smirdancia jo kojine burnon ir ramybe
nu aisku paskui paciai nesimiegos su smarve,bet nors tyla bus
su tuo nesusiduriau,nes maniskis neknarkia
su tuo nesusiduriau,nes maniskis neknarkia
Nu mano irgi duduoja.O labiausiai nervina kai visokie cypavimai,burgsciojimai ir kitokie garsai prasideda
.Karta pagalvojau kd vaikas verkia.Nueinu nu ne-vyras knarkia
O kai pakeli...
QUOTE(Dovilee @ 2007 07 21, 01:10)
noreciau ir as suzinot
maniskis taip pat baisiai knarke baksteliu i sona tai uzsiciaipia kokiom 5 min . 
nera cia jokios paslapties
tokiu visokiu purskaliuku yra visose vaistinese,na bent jau sism miestely kur as gyvenu(Airija)
to senojo purskaliuko pavadinima galiu greitai atrasti,kai nubegsiu i vaistine,bet va dabar nauja pirkom,vadinasi SILENCE,
kaip veikia tiksliai negaliu pasakyti,nes naudojom tik 2 naktis,neseniai ji pirkom,bet rezultatas buvo,miegoti galejau ramiau,
kaip igausim patirties su siuo naujuoju,butinai pranesiu
beje yra dormeo pagalves,esu girdejusi,kad ant ju vyrai miegodami neknarkia,po purskaliuko,naujojo,bandysiu pagalve,duosiu zinoti rezultatus
QUOTE(vasaraite @ 2007 08 10, 20:57)
nera cia jokios paslapties
tokiu visokiu purskaliuku yra visose vaistinese,na bent jau sism miestely kur as gyvenu(Airija)
to senojo purskaliuko pavadinima galiu greitai atrasti,kai nubegsiu i vaistine,bet va dabar nauja pirkom,vadinasi SILENCE,
kaip veikia tiksliai negaliu pasakyti,nes naudojom tik 2 naktis,neseniai ji pirkom,bet rezultatas buvo,miegoti galejau ramiau,
beje yra dormeo pagalves,esu girdejusi,kad ant ju vyrai miegodami neknarkia,po purskaliuko,naujojo,bandysiu pagalve,duosiu zinoti rezultatus
Kažin, ar Lietuvoje yra tokio purškaliuko. Jeigu ir būtų, galvoju, ar mano vyriškis purkštųsi, vis tik tai yra vaistai, o jis - prieš vaistus (ir dar nuo knarkimo, tai turbūt jam niekas neįpurkštų
O pagalvėlė gal ir nebloga išeitis būtų, jeigu tai tikrai tiesa, reikės pasidomėti
Aš jau pripratau
QUOTE(ingere @ 2007 08 11, 00:11)
Kaip norėčiau priprasti
Man pasiseke - maniskis neknarkia
bet uztat labai graziai sneka..issipasakoja is sirdies, ir lietuviskai ir angliskai ir turbut kinietiskai...nakti issikalba, o ryte atsibudes tyli ir akytem klapso..
QUOTE(vene @ 2007 08 10, 22:23)
Kažin, ar Lietuvoje yra tokio purškaliuko. Jeigu ir būtų, galvoju, ar mano vyriškis purkštųsi, vis tik tai yra vaistai, o jis - prieš vaistus (ir dar nuo knarkimo, tai turbūt jam niekas neįpurkštų
).
O pagalvėlė gal ir nebloga išeitis būtų, jeigu tai tikrai tiesa, reikės pasidomėti
.
Nemanau,kad Lietuvoje nieko panasaus nera,na,gal dar nera bet tikrai atsiras,tiesa kaina gali truputi kasti,cia jis kainuoja iki 20euriuku
o pagalves tos yra zemos,ir siaip sako is knarkliu reikia atimpt pagalve
kaip galva zemiau tai ir neknarkia,na cia as tik tiek girdejusi apie tai esu
aciu dievui mano vyras neknarkia, nes jau nieko nera labiau erzinancio
QUOTE(micietta @ 2007 07 21, 17:00)
o maniskis kaip tik, sakyciau, dabar kai karsta labiau knarkia