situacija atrodytu,gyvos juk i kapus nesliauztumet,ar ne? Reiskia gyventumet,ir sekmingai isgyventumet,o kur gi detumetes? Dievas paprastai neapleidzia savo vaiku.As cia is savo patirties jei ka...

Isgyvenciau, aisku, bet gyvenimo stilius pakistu - tektu kai ko atsisakyti. Jei vienai reiketu moketi paskola uz masina, buta, o dar (sakykim ateityje) vaikus auginti, isgyvenciau, bet nuo algos iki algos. Manau, neliktu santaupoms ir kai kuriems prabangos dalykams - kaip pvz keliones.
Na, bet abu su vyru esame apsidraude gyvybes nemazai sumai, tai nelaimes atveju nebutu didelio finansinio smugio.
Na, bet abu su vyru esame apsidraude gyvybes nemazai sumai, tai nelaimes atveju nebutu didelio finansinio smugio.
As ir gyvenu viena ir net kartu su vyru budama visada galvojau apie savo pinigus. Tai, kad bendrai gyvename su antra puse, tai nereiskia, kad reikia pilnai ir atiduoti save i jo rankas. Maza kas gyvenime nutinka, nelaime, liga ar pan... uztad dabar esu rami del saves ir busimo vaikelio
Niekada neteko galvoti skiriantis, kad vajey.. ir kaip as dabar isgyvensiu ir del to( kaip dazna) kesti nesusisekusi seimynini gyvenima. Finansine laisve duoda ir emocine laisve tam tikrais atvejais. O kaip investuoti? Investuoti reikia i save, studijas, kvalifikacijos kelima, kol imanoma karjeros daryma. Turint gera galva ant peciu visada atsiras ir pinigu

Pritariu Zitlali komentarui nuo..iki
Tikrai visos išgyventų, nereikia taip savęs nuvertinti. Galbūt būtų gyvenimas ne toks riebus ir šokoladinis kaip dabar, bet iš bado tikrai nemirsite.
Be to nereikia gyvenime kuklumo užgyvenant turtą. Nebijokit paprašyti, kad tam tikras turtas būtų užrašomas jūsų vardu, pvz. automobilis, NT. Jei vyras kategoriškai prieš - jau negeras ženklas, kad jis nelaiko jūsų lygiateisiška partnere. Puikus rodiklis, parodantis jūsų santykių brandą.

Tikrai visos išgyventų, nereikia taip savęs nuvertinti. Galbūt būtų gyvenimas ne toks riebus ir šokoladinis kaip dabar, bet iš bado tikrai nemirsite.

Be to nereikia gyvenime kuklumo užgyvenant turtą. Nebijokit paprašyti, kad tam tikras turtas būtų užrašomas jūsų vardu, pvz. automobilis, NT. Jei vyras kategoriškai prieš - jau negeras ženklas, kad jis nelaiko jūsų lygiateisiška partnere. Puikus rodiklis, parodantis jūsų santykių brandą.
manau kad ne,nes visgi mergaitės liktų su manimi,o joms reik daug daugiau pinigėlių nei man pačiai
QUOTE(Kolekcionierė @ 2008 05 05, 19:54)
manau kad ne,nes visgi mergaitės liktų su manimi,o joms reik daug daugiau pinigėlių nei man pačiai
as gyvenu su mergaitemis viena ir pragyvenu.
jei taip nutiktu net ir dabar, kai esu
ne tik isgyvenciau, bet dar ir visai neblogai pagyvenciau

Taip išgyvenčiau.Tik kai vaikus reikės leisti į studijas gal būtų sunkiau.Bet dabar aš piniginių reikalų tvarkytoja ir mano galvelė nuolat dirba kaip tvarkyti šeimos pinigėlius ir kaip juos išleisti.