Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

zyzute,o tavo mergytės gimtadienis šiandien?Nes prie vardo tai kita gimimo data ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 09 03, 18:07)
zyzute,o tavo mergytės gimtadienis šiandien?Nes prie vardo tai kita gimimo data ax.gif

ax.gif aha idomu idomu bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mergytes gimtadienis 08.26, bet turbut liniuotes nepakeitus, tai ir rodo taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2008 09 03, 18:17)
Mano mergytes gimtadienis 08.26, bet turbut liniuotes nepakeitus, tai ir rodo taip  ax.gif

Ugne,nu man atrodo kad as jus zinau g.gif blush2.gif nu dar paziesiu pagal vaikucius rytoj biggrin.gif
Atsakyti
Maniske Ugne, kiek pastebejau tamsiausia is grupes ax.gif tai nesunku pastebeti biggrin.gif
Va ryt bandysiu palikti pietu miegoti, nes siandien jau radau benusirengiancia biggrin.gif , bet pasilikt vistiek nepanoro schmoll.gif nu ziuresim kaip ryt seksis.
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2008 09 03, 19:10)
Maniske Ugne, kiek pastebejau tamsiausia is grupes  ax.gif tai nesunku pastebeti  biggrin.gif
Va ryt bandysiu palikti pietu miegoti, nes siandien jau radau benusirengiancia biggrin.gif , bet pasilikt vistiek nepanoro  schmoll.gif nu ziuresim kaip ryt seksis.

o jus pirma diena gal per peitus buvot atejus ir ja maitinot? ax.gif as tai nepaliksiu dar nes maziukas labai verke sendien doh.gif
Atsakyti
Taip mes maitinom pirma diena biggrin.gif o antra diena tai man ta tamsi aukletoja jau liepe neiti, nes maziukai buna neramus, kai kitos mamytes yra ir nervuojasi, kad ju mamyciu nera, tai as ir nejau maitinti, tai radau nuo galvos iki bambos slapiai doh.gif bet visa issisiepusia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2008 09 03, 19:41)
Taip mes maitinom pirma diena  biggrin.gif o antra diena tai man ta tamsi aukletoja jau liepe neiti, nes maziukai buna neramus, kai kitos mamytes yra ir nervuojasi, kad ju mamyciu nera, tai as ir nejau maitinti, tai radau  nuo galvos iki bambos slapiai  doh.gif  bet visa issisiepusia  biggrin.gif

biggrin.gif tada as jus zinau biggrin.gif manau ir jus mane zinote mirksiukas.gif smagu kad jusu vaikuciai taip smagiai pripranta o va maniskis jau suprato kas cia dedasi kad teks pasilikineti jame tai prasidejo asaros verysad.gif gaila maziuko negaliu verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Maniškė šiandien buvo iki pietų,neverkė thumbup.gif Bet ryte paleist nenori,tai teko ,,nusimuilint" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 09 04, 14:24)
Sveikutės,
Maniškė šiandien buvo iki pietų,neverkė thumbup.gif Bet ryte paleist nenori,tai teko ,,nusimuilint" smile.gif

o maniskis verke verysad.gif visa diena verysad.gif nu bet atejau pasiimti tai jau neverke thumbup.gif
Atsakyti
Jau tikiuos,kad kuo toliau tuo geriau bus,dabar svarbu,kad nesirgtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 09 04, 15:19)
Jau tikiuos,kad kuo toliau tuo geriau bus,dabar svarbu,kad nesirgtu ax.gif

na ipras o ka daryti unsure.gif mano mazius miega ir sako mamyte neiseik verysad.gif taip liudna verysad.gif o kad sigs tai sirgs tik svarbiausia kad kuo maziau unsure.gif
Atsakyti