Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

Praeita ziema purskiau kartais, bet nieko gero is to. Nors ir nieko blogo nenutiko.

Sia ziema nepurskiu. Tiesiog pastaciau ant palanges, o ten pas mane vesiau, po palange ner radiatoriu, laistau karta i savaite, ar reciau ir nieko, tfu tfu tfu, laikosi, auga. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš nepraktikuoju purškimo. Nebent kai kitus medukus purškiu, tai praeinama pro šalį purkšteliu.. smile.gif
Atsakyti
ir aš nepraktikuoju, bey kai stovi kartu su orchidejom tai ir jį apipurškiu bigsmile.gif ir nieko ir jokių orinių šknų nieko nėra stovi sau tvirtas medis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 25 sausio 2010 - 16:58
Saviškio niekada nepurškiu ir visai gerai auga ax.gif
Atsakyti
O nuo ko jis leidžia orines šaknis?
Pas mane nei vienas neturi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2010 01 26, 07:19)
O nuo ko jis leidžia orines šaknis?
Pas mane nei vienas neturi.  g.gif

nuo dideles dregmes... mes labai megejai maudytis, - pas mus vonioj kone rukas tvyro visada ax.gif
Atsakyti
Joo, jie lengvai pakelia sausrą, bet visas gražumas, kai drėgnesnis oras - lapai pagražėja, tokie.."kitokie" - labiau išbujoję, žalesni, gyvesni būna. Karts nuo karto naudinga nupurkšt - patiks tikrai tai gėlei tas.

Aš rezgiu planą chuliganą tą žydintį storalapį parsivežt iš bobutės, kur pasakojau..Pasiūlysiu jai jį parduot doh.gif Nepaprastai gražiai suformuotas, o dar žydėjo.. wub.gif Man kažkaip svarbu tas faktas - nes daugiau tikimybės ir pačiai prasižydint tada, kas nelengva arba gal nuo paties medžio priklauso. Nu man labai gražu ta gėlė, senai akis pakabinus turiu, bet kol ji užauga doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2010 01 26, 13:42)
Joo, jie lengvai pakelia sausrą, bet visas gražumas, kai drėgnesnis oras - lapai pagražėja, tokie.."kitokie" - labiau išbujoję, žalesni, gyvesni būna. Karts nuo karto naudinga nupurkšt -  patiks tikrai tai gėlei tas.

Aš rezgiu planą chuliganą tą žydintį storalapį parsivežt iš bobutės, kur pasakojau..Pasiūlysiu jai jį parduot doh.gif  Nepaprastai gražiai suformuotas, o dar žydėjo.. wub.gif Man kažkaip svarbu tas faktas - nes daugiau tikimybės ir pačiai prasižydint tada, kas nelengva arba gal nuo paties medžio priklauso. Nu man labai gražu ta gėlė, senai akis pakabinus turiu, bet kol ji užauga  doh.gif

ir aš maiau kaip zydi, pas mano krikštomama yra ji jį gerai padžiovina labai retai laisto, bet jis jai pražydo 6 ar tai 7 metais, ir buvo visai nedidukas, panašiai kaip mano
Atsakyti
Kaip būtų malonu sulaukti žiedų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 12 09, 15:28)
...Čia netiks labai tokie jau drąstiniai metodai, nes augintoja orientuojasi, kaip suprantu į maksimaliai gerą efektą..ir ko gero, netenkins augaliuko išvaizda ėmusis rimtų korekcijų kurių čia daug reikėtų..
Ką daryčiau aš, jei jau dabar norėčiau efekto ------

keliu temą į viršų mirksiukas.gif Crassulų įvairovei ribų nėra cool.gif
http://public.fotki....sai-2/bonsai-1/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oli_vija: 10 vasario 2010 - 13:57
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 10, 15:55)
keliu temą į viršų  mirksiukas.gif Crassulų įvairovei ribų nėra  cool.gif
http://public.fotki....sai-2/bonsai-1/

Oho bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2010 02 10, 14:55)
keliu temą į viršų  mirksiukas.gif Crassulų įvairovei ribų nėra  cool.gif