Įkraunama...
Įkraunama...

Eiguliai: Svirnelis

kaip tylu cia g.gif kaip sekasi jusu mazyliams? ax.gif o mes nuplanavom jau ryt palikt pietu pamiegot unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif Ir as vis paziuriu..niekas nieko neraso unsure.gif musu mergina kavalieriu susirado lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aukletoja sake ir darzely ir namie jo varda mini doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Dar norejau paklausti kaip kitose grupese, ar reikia nestis sausainiu i darzeli, tualetinio popieriaus, serveteliu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milinga: 06 lapkričio 2008 - 20:35
QUOTE(Milinga @ 2008 11 06, 21:32)
Labas vakaras  smile.gif Ir as vis paziuriu..niekas nieko neraso  unsure.gif musu mergina kavalieriu susirado  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Aukletoja sake ir darzely ir namie jo varda mini  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Dar norejau paklausti kaip kitose grupese, ar reikia nestis sausainiu i darzeli, tualetinio popieriaus, serveteliu? g.gif

reikia 4u.gif nors sausainiu sia visa savaite nenesiau blush2.gif nes atsimenu nunesu.o ateinu pasiimti nes iki 13.h tik maziukas buna darzeli,tai ir sausainiai ir gerimas stovedavo ant spinteles,o kita ryta vel nesam... doh.gif kaip fainai del berniuko wub.gif hihihi.gif o mano sake vakar sake speceliai mergaite pastume blink.gif toks letas atrodo,o va doh.gif ir parnese cia pries pora dienu piesinuka wub.gif jau kaip fainai wub.gif nu ten aukletoja aisku nemazai padejo bet vistiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 11 07, 07:35)
reikia 4u.gif  nors sausainiu sia visa savaite nenesiau blush2.gif  nes atsimenu nunesu.o ateinu pasiimti nes iki 13.h tik maziukas buna darzeli,tai ir sausainiai ir gerimas stovedavo ant spinteles,o kita ryta vel nesam... doh.gif  kaip fainai del berniuko wub.gif  hihihi.gif o mano sake vakar sake speceliai mergaite pastume blink.gif  toks letas atrodo,o va doh.gif  ir parnese cia pries pora dienu piesinuka wub.gif  jau kaip fainai wub.gif  nu ten aukletoja aisku nemazai padejo bet vistiek biggrin.gif

mes tai sausainius ne ant spinteles dedam, o aukletojom atiduodam cool.gif Piesinuku tai mums neatiduoda schmoll.gif viska iskabina koridoriui, o paskui matyt kaupia ax.gif is plastelino lipde grybus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 11 06, 20:25)
kaip tylu cia g.gif  kaip sekasi jusu mazyliams? ax.gif

Gerai,jau pirmadienį eisim į daržiuką smile.gif
Aš esu nunešus obuolių rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xantia: 07 lapkričio 2008 - 10:19
QUOTE(Milinga @ 2008 11 07, 10:01)
mes tai sausainius ne ant spinteles dedam, o aukletojom atiduodam  cool.gif Piesinuku tai mums neatiduoda  schmoll.gif viska iskabina koridoriui, o paskui matyt kaupia  ax.gif is plastelino lipde grybus  wub.gif

kaip fainai wub.gif nu mes irgi aukletojom paduodam sausainius bet jos ant spintutes padeda grupei o kaip ateinu taip ir matau padetus doh.gif
Atsakyti
O jusu grupej gimtadienius svencia? Mes tevu susirinkime nusprendem kad svestu biggrin.gif vis siokia tokia pramoga vaikams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 11 07, 11:45)
O jusu grupej gimtadienius svencia? Mes tevu susirinkime nusprendem kad svestu  biggrin.gif vis siokia tokia pramoga vaikams  smile.gif

kad nebuvo jokio susirinkimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 11 07, 10:47)
kad nebuvo jokio susirinkimo g.gif

pas mus buvo, patekau dar ir i tevu komiteta doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 11 07, 11:52)
pas mus buvo, patekau dar ir i tevu komiteta  doh.gif  doh.gif  doh.gif

nu idomu kada pas mus darys g.gif o ka ten darysi tam komitete? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 11 07, 10:54)
nu idomu kada pas mus darys g.gif o ka ten darysi tam komitete? biggrin.gif  blush2.gif

pagrindinis darbas bus kalediniu dovaneliu pirkimas ax.gif 2 mamos is grupes tures tai padaryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2008 11 07, 15:20)
pagrindinis darbas bus kalediniu dovaneliu pirkimas  ax.gif 2 mamos is grupes tures tai padaryti  doh.gif

nu as tai kaip nieko neveikianti tai mane irgi galetu isrinkt vis kazkoks uzsiemimas biggrin.gif na mano mazius miega darzeli kaip idomu kaip jis ten laikosi negaliu blush2.gif
Atsakyti