Įkraunama...
Įkraunama...

Douglas

QUOTE(jearmaine @ 2012 11 16, 16:10)
Ar Douglas kortelėj sukauptus taškus būtina išnaudoti iki kitų metų pradžios, nes jie dings?

Taip cool.gif
Atsakyti
Kaip jums Douglas rankų kremukas, kurį nemokamai dalino? smile.gif man siaubingai nepatiko kvapas doh.gif
Atsakyti
man tai kvapas patiko, tik drėkinimo nelabai rasta biggrin.gif
Atsakyti
O kaip ten kainos? Kokio lygio tai parduotuve? Is tikruju niekada jos nezinojau, bet vakar patrauke aki ju parduotuve, tik neturejau laiko uzeiti blush2.gif
Atsakyti
Sarmos-Kristianos lygio, tik turi kiek kitokių prekių
Atsakyti
QUOTE(dudun @ 2013 01 05, 17:41)
O kaip ten kainos? Kokio lygio tai parduotuve? Is tikruju niekada jos nezinojau, bet vakar patrauke aki ju parduotuve, tik neturejau laiko uzeiti  blush2.gif

Tas pats kas sarma tik kazkaip maloniau smile.gif
Atsakyti
Noriu paklausti, vasario mėnesio "Moters" žurnale, reklamoje buvo nuolaidos kodas, kurį panaudojus, perkant internetu suteikiama 14 procentų nuolaida. Gal kas gali pasakyti koks tai kodas? Arba į AŽ 4u.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 03 02, 12:19)
Man irgi patinka šiaulietiškas Douglas'as  thumbup.gif
Nors konsultantės ir be reikalo dažniausiai siūlo savo pagalbą, bet atsisakius - neįkyrėja. O jei reikia info - maloniai, išsamiai ir aiškiai viską papasakoja  thumbup.gif
Negaili mėginukų, jei reikia - pudros įpila į nuosavą induką....
Tikrai geriau nei Kristianoj  4u.gif

Siandien Vilniaus oze paklausiau ar duoda kokiu meginuku pudrai isbandyti ( norejau dior nude isbandyti) tai nusistebejo ir atsake ,kad ne g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2013 02 17, 14:45)
Siandien Vilniaus oze paklausiau ar duoda kokiu meginuku pudrai isbandyti ( norejau dior nude isbandyti) tai nusistebejo ir atsake ,kad ne  g.gif  g.gif

Praeita savaitgali pirkau Oze Chanel skaistalus wub.gif , tai paprasius Clinique paakiu kremo meginuko, nupyle beveik puse indelio thumbup.gif . Uz indeli moketi nereikejo.
Atsakyti
hmmm.. g.gif Gal cia nuo konsultantes priklauso.. smile.gif Arba matyt,kad kazka pirkot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo greeny1231: 17 vasario 2013 - 13:59

QUOTE(greeny1231 @ 2013 02 17, 13:45)
Siandien Vilniaus oze paklausiau ar duoda kokiu meginuku pudrai isbandyti ( norejau dior nude isbandyti) tai nusistebejo ir atsake ,kad ne  g.gif  g.gif

man visur sakydavo ta pati, isskyrus panoramos douglase. panoramoj irgi ne kiekviena konsultante nupila, nepriklausomai ar perki, ar neperki kazka dar. paskutini karta nenoriai, bet nupyle pudros pabandyt biggrin.gif
Atsakyti
Vilniaus Ozo Douglase, pasikeitus konsultantėm aptarnavimas labai suprastėjo g.gif
Atsakyti