QUOTE(vitalijana @ 2006 02 08, 21:49)
Man irgi l.patinka PULANA kosmetika. Naudoju jau seniai dienini,naktini krema veidui,tonika. Dabar ju yra Megos Droge, pati neseniai pirkau. 

DAUG INFORMACIJOS APIE PULANNA GALIMA RASTI www.pulanna.lt

Kazkada ir as bandziau "kosmines" konsistencijos krema. is pradziu - tai lyg ir veike t.y. drekino, o ipusejus dezute, oda eme protestuoti - kazkokia alergine reakcija prasidejo...
nu merginos, pasigirsiu
nusipirkau pulanos sidabrines serijos krema naktini ir dienini, bei paakiu krema, dar norejau pieneli ir tonika, bet negavau, dabar akcija (po 30lt), ka tik pasitepiau
jau odele kokia pasidare svelnute kaip kudikio, gal atradau sau tinkama kosmetika
bet jei nuo vieno patepimo tokie geri pojuciai, tai data super kosmetika

nusipirkau pulanos sidabrines serijos krema naktini ir dienini, bei paakiu krema, dar norejau pieneli ir tonika, bet negavau, dabar akcija (po 30lt), ka tik pasitepiau

Aš jau antras mėnuo naudoju dieninį ir naktinį kremus su fito-sidabru ir nulupamą kaukę su ženšeniu. Kaukės kažkokio labai ypatingo poveikio nepastebėjau (bent jau nealergizuoja, o tai mano išrankiai odai jau didelis pliusas), o kremai tai
Be to, labai skalsūs. Panašu, kad ilgam jų pakaks. PULANNA kremukus jau prieš porą metų nužiūrinėdavau, bet kažkaip nesiryžau pirkti, vien dėl to, kad firma buvo negirdėta. Vienu metu su pinigėliais striuka buvo, tai ir įsigijau PULANNA kremus. Nesigailiu.
P.S. Ne visada žinomas kosmetikos gamintojas pateisina savo vardą. Ne visada nežinomas vardas reiškia prastą kokybę.

P.S. Ne visada žinomas kosmetikos gamintojas pateisina savo vardą. Ne visada nežinomas vardas reiškia prastą kokybę.
QUOTE(remka @ 2005 11 02, 10:16)
As irgi dabar naudoju "Puluna" kremus,su sidabro dulkemis,na oda tai tikrai pasidare skaistesne,nieko blogo negaliu pasakyti,bet vakar Euro vaistinej,uzklausiau apie sia kosmetika,tai baisiausiai ispeike,sake ,tikrai nera naturali,kiek liko isnaudoti,o daugiau nepirkti,tai vat ir likau nesupratus 

man tai tie kremiukai nieko gero...jokio efekto....

Gal kas ka bandet? arba girdejot kokius atsiliepimus apie sia kosmetika - Pulanna. Ji yra kinietiska ir parduodama, kaip as suprantu, salonuose

Aš jos mačiau Vilniuj CUPe, 3 aukšte, tame kiniškų prekių skyrelyje, kur prie įėjimo. Neseniai atsirado, anksčiau jos ten nebuvo.
Man irgi įdomu atsiliepimai.
Man irgi įdomu atsiliepimai.
QUOTE(Marina @ 2006 12 17, 18:11)
Gal kas ka bandet? arba girdejot kokius atsiliepimus apie sia kosmetika - Pulanna. Ji yra kinietiska ir parduodama, kaip as suprantu, salonuose 

man atrodo, ne tik salonuose. pvz, Droge irgi yra.
o siaip jau tokia tema, man atrodo, buvo čia
QUOTE(Marina @ 2006 12 17, 19:11)

Yra ir Droge, tikrai.
Ar kas man gali pasakyti, ar ši kosmetika (konkrečiau domina serija su sidabru) skirta brandžiai odai ar tiktų, kai 24m. yra?

Parašyta, kad tinka nuo 18m. ir brandžiai odai taip pat

QUOTE(Frosted @ 2007 03 03, 22:55)
Yra ir Droge, tikrai.
Ar kas man gali pasakyti, ar ši kosmetika (konkrečiau domina serija su sidabru) skirta brandžiai odai ar tiktų, kai 24m. yra?
Svarstau, ar pirkt ar ką nors kitą išsirinkt
Kažkaip man nelabai rišasi, jaunos ir brandžios odos priežiūra juk skiriasi
Konsultantės Droge kaip visada mykia ir nieko pasakyti negali 

Kiek as suprantu, tai ta serija skirta brandziai odai (nuo 28 metu iki 40)
stai rusiskai http://pulanna.com.r.../catalog/167/21

As bandzius akiu geli. Man patiko