QUOTE(Malena @ 2009 10 13, 14:59)
Esu maloniai nustebinta siandien pasto dezutej radus vokeli nuo Duoglas su kvepalu megineliu

ir kaip kvapas?

o kaip buna

Sveikos! Gal kuri esate bandziusi Douglas parduotuveje esancias plauku prieziuros priemones "Lee Stafford"?

QUOTE(Ivushka @ 2009 10 13, 15:44)
Sveikos.AR KAS NORS BUVOTE Douglase kosmetologo konsultacijoje nemokamai?nes aš delfi puslapyje ten išoko lentelė užsiregistruoti ir aš užsirigistravau, ir siandien man paskambino uzrase konsultacijai)))Idomu suzinoti gal kas is jusu buvo????kaip pakonsultavo? 

as buvau

QUOTE(Maserati @ 2009 10 23, 15:11)
O nepradejo pirsti kelis simtus lt kainuojanciu kremu, kurie ale labai tiks tavo odos tipui? Labai noreciau nueit nusistatyt savo odos tipa

QUOTE(Saule222 @ 2009 10 28, 11:24)
O nepradejo pirsti kelis simtus lt kainuojanciu kremu, kurie ale labai tiks tavo odos tipui? Labai noreciau nueit nusistatyt savo odos tipa 

Nepradėjo

QUOTE(Masha @ 2009 07 03, 16:04)
Na, man iejus i ta parduotuve is karto sugeba sugadinti nuotaika konsultantes su savo ikyrumu. Pripuola man uostant kvepalus: "ar jums nepadeti issirinkti kvapo"? 

taip, douglAS Konsultantes rtikrai ikyrios

QUOTE(just_angel @ 2009 10 23, 07:57)
Sveikos! Gal kuri esate bandziusi Douglas parduotuveje esancias plauku prieziuros priemones "Lee Stafford"? 

Mane irgi domintu atsiliepimai.

Lee Strafford esu tik sausą šampūną bandžius.Geras daiktas,taip kai reikia ant smūgio.
Dabar mąstau,kad gal reikia su nuolaida nusipirkti
Dabar mąstau,kad gal reikia su nuolaida nusipirkti

Aš noriu pagirti Šiaulių parduotuvę...
Labai buvo maloni konsultantė...
Ir kas buvo netikėta, įpylė pudros pabandymui..ir nieko nekainavo...
Kaip kitos nežinau, gal paprasčiausiai pas TĄ pataikiau paprašyti...
Labai buvo maloni konsultantė...
Ir kas buvo netikėta, įpylė pudros pabandymui..ir nieko nekainavo...
Kaip kitos nežinau, gal paprasčiausiai pas TĄ pataikiau paprašyti...