Įkraunama...
Įkraunama...

Parfumerinės naujienos 2008

QUOTE(Pupsiukas @ 2008 06 09, 16:20)
O koks cia kvapas? blush2.gif Prasvieskit smile.gif

Tai Paco Rabanne 1 Million vyriski kvepalai, kurie turetu pasirodyt rugpjuti, bet WWWitch jau kazkur uoste bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2008 06 09, 20:53)
Tai Paco Rabanne 1 Million vyriski kvepalai, kurie turetu pasirodyt rugpjuti, bet WWWitch jau kazkur uoste  bigsmile.gif

Uosciau darbe Atejo reklaminis butelaitis thumbup.gif atrodo labai graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo WWWitch: 09 birželio 2008 - 19:58
Supratau, aciu 4u.gif
Atsakyti
Naujiena, kuri paskelbta tik aromat.ru tinklapyje . Natos kol kas nežinomos. biggrin.gif
L'Or Blanc de Torrente user posted image
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 06 10, 13:29)
Naujiena, kuri paskelbta tik aromat.ru  tinklapyje . Natos kol kas nežinomos.  biggrin.gif

Noriuuu,tik teks ilgokai palaukti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 06 10, 11:29)
Naujiena, kuri paskelbta tik aromat.ru  tinklapyje . Natos kol kas nežinomos.  biggrin.gif

Situos uosciau Belgijoje.. Uosciau prabegomis, bet kvapas pasirode gana "vientisas" ir gelinis, gan pudrinis, bet malonus. Kitoks.

Kur kas labiau patiko L'or De Torrente, tad nosi laikiau imerkus i jo megineli.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JVana @ 2008 06 10, 13:53)
Situos uosciau Belgijoje.. Uosciau prabegomis, bet kvapas pasirode gana "vientisas" ir gelinis, gan pudrinis, bet malonus. Kitoks.

Kur kas labiau patiko L'or De Torrente, tad nosi laikiau imerkus i jo megineli.. smile.gif

Aš kažkaip ir nesitikiu, kad būtų geresni už L'Or pirmuosius. g.gif Visi kiti Torrente kvepalai mane labai nuvylė. O L'or labai mėgstu.
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2008 06 10, 14:03)
Aš kažkaip ir nesitikiu, kad būtų geresni už L'Or pirmuosius.  g.gif Visi kiti Torrente kvepalai mane labai nuvylė. O L'or  labai mėgstu.

Pracekinau visur, kur tik zinojau- natu niekur neradau smile.gif
Labai nauja naujiena smile.gif
Atsakyti
Radau internete (bet nezinau, ar saltinis patikimas), kad i L'Or Blanc ieis mandarinas, apelsinmedziu ziedai, jazminai, balta ambra, sandalmedis smile.gif
Atsakyti
Jau yra Sarmoj nauji Trussardi kvepalai Essenza del Tempo
user posted image

I sudėtį įeina: bergamot, carrot seed, ginger, coffee, balsamic vinegar, amber, iris and cedar.

Rašo, kad turėtų būti pudrinis medienos kvapas. Ant odos nebandžiau, bet ant lapelio labai intensyvus citrusinis kvapas (bergamotė?), šiek tiek kedro ir kavos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 10 birželio 2008 - 21:54
Butelka graži rolleyes.gif Patinka man tokios. Ir ne flankeris koks..
Eisiu uostyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2008 06 10, 21:51)
Butelka graži rolleyes.gif Patinka man tokios. Ir ne flankeris koks..
Eisiu uostyt biggrin.gif

Aha: 1. Buteliukas grazus 2. Reklama grazi - ne kokie besivaipantys monekenai, o tiesiog - kvepalai 3. Jie unisex'iniai 4. Dabar citrusai dingo nuo lapuko (po 2 valandu), liko kava, siek tiek kedro ir dar kazkas labai minksto, bet nepagaunu - kas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BlackDee: 10 birželio 2008 - 21:53