Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas

Keliu temą į viršų 4u.gif 4u.gif Gal kuriai teko susidurt su galanterija iš "Douglas" ? ax.gif Norėčiau piniginės, tik įdomu ar nesuplyš greičiau nei greitai biggrin.gif Įdomios nuomonės ir apie kitas prekes, ne tik apie kosmetiką bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saharienne: 29 liepos 2011 - 10:00
Kauno Douglas'e man labai nepatinka viena konsultantė - šviesi su akinukais, tokia truputį stamboka. Kiekvieną kartą susiraukus, nieko nežino schmoll.gif tai dažniausiai stengiuosi pirkti, kai kita pamaina būna, nes kai ji prieina, tai taip atrodo, kad net jai gaila, jei iš testerių kažką išbandyt nori cool.gif
Atsakyti
Man labai patinka Vilniaus akropolio Douglas konsultante Alina, kiek yra padejusi issirinkti priemoniu- nei viena nenusivyliau, net pudros atspalvi idealu parinko, nes siaip kiek konsultanciu pasiulo, visada reikia vienu tonu tamsesnio:)
Atsakyti
Vilniaus panoramoje dirba labai fainos konsultantės. padėjo surast tušą,kurio ieškojau, o kai paskui pasakiau kad eisiu pasižvalgyt po pardė ką jie turi įdomesnio,tai nieks nesekiojo iš paskos. o kaip dėl mėginukų?kai pirkau tušą,tai davė DG mėginuką kvepalų,o daugiau negalima kok paprašyt,kokių kremukų ar šiap kvepaliukų daugiau???
Atsakyti
As pati paprasau megineliu, kokiu man reikia, bet daznai jos ir pacios paklausia, ka noreciau isbandyt. Nors aisku, ne visos tokios malonios yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulryka: 18 spalio 2011 - 16:17
Man labai patiko Akropolio viena konsultante,vardo nepamenu,bet tokia sviesi,liekna ,grazi moteris ax.gif buvo be galo maloni,padejo issirinkti ko ieksojau ir kai paprasiau pudrytes meginuko,pripyle pilna induko,kurio man uzteko ilgam pasibandyti ir ivertinti ar tinka pudryte,kuria greitu laiku zadu net isigyti ax.gif nes siaip kai ipila koki laseli tai neimanoma gerai pudros ivertinti ax.gif
Atsakyti
Šiaulietės 4u.gif , ar Akro douglase yra Too faced stendas?
vakar greit apėjau, tai neužmačiau, o konsultančių nepaklausiau doh.gif
Atsakyti
Mačiau atsidarė naujas Douglas Gedo pr., gal kas jau buvot, kokie įspūdžiai? 4u.gif
Atsakyti
Buvau vakar naujos "Douglas" parduotuves Gedimino pr. (buvusiame "Flagman" pasaze) atidaryme. Dalyvavo Juozas Statkevicius ir pristate keleta modeliu is savo naujos kolekcijos. Jo atnaujinto dizaino kvepalai dar tik pakeliui i prekybos vietas. Pati parduotuve nera didele (sakyciau, triskart mazesne nei "Panoramos"), bet pakankamai jauki. Asortimentas panasus kaip ir kitose "Douglas" parduotuvese, bet daugiau turbut zymesni, brangesni vardai. Manau, bus patogi "centrieciams" ir besilankantiems ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 16 lapkričio 2012 - 12:01
Gal pastebėjai ar MUFE stendas yra? Panoramoj ir Gedimino 9 Sarmoj neradau kelių produktų, kuriuos noriu apžiūrėt. unsure.gif
Atsakyti
Ar Douglas kortelėj sukauptus taškus būtina išnaudoti iki kitų metų pradžios, nes jie dings?
Atsakyti
taip, mačiau tokį pranešimą parduotuvėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tibė: 16 lapkričio 2012 - 16:18