Jo užsispyrus maniškė
.Kažkaip galvoju galejo vaikiukus ne iškart visus priimt,o į dieną po vieną(kurios mamos gali),tada ir auklėtojai lengviau būtų
Nes ir auklėtoja pasirodė pervargus.Išeinant auklėtoja davė pora sumuštinių,tai iki namu abu suvalgė
,ot ožka,bet ką man su ja daryt
Dabar merginos miega
QUOTE(Milinga @ 2008 09 01, 15:39)
Manoji, kaip galvojau kad verks, tai ir verke. 10 val. gavau is aukletojos sms, kad nenusiramina..aisku as iskart meciau visus darbus ir lekiau jos paimti. O nuvaziavus pamaciau toki vaizdeli, kad paciai nors bliauk...gal kokie 8 vaikai, ir visi verkia
vieni nuo kitu bliauna..nezinau ka reiks daryti, bet tikriausiai bandysiu pratinti vel po pora valandu, arba padarysiu 2 savaiciu pertrauka, kad kiti vaikai apsiprastu ir tada gal maniske nebeverks

nu jo...eina sau kaip ziauru
Papildyta:
QUOTE(xantia @ 2008 09 01, 15:40)
Jo užsispyrus maniškė
.Kažkaip galvoju galejo vaikiukus ne iškart visus priimt,o į dieną po vieną(kurios mamos gali),tada ir auklėtojai lengviau būtų
Nes ir auklėtoja pasirodė pervargus.Išeinant auklėtoja davė pora sumuštinių,tai iki namu abu suvalgė
Dabar merginos miega 
man tai normaliai ji pasirode bet tikiu kad pavargo
QUOTE(xantia @ 2008 09 01, 14:40)
Jo užsispyrus maniškė
Dabar merginos miega 
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 01, 14:41)
sako mes iprate, kiekviena rugseji taip buna
Papildyta:
o pas jus 5 grupej tai turbut ne visi naujokai?
QUOTE(Milinga @ 2008 09 01, 15:45)
sako mes iprate, kiekviena rugseji taip buna
nu mums kiekvienas pats brangiausias geriausias ir t.t joms tai tik maziukai ateja lankyt darziuko ir visi verkia,o ypac jai dirba kokiu jau 10metu tai zinai
ne nevisi viena mergaite is lopselio bet irgi paverke biski,dar yra berniukas toks kiek zinau
Na, anksciau ar veliau, lengviau ar sunkiau, vistiek pripras..
QUOTE(Milinga @ 2008 09 01, 14:46)
Ne visi,bet dauguma,nes drąsių vaikiukų tai pastebėjau kokiu keturis
QUOTE(xantia @ 2008 09 01, 15:50)
as tai nezinau bet zinau kad bus gimtadienis 3d tikriausiai
Mes rytoj nebūsim,vešiu panas pas dantistę,o gimtadienis būtų gerai
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 01, 14:51)
as tai nezinau bet zinau kad bus gimtadienis 3d tikriausiai
tai gal vaikuciams bus smagu

as tai nieko nemaciau, tik maciau kad vienas berniukas buvo, o visos kitos panos
QUOTE(Milinga @ 2008 09 01, 15:53)
Dovilė jau atsikėlė,parodžiau naujas kojinytes,tai sakė eis su jomis į darželį
QUOTE(xantia @ 2008 09 01, 16:11)
nu va gal bus gerai