Įkraunama...
Įkraunama...

Pulanna priežiūros priemonės

ESU TUREJUSI PAAKIU KREMUKU, VIENAS BUVO SU ZALIAJA ARBATA O KITAS SU VYNUOGIU EKSTRAKTU TAI VISAI PATIKO, ABU GERAI DREKINO, SU ZALIAJA ARBATA TIKRAI TAMSUS PAAKIAI BUVO PASVIESEJE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 02 20, 14:33)
Siandien nusipirkau sitos firmos ranku krema  smile.gif  Laaabai patiko  thumbup.gif

Gal su ženšeniu? Esu turėjusi pulanna rankų kremą su ženšeniu, thumbup.gif kremukas
Atsakyti
Gavau dovanų pulana kremus dieninį ir naktinį kur vynuogės su aukso dulkėmis.Iki šiol dar neturėjau tokio kremo,kuris taip tiktų mano odai.Veidas paskaistėjo,jei anksčiau prieš mmm paberdavo,tai dabar spuogų nepastebiu.Ir anksčiau ,pavasarį vis tepdavaus veidą kremais su UV filtru 30, nes oda nusvildavo nuo saulės.Šiemet dar nereikėjo. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bijanti @ 2007 06 20, 11:55)
Turiu zensenio kauke nulupama, man patinka, svelnina ir drekina, na svarbiausia mano jautrios odos nedirgina  biggrin.gif del jos sudeties tai nera bloga-pirmu numeriu eina aloe gelis  smile.gif palyginus su kitu firmu tai tikrai nebloga sudetis

Turiu irgi,ne labai man ta kauke... efektas nuo kaukes nulis.
Atsakyti
Man Pulana labai patiko,naudojau naktini krema,dabar nusipirkau dienini Amber&Ocean.Ir kauke turiu,su alaviju.Man si kosmetika kaip tik atrodo naturali blush2.gif .
Atsakyti
Tiesa dar naudojau rankų kremą Pulanos su ženčianiu.Tikrai neblogas mirksiukas.gif .
Atsakyti
neseniai įsigijau paakių kremą su aukso dulkelėmis ir kremą veidui su šilku - man puikiai tiko. pradžioje abejojau dėl tos gelio konsistencijos, nes anksčiau tie visi geliai visiškai nepasiteisindavo mano odai schmoll.gif . bet man parekomendavo - ir surizikavau, kaina nedidelė - pamaniau, pažiūrėsiu, o gal ir tiks. gerai drėkina ir oda ilgai gaivi thumbup.gif .
Atsakyti
Šianien nusipirkau paakių kremą su vynuogių kauliukų ekstraktu.. žele.. pirmi pojūčiai labai faini.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 06 01, 12:26)
Tiesa dar naudojau rankų kremą Pulanos su ženčianiu.Tikrai neblogas mirksiukas.gif .

ir as turiu sita ranku kremuka, tikrai lb fainas, rankos kaip silkines pasitepus juo pasidaro thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau ir aš - rankų kremas su ženšeniu tikrai thumbup.gif
Atsakyti
turejau as pulanos krema su sidabru riebiai, misriai odai. tai kol ji naudojau visa laika vaiksciojau isberta,galvojau,kad valosi oda,bet sunaudojus beveik visa indeli meciau lauk doh.gif ir tikrai neuztenka tu dvieju rutuliuku kaip raso g.gif
Atsakyti
Turejau žalios arbatos toniką, vieną buteliuka išnaudojau ir daugiau kažkaip neatsirado noro nusipirkt unsure.gif Pigios plastmases dozatorius nusilupo, o ir po toniko oda kažkodėl raudonavo schmoll.gif Ir parabenų dar sudetyje radau blink.gif
Atsakyti