Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

jokio skausmo nejauciau, net nieko nesupratau, tik pajutau silta vandeni begant
Atsakyti
QUOTE(kristinita @ 2008 10 20, 14:50)
aš truputį ne į tema, bet gal kas mokėtų apibūdint sąrėmių skausmą?  ax.gif  aš taip jo bijau  swoon.gif

saremiu skausmas toks, kaip ir per mmm, tik zymiai stipresnis. kai ziurejau i aparata saremiu metu, kur rodo stiprumo balus, tai mazdaug 8balai rode skausmas kaip per mmm, bet prakirpo vandenis, tai zymiai sustiprejo. daugiausia maciau 146balai blink.gif cia gal todel, kad skatinamuosius leido g.gif
na, o vandenu prakirpimas man buvo labai nemalonus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2008 10 21, 15:23)

As irgi visai nieko nejauciau ax.gif Net nezinojau, kad daktare ruosiasi vandenis "nuleisti" tongue.gif galvojau kad vyksta eiline apziura pries gimdyma. Supratau, tik kai pajutau silta vandeni begant ax.gif
Taip baisiai parasyta "vaisiau vandenu prakirpimas" - ten tu vandenu niekas neprakerpa, o su kazkokiu plastikiniu mazyciu kabliuku tik uzkabina, nieko nesijaucia... bent jau man... ax.gif
Atsakyti
Aš taip pat nejaučiau jokio skausmo ar kokių kitų pojūčių praduriant vandenmaišį.
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2008 10 21, 15:23)

lygiai tas pats man buvo thumbup.gif
Atsakyti
na tai visai neskausminga.dauguma moteru ,pajunta tik silto skyscio begima smile.gif
Atsakyti
man irgi neskaudejo, jauciau kad kazkas pokstelejo ir siltas vandenukas nubego smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2008 03 23, 20:34)
kad pats vandenų nuleidimas neskausmingas, tai tikrai. užtat sąrėmiai po šios procedūros pasidaro wacko.gif wacko.gif wacko.gif

drinks_cheers.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nepergyvenk, tikrai neskauda smile.gif Nu bet saremiai tai siaubelis buvo
Atsakyti
pirma karta visiskai neskaudejo, o antra skaudus ne prakirpimas, bet nesugebejimas prakirpti doh.gif makalavosi, ten ilgai, vis nepavykdavo jam uzkabint, man pradejo kaklelio sieneles skaudet ar ka, bet jau akis buvau pradejus balinti biggrin.gif ir siaip, pirma karta atejo palengvejimas po saremiu kankynes, o antra kart priesingai-saremius lengvai pakeliau, o stangas prakirpus vandenis sunkiau
Atsakyti
Visiškai ne, tik sąrėmiai po vandenų nubėgimo kiek sustiprėjo
Atsakyti
QUOTE(giedraskiedra @ 2008 10 23, 18:04)
As irgi visai nieko nejauciau  ax.gif  Net nezinojau, kad daktare ruosiasi vandenis "nuleisti"  tongue.gif  galvojau kad vyksta eiline apziura pries gimdyma. Supratau, tik kai pajutau silta vandeni begant  ax.gif 

Neskaudejo ir man. Bet kad nuleisti ruosiasi, tai zinojau, nors ir nepasake, bet akusere padejo irankius, o as pasikelus pasiziurejau, ka ten atnese, na tai supratau kame reikalas bus smile.gif Bet tikrai neskaudejo, suslapau ir viskas ax.gif
Atsakyti