Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

kaip antroji dienele darziuke sekasi/ ar vis liudesys skirtis maziukam?
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 09 02, 11:07)
kaip antroji dienele darziuke sekasi/ ar vis liudesys skirtis maziukam?

mano tai ate parode ir nubego blink.gif nu eisiu greit pasiimti parasysiu kaip pasitiko biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Dinelė2,nu kaip faina.Tikiuos rytoj bus mum lengviau.Bet va šiandien pas dantistę buvom,tai nesižioja visai doh.gif Nu sunku man su ja.
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 09 02, 12:47)
Sveikutės,

Dinelė2,nu kaip faina.Tikiuos rytoj bus mum lengviau.Bet va šiandien pas dantistę buvom,tai nesižioja visai doh.gif Nu sunku man su ja.

doh.gif nu as sende atejau pasiimti tai kur tau,sakau einam namo sako neisiu,busiu cia blink.gif einam ziet kiek cia zaislu sako biggrin.gif sakau einam tai vos ikalbejau doh.gif sako aukletoja nu vaikas thumbup.gif idomu g.gif ryt bandyu miego palikt ,idomu kaip cia bus g.gif blush2.gif
Atsakyti
Nu supavydėsiu ax.gif Tai kaip tu jį auklėji? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 09 02, 13:27)
Nu supavydėsiu ax.gif Tai kaip tu jį auklėji? bigsmile.gif

g.gif ka zinau lotuliukas.gif ai jis pas mane ramuolis toks,nors ir avinukas doh.gif uzsispyres bet as nelabai kreipiu demesio jai uzsispyria blush2.gif va vakar irgi reikejo pasiimti is darzelio masinas klyke,spardesi bet neleidau,o sendien graziai paprase tai leidau issinesti, doh.gif nu bet ryt sakiau nesi savo masinu dar i darzeli tai sake gerai biggrin.gif nepavydek nes dar nezinia kas bus po savaites kaip jau supras kad darzelis ne pramoga,o kasdienybe g.gif blush2.gif
Atsakyti
Mums tai nekas verysad.gif ir nesuprantu kodel...rekia isteriskai, be asaru. Visa menesi buvo taip gerai, be problemu pasilikdavo, o dabar..nebezinau ka ir daryti unsure.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 09 02, 15:35)
Mums tai nekas  verysad.gif ir nesuprantu kodel...rekia isteriskai, be asaru. Visa menesi buvo taip gerai, be problemu pasilikdavo, o dabar..nebezinau ka ir daryti  unsure.gif  cray.gif

unsure.gif unsure.gif nu idomu kas ten jai nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 09 02, 14:51)
unsure.gif  unsure.gif  nu idomu kas ten jai nepatinka g.gif

neįsivaizduoju schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 09 02, 16:18)
neįsivaizduoju  schmoll.gif  verysad.gif

gal ta aukletoja nepatinka g.gif
Atsakyti
na jau turbtu matete abi aukletojos?tai kaip jum jos?
Papildyta:
tubut vaikiukai daba i lauka neina ?apsipranta su darzelio sienom?
Atsakyti
QUOTE(liumcikas @ 2008 09 03, 10:28)
na jau turbtu matete abi aukletojos?tai kaip jum jos?
Papildyta:
tubut vaikiukai daba i lauka neina ?apsipranta su darzelio sienom?

nu man tai nieko tokios abidvi 4u.gif i lauka ir as nemanau kad dar jie eina g.gif na sendien jau paliksiu pietu miegelio maziuka unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti