Mano mazoji labiausiai megsta Nordic avizines koses kur yra pokuciais mazais su uogom arba vaisiais.uzpili verdanciu vandenuku ir viskas
QUOTE(Spurgiucs @ 2008 03 26, 17:20)
As irgi tokiom dalim jau darau. O mišinuką pilate jau padarytą iš miltelių? Klausiu, nes maitinu pati, tai nelabai žinau 

QUOTE(rutaa @ 2008 03 28, 01:42)
reiks mišinuku balint, nes pačiai nusitraukt nelabai man

sveiki
as savo maziukui kolkas perku Milupa avizine kosele. labai jis megsta. ja galima ir su vandeniu ir su misinuku ir su vanduo+vaisiu ar darzoviu tirele. Labai patogu nes greit paruosiama. Kadangi pas mane pienuko visai mazai liko tai as nutraukiu kiek iseina ir su jo pagardinu paruosta kosele, dar jieigu su bananu tai mazius valgo tik spek paduot. Siaip Nordik aisku pigiau iseina, veliau ir as bandisiu Nordik pirkti, o kolkas pati valgau Norgik koseles.

Pažiūrėk ant pakelio virimo trukmę. Nusipirk tą košę (kalbu apie Nordic), kur virti reikia 1 minutę, ji smulkesnio malimo ir greitai suverda. saviškiui niekad dar papildomai nemaliau ir netryniau, kuo puikiausiai šveisdavo. Išvirdavau vandenyje, įdėdavo mažą gabalėlį sviestuko arba šaukštelį alyvuogių aliejaus ir truputėlį pieno. Avižinė košė mano mažiaus pati mėgstamiausia. Beje, jei matydavau, kad pamažinau vandens ir košė bus kiea, įpildavau daugiau pieno, o jei matau, kad padauginau vandens, ilgiau paverdu, kad išgaruotų.
QUOTE(lyra @ 2008 04 05, 16:54)
Pažiūrėk ant pakelio virimo trukmę. Nusipirk tą košę (kalbu apie Nordic), kur virti reikia 1 minutę, ji smulkesnio malimo ir greitai suverda. saviškiui niekad dar papildomai nemaliau ir netryniau, kuo puikiausiai šveisdavo. Išvirdavau vandenyje, įdėdavo mažą gabalėlį sviestuko arba šaukštelį alyvuogių aliejaus ir truputėlį pieno. Avižinė košė mano mažiaus pati mėgstamiausia. Beje, jei matydavau, kad pamažinau vandens ir košė bus kiea, įpildavau daugiau pieno, o jei matau, kad padauginau vandens, ilgiau paverdu, kad išgaruotų.
Aš ir verdu avižų košę 1 minutę, bet vistiek dar trinu, nes mano pupsikas geriau valgo tokią.
O tokių, kur užpilamos, tai ne

As virdavau tik su pienu idedavau sviesto ar biskuti alyvuogiu aliejaus ir valgydavo labai gerai o su vandeniu virta man paciai neskanu tai ir vaikui neviriau

Yra pirkti spec. kosytes kudikiams jau nuo 4 men, tai jos jau kaip miltai ir tik skiesti reikia su pienuku, ar misinuku. Jei perki dribsnius ar pacias kruopas, jas reikia sumalti kavamale, uzpilti saltu vandeniu ir gerai ismaisyti, kad neliktu gumuliuku. Tada pilti i verdanti piena su vandenuku ( as 1:1 skiesdavau) ir maisant pavirti iki uzvirimo. O proporcijas kiek deti, reikia ziureti is akies, kol gaunasi mase panasi i kosyte. Paskaninti tyrelemis, sviestuku ir pan. Skanaus.
Taip pat ruosiamos ir kitos kruopu koses: grikiu, ryziu, grudu
Taip pat ruosiamos ir kitos kruopu koses: grikiu, ryziu, grudu

as tai perku HIPP avizines koseles ir duodu savo mazutei

Aš savo mažylei perku Nordic košes ir niekada jų nemaliau kavamale. Išverdu pagal instrukciją (vandenyje) ir baldau pienuku arba pagardinu vaisinėmis tyrelėmis. Kartais įmaišau kokią šaldytą uogą ir viskas. Valgo manoji net čepsi
. Turim ir tą pirkitnę košę spec. vaikams, tai jos manoji ne labai linkusi valgyti - labai saldu. Beje, nežinau, ar tas miltų mišinys naudingas vaikui, juk avižinė košė ir turi būti košė o ne miltų plakinys. Pirktinė košė praverčia kai reikia gamintis maistą svečiuose ar dar kur nors, bet namie geriausiai pasigaminti normalią avižinę košytę.