Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

QUOTE(xantia @ 2008 10 28, 15:00)
Labutis,mes tai antra savaitė sėdim namie,laringitas doh.gif Į darželį paėjom tik savaitę unsure.gif Tikiuos nebus taip ,kad savaitę einam, trys namie doh.gif
zyzute,ar man nepasirodė ax.gif Ketvirtadienį jus mačiau Šilainių berneliuose vaikų salėje rolleyes.gif

blink.gif ojey doh.gif sveikit greiciau 4u.gif o mes jau planuojam nuo pirmadienio eiti thumbup.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Mūsų grupėj tai nemažai vaikų g.gif Pas mus ketvirtadienį tėvų susirinkimas, jaučiu reiks atverti piniginę blush2.gif
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, pas mus tai nedaug maziuku siandien tik 6 ar 7 buvo.
QUOTE(xantia @ 2008 10 28, 16:00)
Labutis,mes tai antra savaitė sėdim namie,laringitas doh.gif Į darželį paėjom tik savaitę unsure.gif Tikiuos nebus taip ,kad savaitę einam, trys namie doh.gif
zyzute,ar man nepasirodė ax.gif Ketvirtadienį jus mačiau Šilainių berneliuose vaikų salėje rolleyes.gif

Tikrai galejai matyti ax.gif (sventem savo mergyciu 2 gimtadieni, pagaliau pavyko visom susiderinti ir susitikti), biggrin.gif o tu gal buvai su nestukiu buriu? ax.gif
Sveikit ligoniukai greiciau 4u.gif
Del susirinkimu, pas mus lygtais jokio susirinkimo dar nebuvo ane? g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Dar poster_offtopic.gif Taip aš buvau tarp tų mergų rolleyes.gif ,bet ten tik viena nestuke.gif buvo,kitos sargenietės kaimynkos,ketvirtadieniais mes susitinkam nuo vyrų ir vaikų pailsėt tongue.gif

Apie susirinkimą mūsų grupėje aš dar irgi negirdėjau smile.gif Gal prasirgom g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xantia: 30 spalio 2008 - 11:09
Tai mes nusnekejom, kad turbut SM nestukiu susirinkimas blush2.gif kazkaip pamatem nescia tai pagalvojom, kad visos laukiasi ax.gif
Siandien tik 5 vaikuciai buvo grupej, ryt paklausiu aukletojos ar buvo koks susirinkimas ar nea.
Atsakyti
gal kas galit parasyti 5 gr aukletojos Elytes numeri??? i az butu didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Tikriausiai jau parašė mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip sekės Aridui? 4u.gif Maniškė tai kekvieną dieną klausia kada eis į darželį,bet dar savaičiukę palaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 11 04, 14:18)
Labas 4u.gif
Tikriausiai jau parašė mirksiukas.gif
Papildyta:
Kaip sekės Aridui? 4u.gif Maniškė tai kekvieną dieną klausia kada eis į darželį,bet dar savaičiukę palaikysiu smile.gif

oi mano tai blaiuna tik nepalik...net miegodamas praso nepalikt...kazkas ten ji nuskriaude ar isgazdino manau... verysad.gif na bet nieko pasiliko su asarom bet pasiemiau toki linksma zaide,valge,viskas neblogai unsure.gif
Atsakyti
Tai gal mažiukas išsigando kai į rankytę buvo įkandę g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 11 04, 15:46)
Tai gal mažiukas išsigando kai į rankytę buvo įkandę g.gif  unsure.gif

as irgi taip manau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, Aridas buvo labai linksmas ir zaide su visais,kai savo mazaja palikau.
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2008 11 04, 21:11)
Sveikos, Aridas buvo labai linksmas ir zaide su visais,kai savo mazaja palikau.

bet verkia tik isgirdes zodi darzelis verysad.gif
Atsakyti