Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujienos 2008

QUOTE(BlackDee @ 2008 06 10, 22:24)
Jau yra Sarmoj nauji Trussardi kvepalai Essenza del Tempo

Čia moteriški? Butelys kažkoks labai vyriškas
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2008 06 10, 21:53)
Čia moteriški? Butelys kažkoks labai vyriškas

Unisex smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 10, 22:52)
Aha: 1. Buteliukas grazus 2. Reklama grazi - ne kokie besivaipantys monekenai, o tiesiog - kvepalai 3. Jie unisex'iniai 4. Dabar citrusai dingo nuo lapuko (po 2 valandu), liko kava, siek tiek kedro ir dar kazkas labai minksto, bet nepagaunu - kas  g.gif

buteliukas grazus ir lb malonus i rankas paimti. bandziau tik ant lapuko. vat noriu ant rankos pasibandyti. nes kotais itarimas kyla, ilgai nelaikys unsure.gif
Atsakyti
Jau kokia as Trussardi gerbeja cool.gif
Kokia kaina ju?
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 10, 22:54)

Buvau šiand Sarmoj, net nepastebėjau
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 10, 22:24)
user posted image

I sudėtį įeina: bergamot, carrot seed, ginger, coffee, balsamic vinegar, amber, iris and cedar.

Rašo, kad turėtų būti pudrinis medienos kvapas. Ant odos nebandžiau, bet ant lapelio labai intensyvus citrusinis kvapas (bergamotė?), šiek tiek kedro ir kavos  g.gif

Pagal aprasyma turetu buti MANO. biggrin.gif leksiu rytoj uostyti. Kur buvo, Sarmoj?
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 06 10, 22:30)
Jau kokia as Trussardi gerbeja cool.gif
Kokia kaina ju?

QUOTE(Tainka @ 2008 06 10, 22:33)
Pagal aprasyma turetu buti MANO. biggrin.gif  leksiu rytoj uostyti. Kur buvo, Sarmoj?

I kaina nepaziurejau doh.gif Vilniuje buvo Europos Sarmoj (bet visai ne kaip naujiena stovejo, o siaip - tarp kitu kvepalu), o kur Siauliuose - nezinau unsure.gif
Atsakyti
Aisku, aciu 4u.gif bandysiu ieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 10, 22:52)
Aha: 1. Buteliukas grazus 2. Reklama grazi - ne kokie besivaipantys monekenai, o tiesiog - kvepalai 3. Jie unisex'iniai 4. Dabar citrusai dingo nuo lapuko (po 2 valandu), liko kava, siek tiek kedro ir dar kazkas labai minksto, bet nepagaunu - kas  g.gif

Pritariu. Ir šiaip pastebėjau, kad būtent tokio stiliaus butelkos yra man arčiausiai dūšios. Dingtelėjo Kelės kaliošėlių stiklainėlį paėmus į rankas.
Žodžiu, turiu nemažai vilčių dėl šitų Essenza del Tempo.
Atsakyti
user posted image
Ar jau yra išmėginusių šiuos - Lancome "Peut-etre"? g.gif Rožės, jazminai, irisai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Margot: 11 birželio 2008 - 08:21
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 10, 23:24)
user posted image

I sudėtį įeina: bergamot, carrot seed, ginger, coffee, balsamic vinegar, amber, iris and cedar.

Rašo, kad turėtų būti pudrinis medienos kvapas. Ant odos nebandžiau, bet ant lapelio labai intensyvus citrusinis kvapas (bergamotė?), šiek tiek kedro ir kavos  g.gif

siandien ir as pratestavau ax.gif
is pradziu tikrai stipriai citrinom trenke, bet dabar po keliu valandu man kazkaip labai panasiai jaucias i HERMES elixyra blush2.gif nors sita irgi tik viena kart bandziau, tai negaliu garantuot kad nesusipainiojau rolleyes.gif siaip bent jau pradzioj tai man labiau vyriskas kvapas nei unisex(beje kaip ir elixyras man per astrus pasirode), bet dabar jau toks siek tiek nuduses kvapas, tai gali ir moteris devet biggrin.gif bet vistik labiau noreciau toki kvapa jaust ant vyro, nei ant saves rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

The notes feature mandarin, fruits, green notes, star anise, heliotrope, rose, gingerbread accord, white amber, musk and sandalwood.

EDT gana neblogai laiko, bet kvapas nepasizymi isskirtumu, gan "vientisas", nepretenzingas.
Atsakyti