Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujienos 2008

tiesa, dar mačiau ir šiek tiek uosčiau naujienas (tik nežinau, ar 2007, ar 2008 m)- Thierry Mugler Miroir Miroir / Mirror Mirror Collection - Through the Looking Glass, Mirror Image, Mirror of Desires, Mirror of Secrets ir Mirror of Vanities biggrin.gif šiaip įdomūs savo įdėja, bet kvapuose tikrai nieko naujo, salduma salduma ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2008 05 21, 16:26)
Gal jau kuri išbandėte Lempickos Forbidden Flower?
user posted image

siandien isbandziau bigsmile.gif man patiko nerealiai, net nezinau kuo, tik deja man per trumpai laikos g.gif nors net nepasakyciau kad nesilaiko- tiesiog tas kvapas per daug arti ir man rodos nieks jo daugiau be manes neuzuodzia ax.gif o siaip tai tikrai vasarinis klasikines lempickos variantas thumbup.gif
Atsakyti
Mexx išleidžia šį mėnesį limituotus vasaros kvepalus jai ir jam, Berlin Summer Edition
user posted image

Mexx Berlin Summer Edition Woman natos: mandarinas, citrina, bergamotė, frezija, heliotropas, jazminai, baltas muskusas, gudobelė, sandalmedis smile.gif
Buteliukai po 20 ir 40 ml + to paties kvapo kūno priežiūros linija.

Mexx Berlin Summer Edition Man natos: citrusai, levanda, beržas, vilkdalgis, šalavijas, cinamonas, vanilė, mediena. Išledžiami 30 ir 50 ml talpos buteliukuose smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 03, 13:19)
Mexx išleidžia šį mėnesį limituotus vasaros kvepalus jai ir jam, Berlin Summer Edition
user posted image

Mexx Berlin Summer Edition Woman natos: mandarinas, citrina, bergamotė, frezija, heliotropas, jazminai, baltas muskusas, gudobelė, sandalmedis  smile.gif
Buteliukai po 20 ir 40 ml + to paties kvapo kūno priežiūros linija.
Mexx Berlin Summer Edition Man natos: citrusai, levanda, beržas, vilkdalgis, šalavijas, cinamonas, vanilė, mediena. Išledžiami 30 ir 50 ml talpos buteliukuose  smile.gif

labai skanus aprasymas- ypac vyrisku g.gif - vilkdalgis,cinamonas, vanile, mediena- butinai reiks pauostyt parduotuvej- gal jau atsirade unsure.gif
beje, lolitos lempickos salia forbidden flower dar turi atsirast ir coral flower- bet sitas lygtais liepa unsure.gif ir turetu but L aromato vasarinis variantas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo illiusion81: 04 birželio 2008 - 11:22
Jean Paul Gaultier rugsėjį išleis naujus moteriškus kvepalus Ma Dame
user posted image

Kol kas informacijos nedaug: kvepalai priklausys "floral-fresh" grupei, sudėty bus rožė, grenadinas, muskusas, kedras.
Manau, patiks gaivių kvepalų gerbėjoms smile.gif Gaila tik, kad bus rudenį, galėjo išleisti prieš vasarą, turbūt tai tinkamiausias metas tokiems kvepalams.
Atsakyti
Dee, aik namo-karas jau baigėsi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 06 08, 22:07)
Dee, aik namo-karas jau baigėsi cool.gif

Sakai? biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Uosciau siandien situs, tai pasirode, kad grynai motieriskas vakarinis kvapas... neisivaizuoju taip kvepiancio vyro g.gif
(nebent i Mens factory) cool.gif
Atsakyti
O jie jau pas mus yra? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 09, 14:57)
O jie jau pas mus yra?  bigsmile.gif

Dar nera, bet greit jau pasirodys
Atsakyti
O koks cia kvapas? blush2.gif Prasvieskit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupsiukas @ 2008 06 09, 17:20)
O koks cia kvapas? blush2.gif Prasvieskit smile.gif

Sakyciau, kaip vyriskeims - toks saldus, gal vaniles, cinamonu, paciules... ambros + kazkokiu gelyciu... kol nepasake, galvojau moteriski kvepalai lotuliukas.gif
Atsakyti