maniske siandien be asaru liko, skambinau aukletojai, sako linksma, zaidzia...nu ir suprask tuos vaikus
man sitiek nervu istampe
ziuresim kaip bus ryt
o i lauka tai turetu eiti, bent maziuku grupe tai kasdien eina i smelio deze
Sveikutės,
Aš šiandien saviškės ilgai nelaikiau,jau mes namie.Šiandien neverkė,bet ir nežaidė.Gal ryt ir žaist pradės
Su auklėtoja atsisveikino ir sakė,kad ateis dar.Rytoj vėl bandysiu iki pietų palikt.
Dinelė2,taviškis tai ašaroja,kažkas šiandien jam netinka.Nors pusryčius tai suvalgė,mačiau.
Aš šiandien saviškės ilgai nelaikiau,jau mes namie.Šiandien neverkė,bet ir nežaidė.Gal ryt ir žaist pradės
Dinelė2,taviškis tai ašaroja,kažkas šiandien jam netinka.Nors pusryčius tai suvalgė,mačiau.
QUOTE(xantia @ 2008 09 03, 11:05)
Sveikutės,
Su auklėtoja atsisveikino ir sakė,kad ateis dar.Rytoj vėl bandysiu iki pietų palikt.
Manau gal nepalik dar miegot,auklėtojai ir aš neprisiskambinau,nekėlė ragelio,gal kur užkišus 
Papildyta:
Dinelė2,taviškiui aš pažadėjau,kad pasakysiu mamytei,kad ateitų
Papildyta:
QUOTE(xantia @ 2008 09 03, 11:21)
Manau gal nepalik dar miegot,auklėtojai ir aš neprisiskambinau,nekėlė ragelio,gal kur užkišus 
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(gizmas @ 2008 09 03, 14:41)
sveikos mamytes mes ir snd buvom bet dar tik apsiziurejom tai pirmas ispudis visai neblogas iskart prie zaislu net namo nenorejo eit ,nuo ryt jau pradesim lankyt 
kuria grupe?
Aš saviškę šiandien valandžiukei buvau močiūtei palikus,visada su džiaugsmu pasilikdavo,nes ten yra katinas.O dabar su dūdom
Sveikutes, mes ir lankom ta pati darzeli, 5 grupe, ar yra dar kas nors is jos?
QUOTE(zyzute @ 2008 09 03, 17:58)
Sveikutes, mes ir lankom ta pati darzeli, 5 grupe, ar yra dar kas nors is jos?
yra yra ir xantia ir mes ir dar mamyte kazkuri