Įkraunama...
Įkraunama...

Laimės medelis

QUOTE(something else @ 2010 01 12, 15:34)
Neperlaistyti smile.gif

pasistengsiu blush2.gif o dabar kai ji tokia glezna, kokioj vietoj statyti, ten kur silciau ar toliau nuo radiatoriaus?
Atsakyti
Kur šilčiau,taip greičiau substratas pradžius mirksiukas.gif
Atsakyti
na stengsiuos gaivint dabar..ot nemoksa esu, tikiuos daugiau taip neapsizioplinsiu biggrin.gif aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 01 12, 21:16)
na stengsiuos gaivint dabar..ot nemoksa esu, tikiuos daugiau taip neapsizioplinsiu biggrin.gif aciu uz patarimus 4u.gif

O jei ir toliau džius, nieko nebeliks, kaip pjauti auginuką ir auginti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 01 12, 22:56)
O jei ir toliau džius, nieko nebeliks, kaip pjauti auginuką ir auginti  rolleyes.gif

tikiuosi sito neprireiks.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerb.Indre @ 2010 01 13, 17:39)
tikiuosi sito neprireiks.. verysad.gif

Įdėk foto, kaip Tavo medelis atrodo g.gif
Atsakyti
Mergaitės help.gif
Prieš kelis mėnesius temoje pasigyriau savo laimės medeliu, o dabar jam kažkas nutiko sad.gif Ko gero perlaisčiau... Lapeliai nuo apačios minkštėja ir krenta.. Visada, ypač žiemą jie po truputį pakrisdavo, bet dabar jau masiškai krenta... Jau net toks retas tas mano medelis pasidarė... O buvo toks gražus cry.gif Laistau kartą per savaitę. Patarkit, pasidalinkit patirtimi, ar gali būti jis perlaistytas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanna: 23 sausio 2010 - 15:21
Man t.p. tos pačios bėdos, tai ėmiau laistyti dar rečiau - maždaug kartą per pora savaičių. Šiek tiek apstojo kristi...
Atsakyti
QUOTE(Jolanna @ 2010 01 23, 16:20)
Mergaitės  help.gif
Prieš kelis mėnesius temoje pasigyriau savo laimės medeliu, o dabar jam kažkas nutiko  sad.gif  Ko gero perlaisčiau...  Lapeliai nuo apačios minkštėja ir krenta.. Visada, ypač žiemą jie po truputį pakrisdavo, bet dabar jau masiškai krenta... Jau net toks retas tas mano medelis pasidarė... O buvo toks gražus  cry.gif Laistau kartą per savaitę. Patarkit, pasidalinkit patirtimi, ar gali būti jis perlaistytas?

Aš laistau į menesi viena syki, o vasara dažniau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GRAŽINA25: 23 sausio 2010 - 17:16
QUOTE(Jolanna @ 2010 01 23, 15:20)
Mergaitės  help.gif
Prieš kelis mėnesius temoje pasigyriau savo laimės medeliu, o dabar jam kažkas nutiko  sad.gif  Ko gero perlaisčiau...  Lapeliai nuo apačios minkštėja ir krenta.. Visada, ypač žiemą jie po truputį pakrisdavo, bet dabar jau masiškai krenta... Jau net toks retas tas mano medelis pasidarė... O buvo toks gražus  cry.gif Laistau kartą per savaitę. Patarkit, pasidalinkit patirtimi, ar gali būti jis perlaistytas?

Auginu jau keli metai (neprisimenu tiksliai) si medeli. Laistymas priklauso nuo auginimo salygu, tai yra koks pas jus kambaryje oras. Juk pas vienus sausiau ir silciau, o pas kitus atvirksciai. Todel reikia laistyti kai gruntas tikrai pradziuna, juk tai sukulentas kuris nereikalauja dazno liejimo blush2.gif
Papildyta:
Ziema oras del sildymo sausas, todel galima apipurksti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skarpionuke @ 2010 01 23, 19:10)
Auginu jau keli metai (neprisimenu tiksliai) si medeli. Laistymas priklauso nuo auginimo salygu, tai yra koks pas jus kambaryje oras. Juk pas vienus sausiau ir silciau, o pas kitus atvirksciai. Todel reikia laistyti kai gruntas tikrai pradziuna, juk tai sukulentas kuris nereikalauja dazno liejimo  blush2.gif
Papildyta:
Ziema oras del sildymo sausas, todel galima apipurksti  mirksiukas.gif

aš apipirškiu kai kt laistau jis visąlaik apipurškiamas
Atsakyti
QUOTE(Pareis @ 2010 01 25, 08:29)
Uupses uzkabinta su tuo sarafaniuku paziurinejau internete Burdoj, jeeeetau kokiu graziu radau  ir be sagu priekyje biggrin.gif Tik reikes paziuret kada prie progos, jei rasciau tokiu graziu medziagyciu tai bandyciau.

nu pirma karta girdzhiu, kad storalapius purkshti reikia blink.gif atvirkschiai- visur rasho, kad jie nemegsta pernelyg dregno oro,- gali apnikt miltlige ir rudys.
Tiesa, laikiau savishki kelis metus vonioj,- oras ten dregnas, jai jis labai daug oriniu shaknu man ishleido,- atrode kaip barzdota dama lotuliukas.gif
Atsakyti