Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

QUOTE(SSSema @ 2008 08 16, 20:00)
pritariu kad tikrai visai neskauda kai prakerpa vaisiaus vandenis drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif nors is pradziu tai galvojau kad bus nekas, bet nieko irnesakyk.gif

ak kaip pavydziu blush2.gif man lig siol nukrato tai prisiminus verysad.gif
Atsakyti
ne smile.gif
Atsakyti
Gal is sono atrodo baisiai,bet tikrai neskausminga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Carole @ 2008 09 29, 14:08)
Gal is sono atrodo baisiai,bet tikrai neskausminga  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif aš irgi jokio skausmo nejaučiau tik paskui pajutau sąrėmių skausmelį
Atsakyti
drinks_cheers.gif visai neskauda ir net nejaučiau nieko thumbup.gif
Atsakyti
Man buvo pakankamai skausmingas tas procesas, kai norejo vandenis nuleist, nes nebuvo nubege... bet pasirodo nebuvo ka nuleidinet, nes vandenys jau buvo pavirte i "kosyte" del pernesiojimo unsure.gif gal del to ir skausminga, kad vis nepavyko
Atsakyti
neskausmingas, bet nelabai malonus rolleyes.gif
Atsakyti
Na, palyginus su saremiais paskui, visai neskausmingas. Man vandenu nuleidima naudojo kaip naturalia gimdymo skatinimo priemone, nes jau nebesulaukiau kada jis prasides. ax.gif
Atsakyti
visai neskausmingas dalykas.man juos nuleido kai atejo saremis tai gal but del to ir nieko nesijaute 4u.gif
Atsakyti
visikai jokio skausmo.. 4u.gif
Atsakyti
ziuriu cia daugumai nieko neskaudejo, o as net prisiminus po 2 metu visa sudrebu verysad.gif pats didziuasias skausmas is viso gimdimo, man po to saremiai kaip tik atrode tokie visai lengvi biggrin.gif
Atsakyti
aš truputį ne į tema, bet gal kas mokėtų apibūdint sąrėmių skausmą? ax.gif aš taip jo bijau swoon.gif
Atsakyti