Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

QUOTE(Jolanna @ 2009 11 08, 18:47)
Laikiau tuos 2 metus ant pietinės palangės, dabar truputį toliau perstačiau, nes nelabai telpa ant palangės jau. Laistau kartą per savaitę, šaltuoju metų laiku truputį rečiau. Gėda prisipažinti, bet trąšomis retokai palepinu  blush2.gif , ir tai tokiom paprastom, iš Maximos kažkada pirkus, kaktusam ir sukulentam skirtos. Vis galvoju, kad reikia geresnių nusipirkti, bet neprisiruošiu niekaip.
Žodžiu prižiūrau visai paprastai, per daug nelepinu, matyt šiaip jam kažkas tinka pas mane  g.gif

Tikrai, kad patinka pas tave ir be trąšų,ir be ypatingo lepinimo, gera aura jam smile.gif sėkmingo auginimo 4u.gif
Atsakyti
labas visoms laimes medeliu augintojoms mirksiukas.gif visada paskaitau sia temele, pasidziaugiu jusu medeliais, nutariau ir as prie jusu prisijungti 4u.gif
stai maniskis, mes dar mazi mazdaug metai blush2.gif
http://public.fotki....s/dsc02967.html

turejau dar toki kaip Jolanna, tik zinoma daug kartu mazesni biggrin.gif bet jis neisgyveno... verysad.gif dabar ieskau kito i vieta, bandysiu dar karta auginti... draugas ji vadina ufonautu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -krona-: 10 lapkričio 2009 - 15:41
krona, gražus mažylis - užaugs mirksiukas.gif
Atsakyti
Žydi visi..Jei sąlygos yra ir jei jau senoki augalai - maždaug apie 15 m..

Krona, gražus mažiukas..bet jei nori ateityje vertingo egzemplioriaus, pradėk genėt jau..tam reikalui bent aš išpjaustyčiau pačias apatines kamieno šakas - visas tris nuo žemės, formuočiau kamieną..genimas storės ir medės greičiau, taip paskatinsi vainiko šakojimąsi, nes tos apatinės šakos vėliau šiek tiek gadins vaizdą..Pagal savo struktūrą, čia labiau tinka medelį formuot..Niu, laisvė augintojams, bet aš taip daryčiau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 10 lapkričio 2009 - 20:37
Sveikos, jungiuosi ir aš 4u.gif Rodau savo medelį, seniau daryta foto, ryt galėsiu įkelti kaip atrodo dabar blush2.gif Čia
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 10, 22:58)
Sveikos, jungiuosi ir aš  4u.gif  Rodau savo medelį, seniau daryta foto, ryt galėsiu įkelti kaip atrodo dabar blush2.gif Čia

Sveika prisijungusi su savo mažyliais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 10, 23:18)
Sveika prisijungusi su savo mažyliais  drinks_cheers.gif

Na šiuo metu jau ne tokie mažyliai blush2.gif Tik foto įdėjau prisijungdama prie jūsų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Selma* @ 2009 11 10, 23:23)
Na šiuo metu jau ne tokie mažyliai  blush2.gif  Tik foto įdėjau prisijungdama prie jūsų  ax.gif

Tai lauksime naujos foto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 11 10, 23:41)
Tai lauksime naujos foto  ax.gif

drinks_cheers.gif Ryt kai tik turėsiu laisvą minutę nufotkinsiu ir įdėsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 11 10, 20:35)
Žydi visi..Jei sąlygos yra ir jei jau senoki augalai - maždaug apie 15 m..

Krona, gražus mažiukas..bet jei nori ateityje vertingo egzemplioriaus, pradėk genėt jau..tam reikalui bent aš išpjaustyčiau pačias apatines kamieno šakas  - visas tris nuo žemės, formuočiau kamieną..genimas storės ir medės greičiau, taip paskatinsi vainiko šakojimąsi, nes tos apatinės šakos vėliau šiek tiek gadins vaizdą..Pagal savo struktūrą, čia labiau tinka medelį formuot..Niu, laisvė augintojams, bet aš taip daryčiau.. mirksiukas.gif

aciu jums Violeta*, uz patarimus mirksiukas.gif tiesa sakant ir noreciau, kad butu panasios formos i medeli, o ne i kruma. ax.gif tik stai dar vienas klausimas jums, ar galima dabar geneti? ar geriau tai padaryti pavasari? g.gif
Atsakyti
QUOTE(-krona- @ 2009 11 11, 14:47)
aciu jums Violeta*, uz patarimus mirksiukas.gif tiesa sakant ir noreciau, kad butu panasios formos i medeli, o ne i kruma. ax.gif  tik stai dar vienas klausimas jums, ar galima dabar geneti? ar geriau tai padaryti pavasari? g.gif

Manau, kad galima. As siandien genesiu mirksiukas.gif
Man sie medeliai "neuzmusami", viskam atsparus, jokiu bedu su jais. Tfu tfu tfu. ax.gif
Jei kokia Kauniete nori sakeliu, - prasom mirksiukas.gif
Galiu ir prisisejusiu jau su saknim israut.
Atsakyti
QUOTE(kristele10 @ 2009 11 11, 12:50)
Manau, kad galima. As siandien genesiu  mirksiukas.gif 
Man sie medeliai "neuzmusami", viskam atsparus, jokiu bedu su jais. Tfu tfu tfu.  ax.gif 
Jei kokia Kauniete nori sakeliu, - prasom  mirksiukas.gif
Galiu ir prisisejusiu jau su saknim israut.

vadinasi siandien skriausiu ir as savaji meduka, nors jis man ir toks grazus... wub.gif
Atsakyti