Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

QUOTE(Dinelė2 @ 2008 11 07, 14:29)
nu as tai kaip nieko neveikianti tai mane irgi galetu isrinkt vis kazkoks uzsiemimas biggrin.gif  na mano mazius miega darzeli kaip idomu kaip jis ten laikosi negaliu blush2.gif

na, aš tai dirbu, bet pamaniau kad gal ir įdomu bus kažkiek daugiau žinoti apie darželio gyvenimą ax.gif
Viskas bus gerai, pripras mirksiukas.gif ... maniškei irgi sunki pradžia buvo, o dabar eina su didžiausiu malonumu ... kad tik nesirgtų labai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 07 lapkričio 2008 - 15:37
QUOTE(Milinga @ 2008 11 07, 16:37)
na, aš tai dirbu, bet pamaniau kad gal ir įdomu bus kažkiek daugiau žinoti apie darželio gyvenimą  ax.gif
Viskas bus gerai, pripras  mirksiukas.gif ... maniškei irgi sunki pradžia buvo, o dabar eina su didžiausiu malonumu ... kad tik nesirgtų labai

na miegojo maziukas,sake patiko jam thumbup.gif bet isejom is darzelio,sako as nenoriu i darzeli... doh.gif o palikau irgi be asaru jau vakar,nes atejom sako vaikai atbege mes nauja zaisla turim,tai maziukas susidomejas su jais ir nubego blush2.gif na laukiu pirmadienio ax.gif
Atsakyti
Sveikos, Airidas vakar buvo labai linksmas, mus snekino, kai maze atvedziau.
Dinele2 zinosim ka siulyti i komiteta mirksiukas.gif
Tik va mano mazei vel angina verysad.gif ziuresim gal per savaitgali pazabosim ja, nes pirmadieni turiu labai svarbu susitikma.
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2008 11 08, 19:16)
Sveikos, Airidas vakar buvo labai linksmas, mus snekino, kai maze atvedziau.
Dinele2 zinosim ka siulyti i komiteta  mirksiukas.gif
Tik va mano mazei vel angina verysad.gif  ziuresim gal per savaitgali pazabosim ja, nes pirmadieni turiu labai svarbu susitikma.

mano maziuko vardas Aridas mirksiukas.gif nu smagu bet va jau sneka kad nenori i darzeli,bet nieko,ryt vel pratinsimes doh.gif jau paliekam miegot viskas gerai,svarbu nesirgtu ax.gif o jums zyzute sveikatytes 4u.gif
Atsakyti
sveikos,na mes vel sergam blink.gif vakar viskas maziukui gerai,o sendien atsikele su 38 temperatura blink.gif nei koso ,nei sloga g.gif keista g.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Nu va,sveikit 4u.gif Taip mūsų vaikiukai ir nesusitinka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 11 10, 10:51)
Labas 4u.gif

nu tikrai unsure.gif na gal cia koks vyrusiukas ir greit praeis,tikiuosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 11 10, 10:51)
Labas 4u.gif

kaip jums darzelyje sekasi? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Gerai thumbup.gif Tik kai grįžta namo labai jau būna mandra tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xantia: 11 lapkričio 2008 - 13:12
QUOTE(xantia @ 2008 11 11, 14:11)
Gerai thumbup.gif Tik kai grįžta namo labai jau būna mandra tongue.gif

fainai,o mums pasirodo kruminiai cia taip dygsta vis,jau koki puse metu uzeina ir vel praeina blink.gif bet dabar jau kaip dejo tai ka zinau,visa nakti klykia,verkia kad negali kramtyt,seiles upeliais teka ,o temperatura vos ne 39 blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Vargšiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(xantia @ 2008 11 11, 14:35)
Vargšiukas 4u.gif

verysad.gif tikrai taip,na bet sakau gal vest pas dantista g.gif kad kanors padarytu,nes nu jau geru puse metu dygsta jie ir nu niekaip neisdygsta doh.gif
Atsakyti