Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras knarkia...

Sveikos mergaites,

mano brangusis taip pat knarke, anksciau, dabar jau nebe. O esme tame, kad pries puse metu jam labai paumejo angina, puliuojanti, dejo per sanarius, sirdi ir gydytoja patare isoperuoti. Tai va, nuvarem mes i Santariskes i konsultacija, LOR gydytoja pasiziurejo ir lyg tarp kitko paklause, ar vyras neknarkia, o as ir sakau, kad knarkia, baisiai knarkia, net su pasicepsejimu. Ji nieko nekomentavo, po savaites jam isoperavo ta angina. Po operacijos atrode jis baisiai, valgyti nieko negalejo, numete gal kokiu 10 kg, ir vis skundziasi, kad baisiai skauda, be vaistu neistveria. Po 10 dienu nueina vel pasitikrinti, kaip ten viskas gyja po operacijos ir klausia, kodel jam taip baisiai skauda. Tai daktare ir atsako, kad, tipo jusu zmona skundesi, kad jus baisiai knarkiate, tai mes nusprendeme ta problema pasalinti: kadangi buvo darome pilna narkoze, mes jums PAKIRPOME LIEZUVELI doh.gif . Jis jums ir skauda, nes gerkle jau uzgijusi. As galvojau jis mane pritrenks, kai grizo namo, morala atskaite kilometrini......... Bet uztai dabar NEBEKNARKIA!!!!!! thumbup.gif
Ir jau nebepyksta taip.
Atsakyti
Mano vyras maza to kad knarkia bet dar ir dantukais griezia (nuo nervines itampos) , taigi knarkimas netrukdo, griezimas zudo smile.gif bet po truputi maziau smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MELYNA PAUKŠTĖ @ 2007 10 06, 23:04)
mano vyras knarkia visose miego pozicijose. ant sono, ant nugaros, ant pilvo... ir tas knarkimas toks siaubingas. kartais net kvapa uzima... nezinau kaip gelbeti ir gelbetis, nes tai jau darosi nebepakeliama. doh.gif

Reikia begti i kita kambari, sakai - zinai, brangusis, man kartais irgi reikia issimiegoti, tu gali knarkti siame kambaryje, o as pamiegosiu tuo tarpu kitame lotuliukas.gif

Juokauju 4u.gif Knarkimas rodo, kad yra tam tikru sveikatos problemu del kvepavimo taku. Mano MB anksciau neknarkdavo, bet paskutiniu metu pastebejau, kad kai miega ant nugaros, paknarkia. Tada pazadinu ir paprasau pasiversti ant sono. Bet reiktu issiaiskinti, kodel tas knarkimas atsirado
Atsakyti
na mano vyras taip pat kartais uzknarkia,bet as ji nususku i sona ir toliau sau miegu 4u.gif
Atsakyti
Mano vyras nėra nepagydomas knarklys, sakau tai todėl, kad kai pabundu nuo jo knarkimo - tiesiog užspaudžiu jam nosį ir visi knarkimai baigiasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(lauksna @ 2007 10 07, 06:50)
o mane tie kimštukai ausyse erzina labiau nei vyro knarkimas ax.gif . Siūlau MB eiti operuotis, bet kur tau, net į konsultaciją neprikalbu  schmoll.gif

mano draugas taip pat knarkia bash.gif Todel niekada neleidziu pas mane nakvoti. Jei lieku pas ji - tai miega kitame kambaryje, nes as salia jo tampu isiutusi furija gun_bandana.gif Na, negaliu pakesti to garso nors tu ka, niekada neissimiegu. Buvo nupirkes man ausu kimstukus bet kad jie abosoliuciai neizoliuoja garso, o ir siaip nenoriu miegoti su kazkuo ausyse, nes nepatogu. Knarkimas toks garsus, kad sodyboje draugai per 2 kambarius girdejo ji knarkiant doh.gif
Jau pasakiau, kad kol knarkimo nesusitvarkys - apie jokias vestuves ne nekalbesiu schmoll.gif
Atsakyti
Mano vyras baisiai knarkia. bet pazadinu ji, jis atsigula ant sono ir viskas gerai. Ryte jis neprisimena ir pykcio nera. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Maniskiui irgi padeda tie pleistriukai, arba perkam specialu purskala nuo knarkimo, tada nors speju uzmigti. Bet jeigu jau po gero baliaus, tai niekas nepadeda doh.gif , tada as einu i kita kambari miegoti smile.gif
Atsakyti
Maniškis tai knarkia,bet aš niekada negirdžiu..Jei jau miegu,tai ne taip lengva pažadinti...
Iš kur žinau,kad knarkia?Kai dieną užmiega-girdžiu..
Atsakyti
QUOTE(Urė @ 2007 10 12, 12:43)
Sveikos mergaites,

mano brangusis taip pat knarke, anksciau, dabar jau nebe. O esme tame, kad pries puse metu jam labai paumejo angina, puliuojanti, dejo per sanarius, sirdi ir gydytoja patare isoperuoti. Tai va, nuvarem mes i Santariskes i konsultacija, LOR gydytoja pasiziurejo ir lyg tarp kitko paklause, ar vyras neknarkia, o as ir sakau, kad knarkia, baisiai knarkia, net su pasicepsejimu. Ji nieko nekomentavo, po savaites jam isoperavo ta angina. Po operacijos atrode jis baisiai, valgyti nieko negalejo, numete gal kokiu 10 kg, ir vis skundziasi, kad baisiai skauda, be vaistu neistveria. Po 10 dienu nueina vel pasitikrinti, kaip ten viskas gyja po operacijos ir klausia, kodel jam taip baisiai skauda. Tai daktare ir atsako, kad, tipo jusu zmona skundesi, kad jus baisiai knarkiate, tai mes nusprendeme ta problema pasalinti: kadangi buvo darome pilna narkoze, mes jums PAKIRPOME LIEZUVELI  doh.gif . Jis jums ir skauda, nes gerkle jau uzgijusi. As galvojau jis mane pritrenks, kai grizo namo, morala atskaite kilometrini......... Bet uztai dabar NEBEKNARKIA!!!!!! thumbup.gif
Ir jau nebepyksta taip.

nebloga istorija biggrin.gif visai nepykciau, kad ir maniskiui taip padarytu. As miegu labai jautriai ir visada jauciu, kai jis man pradeda i ausi knarkt doh.gif o jis netiki, kad knarkia... tik isgirstu knarkiant...uzimu jam nosi, tai prabunda, apsivercia ant kito sono ir keleta minuciu tylu... biggrin.gif
Atsakyti
taip taaaaip.... Problemyyytė tai didžiulė, o ypatingai po kokio baliuko doh.gif Net sienos drrrrrreba. Tai tenka ir ir nosį su dviem pirščiukais užspaust, ir žnaibytis, o jau kaip niekas nepadeda (kai įmigęs kaip šernas), tai net tenka ir apspardyti ir niuksą duoti. ir tada būna victory.gif Taip kartais naktim ir darbuojuosi rankom ir kojom ax.gif
Atsakyti
Jo pasiskaicius ir as nesijauciu vienisa, pazystama si beda. Gal kas patarima koki turit bigsmile.gif
Atsakyti