QUOTE(sena pažįstama @ 2008 03 19, 08:06)
Supratau. Vadinasi, jus ir na dar viena kita zindanti mamyte pries kiekviena maitinima apsiprausia.
Net nakti. Kai sakoma, jog zindancios privalumas-guleti lovoj, kruti verkianciam vaikui i burna ir toliau miegoti.
Tai tada susipainiojau-jei reikia vis tiek keltis nakti, jog praustis, tai kas cia stebetina, jog keliames misinukus suplakti?
Vis tiek-keliames.
Oponuoti postai manes neitikino. Mat tokias mamytes maciau is viso gyvenime tik gal kokias tris-keturias. Didesne dauguma(nesigincysiu- gal neturejo informacijos, gal nemokejo technikos) susidure su mano isvardintomis problemomis, tai kad jos cia garsiai nekalba-tai neirodymas, jog tokiu nera. Tiesiog, ne visos pajegios ir psichologiskai stiprios atremti jusu puolima. Kiek teko matyti is kaimynu temu, kiek teko bendrauti su tomis paciomis nestukemis nepirmakartemis, jau nekalbu apie pazistamas(kad nebuciau apkaltinta melagystemis), tai visos nurode tas pacias problemas, tuos pacius mano isvardintus punktus-ir tik viena kita lieka maitinti, o kitos pamaitina menesi, nu max du ir nutraukia zindyma. Sakysit, jog bent tiek gerai, kad vaikas gavo priespieni. Sutinku.
Bet tema ne apie mp nauda. O apie nenora zindyti. Tai vadinasi, mano isvardinti punktai aktualus daugeliui mamyciu, isskyrus viena kita. 

Oponuoti postai manes neitikino. Mat tokias mamytes maciau is viso gyvenime tik gal kokias tris-keturias. Didesne dauguma(nesigincysiu- gal neturejo informacijos, gal nemokejo technikos) susidure su mano isvardintomis problemomis, tai kad jos cia garsiai nekalba-tai neirodymas, jog tokiu nera. Tiesiog, ne visos pajegios ir psichologiskai stiprios atremti jusu puolima. Kiek teko matyti is kaimynu temu, kiek teko bendrauti su tomis paciomis nestukemis nepirmakartemis, jau nekalbu apie pazistamas(kad nebuciau apkaltinta melagystemis), tai visos nurode tas pacias problemas, tuos pacius mano isvardintus punktus-ir tik viena kita lieka maitinti, o kitos pamaitina menesi, nu max du ir nutraukia zindyma. Sakysit, jog bent tiek gerai, kad vaikas gavo priespieni. Sutinku.

va jos neišlaukia to palaimingo momento, nuo kurio jau žindymas yra tik malonumas, o nutraukia vos tik atsiranda pirma menka problemėlė. žindymas gali būti sunkus 1-3 mėn, nes reguliuojasi mp gamyba, kūdikio dienos režimas, pagaliau mamai reikia laiko atsigaut po gimdymo. bet tos nekantriosios išpučia problemas iki dangaus ir nutaria, kad visada bus taip, todėl neverta žindyt. NESĄMONĖ. maximum po 3 mėn visi menami ir tiekrieji nemalonumai baigiasi.
o kad 1 mėn maitinusi mamytė skundžiasi, kad nėra kad į kirpyklą nueit, nu tai nieko nuostabaus

dar kartą kartoju - ŽINDYTI YRA LENGVA. visi sunkumai yra labai LAIKINI. jie praeis per pirmus 3 mėn. daugumai praeina per 1 mėn. visus tuos mitus ir baimes sukūrė mamos, nepraėjusios to "bandomojo" laikotarpio.