Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sugebėtumėt išgyventi be vyro

pasispaudus isgyvenciau su vaikais ir draudimus susimokeciau ir paskola.visa gyvenima nesispausi tai dar pasiimciau papildomo darbelio,tikrai neprapulciau.
Atsakyti
isgyvenciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2008 05 05, 19:12)
as gyvenu su mergaitemis viena ir pragyvenu.

na matai nevisi zmones vienodi,ir galimybes skiriasi,siuo metu tektu gyvent is mazosios pinigeliu,nes i lopseli tokiu dar nepriima,o auklei sumokeciau daug

bet visa laime kad man nereik galvot apie vienisa motinyste smile.gif
Atsakyti
kol kas ne, bet ateity tai turėtų keistis ax.gif
Atsakyti
išgyvenčiau ax.gif , tik reiktų pakoreaguoti įpročius kai kuriuos.
Į vyro rankas, kaip čia maytės kai kurios sakė, tikrai nesu atsidavusi ir tikiuosi niekad nebūsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2008 05 06, 06:47)
na matai nevisi zmones vienodi,ir galimybes skiriasi,siuo metu tektu gyvent is mazosios pinigeliu,nes i lopseli tokiu dar nepriima,o auklei sumokeciau daug

bet visa laime kad man nereik galvot apie vienisa motinyste  smile.gif

gera laime, kad nereikia pagalvoti apie vienisa motinyste, juk na nevisi zmones vienodi, o ir ne visus nelaime aplanko.
Atsakyti
Aišku, kad išgyvenčiau, juk dirbu.Jei nedirbčiau tai kiltų tokie klausimai, o kai dirbu, tai ką daugiau turi daugiau išleidi, mažiau turi mažiau išleidi.MTikrai esu ne iš tų , kurios net nežino kiek pinigėlių reikia pragyvenimui, nes nuolat pinigus tik leidžia.
Atsakyti
Zinoma,kad isgyvenciau,bet dirza susiverzti tikrai bent jau pradzioj reiktu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšniux: 07 gegužės 2008 - 18:05
isgyvenciu tongue.gif apskritai labai nemalonus ir zeminantis jausmas yra buti priklausomam nuo kito zmogaus, ypac finansiskai ir prasineti kiekviena karta ar duoti ataskaitas....bent jau man tai yra nemalonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(knibždėlynė @ 2008 05 08, 14:26)
isgyvenciu tongue.gif apskritai labai nemalonus ir zeminantis jausmas yra buti priklausomam nuo kito zmogaus, ypac finansiskai ir prasineti kiekviena karta ar duoti ataskaitas....bent jau man tai yra nemalonu ax.gif

na jeigu šitaip būtų, tai manau kiekviena bėgtų bent gatvę šluoti ax.gif betgi ne visoms ir ne visada taip yra biggrin.gif
Atsakyti
laisvai išgyvenčiau. nors vaikų neturiu, bet manau, kad iš savo algos dar ir porą vaikiukų galėčiau išlaikyt (žinoma, apribojant kai kuriuos savo poreikius), be to, atsirastų papildoma motyvacija daugiau uždirbt biggrin.gif
Atsakyti
jei ne paskolos būtų lengviau, bet manau išgyvenčiau.
Atsakyti