Įkraunama...
Įkraunama...

Avižų košė

QUOTE(Kristina79 @ 2008 06 12, 16:36)
Aš savo mažylei perku Nordic košes ir niekada jų nemaliau kavamale. Išverdu pagal instrukciją (vandenyje) ir baldau pienuku arba pagardinu vaisinėmis tyrelėmis. Kartais įmaišau kokią šaldytą uogą ir viskas. Valgo manoji net čepsi  bigsmile.gif . Turim ir tą pirkitnę košę spec. vaikams, tai jos manoji ne labai linkusi valgyti - labai saldu. Beje, nežinau, ar tas miltų mišinys naudingas vaikui, juk avižinė košė ir turi būti košė o ne miltų plakinys. Pirktinė košė praverčia kai reikia gamintis maistą svečiuose ar dar kur nors, bet namie geriausiai pasigaminti normalią avižinę košytę. thumbup.gif

bet tai tos nordic kosytes irgi yra kazkaip chemiskai apdorotos,ar ten paprastos avizos,kaip kad suaugusiems? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Emanuella @ 2008 06 12, 23:01)
bet tai tos nordic kosytes irgi yra kazkaip chemiskai apdorotos,ar ten paprastos avizos,kaip kad suaugusiems? g.gif

Bent jau man gydytoja rekomendavo Nordic koses, kaip kokybiskas, svarias.
Atsakyti
Labas visoms, 4u.gif
Manau, temos autorei nepavyko paruošti košelės, nes buvo per žema vandens ar MP temperatūra. Todėl dribsniai paprasčiausiai neišbrinko. Mano mažius valgo Milupos BIO avižų košelę. Turiu pakankamai MP, todėl košelę ruošiu MP+dribsniai. Man idealu, kad košę galima paruošti žemoje temperatūtoje (50 laipsnių), neprarandant vertingų MP savybių. smile.gif Be to ji iš ekologiškai išaugintų grūdų, taigi apie jokias "chemijas" čia kalba neina. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutaa @ 2008 03 20, 22:51)
maldavau ir aš su blenderiu  ax.gif  arba su kavamale gali pirmiau sumalt ir tada virt, nes avižų miltų nemačiau pirkt schmoll.gif , o ryžių, grikų, kukurūzų miltus pirkdavau smile.gif

cia as truputi ne i tema, bet gal kas apsvies mane kaip tuos miltus paruosti ax.gif Nes musu dar tik pirma kose, tad reiktu nuo ryziu pradeti. Radau tokius miltus, o va kaip naudoti, t.y. kiek virti, kokiomis proporcijomis ir nezinau.
Atsakyti
Aš perku Nordik ar kitų firmų avižinius dribsnius ir užvirus pienuką paverdu ant pokelio nurodytą laiką 4u.gif
Atsakyti
As perku Milupa leliukiska uzpilama thumbup.gif
Atsakyti
Aš perku HIPP lelius valgo su šypsena ir noriai o ir vargo ne daug ja ruošiant ax.gif
Atsakyti
Mes verdam avizu dribsnius ir greit ir jokio vargo-stikline vandens ir trecdalis avizu, paskui pabalinu pienuku, galima imest dziovintu vaisiu mirkytu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgulis777 @ 2009 02 06, 12:59)
Aš perku Nordik ar kitų firmų avižinius dribsnius ir užvirus pienuką paverdu ant pokelio nurodytą laiką  4u.gif

jau kaip siandien skaniai dukryte valge Nordik avizu kose su obuoliais, net nesitikejau,kad taip patiks bigsmile.gif , bet brangoka g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! 4u.gif parasykit prasau,kaip galima skaniau paruosti avizine kosyte? 5menesiu kudikiui? 4u.gif bandziau ir su MP ir be jo..,vis tiek nevalgo. Gal galima kokios vaisiu tyreles idet? g.gif banano? viduriukai kieti vaikiuko,tai ir bandau isiulyt avizines..,idomu ka dar galima duot? unsure.gif rasylit mamytes,ka zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 01 08, 13:59)
Sveikos mamytes! 4u.gif parasykit prasau,kaip galima skaniau paruosti avizine kosyte? 5menesiu kudikiui?  4u.gif bandziau ir su MP ir be jo..,vis tiek nevalgo. Gal galima kokios vaisiu tyreles idet? g.gif banano? viduriukai kieti vaikiuko,tai ir bandau isiulyt avizines..,idomu ka dar galima duot?  unsure.gif rasylit mamytes,ka zinot 4u.gif

Siaip grudines koses vaikasm rekomenduoja tik nuo 8 men.... O ne geriau kokio obuoliuko butu duoti, slyvu tyreles, sulciu..?
Atsakyti
QUOTE(kristalcik25 @ 2010 01 08, 14:59)
Sveikos mamytes! 4u.gif parasykit prasau,kaip galima skaniau paruosti avizine kosyte? 5menesiu kudikiui?  4u.gif bandziau ir su MP ir be jo..,vis tiek nevalgo. Gal galima kokios vaisiu tyreles idet? g.gif banano? viduriukai kieti vaikiuko,tai ir bandau isiulyt avizines..,idomu ka dar galima duot?  unsure.gif rasylit mamytes,ka zinot 4u.gif

Avizines kosytes tik nuo 6 men, o nuo 4 men jei su viduriukais blogai galima grikiu kosytes duoti, bet jeigu nevalgo vadinasi jam dar ne laikas. Bandykit slyvu, obuoliu tyreliu pasiulyti.
Atsakyti