Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

QUOTE(rasras @ 2008 07 27, 18:43)
Visai neskausminga.  smile.gif  4u.gif

QUOTE(auksineblondine @ 2008 08 12, 18:46)
Man dar pries gimdyma drauge buvo pasakojusi, kaip tuos vandenis kerpa  doh.gif , tai baisiai to nenorejau  schmoll.gif O gimdykloj kai issitrauke ta ilga virbala su kabliuku, tai isvis maniau nualpsiu, bet tikrai nieko neskaudejo  biggrin.gif

pritariu kad tikrai visai neskauda kai prakerpa vaisiaus vandenis drinks_cheers.gif mirksiukas.gif nors is pradziu tai galvojau kad bus nekas, bet nieko irnesakyk.gif
Atsakyti
O man tai to "kindžalo" nerodė, tik pasakė, kad pagreitins gimdymo eigą ir nuleis vandenis, tai tik pajutau šiltą srovelę tarp kojų lotuliukas.gif . O skaudėti, matyt, ir neturi, nes tn nervų nėra.
Atsakyti
QUOTE(auksineblondine @ 2008 08 12, 15:46)
Man dar pries gimdyma drauge buvo pasakojusi, kaip tuos vandenis kerpa  doh.gif , tai baisiai to nenorejau  schmoll.gif O gimdykloj kai issitrauke ta ilga virbala su kabliuku, tai isvis maniau nualpsiu, bet tikrai nieko neskaudejo  biggrin.gif

Tai gal drauge negraziai pajuojuokaut su tavim norejo? As jau dabar matau ta virzala akyse ir bijau, nors visos cia rase,kad neskausminga unsure.gif
Atsakyti
O aš pajutau, tik ne patį kirpimą, bet kaip matyt netyčia bakstelėjo į šoną. net krūptelėjau, pačios stebėjosi, kad mano tokia reakcija buvo, nes matyt galvojo, kad dėl pačio kirpimo taip, o kad jos man įdūrė tai net nepastebėjo doh.gif
O šiaip tai tikrai nieko nejauti, bent jau man sakė, kad ne kirpsim, o įplėšim g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(SSSema @ 2008 08 16, 20:00)
pritariu kad tikrai visai neskauda kai prakerpa vaisiaus vandenis drinks_cheers.gif  mirksiukas.gif nors is pradziu tai galvojau kad bus nekas, bet nieko irnesakyk.gif

lygiai tokia pati nuomone ax.gif man irgi pries gimdyma taip baisiai skambejo " prakerpa" lotuliukas.gif
Atsakyti
Na kai kaklelis nors kiek prasiveres, tai zinau kad nesijaucia. Bet jei reik sukelt prieslaikini gimdyma kai viskas dar uzsidare?? kaip pro uzdara kakleli link tu vandenu prieina?? blink.gif kazkaip nedrasu man.. verysad.gif
Atsakyti
neskaudejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vaitjovi @ 2008 09 04, 19:16)
Na kai kaklelis nors kiek prasiveres, tai zinau kad nesijaucia. Bet jei reik sukelt prieslaikini gimdyma kai viskas dar uzsidare?? kaip pro uzdara kakleli link tu vandenu prieina?? blink.gif kazkaip nedrasu man.. verysad.gif

Man atrodo, kad niekas vandenu nekerpa kol nors kiek kaklelis neprasidaro... Man gimdyma skatino ir vandenis prakirpo, kai kaklelis buvo atsidares 2cm, tikrai nieko nejauciau.... Nors bijojau ziauriai bijau.gif Gal uztat uzsimerkiau ir nemaciau nei su kuo ten kirpo nei ka ax.gif Tik pajauciau silta skysti tarp koju.....
Nebijok, tikrai neskauda 4u.gif
Atsakyti
visai neskauda schmoll.gif
Atsakyti
nuleido vandenis kai buvo 9cm atsidarymas, nieko nejutau, tik potvyni lotuliukas.gif
Atsakyti
Jausmas, kaip per eilinę ginekologinę apžiūrą, tik jos pabaigoje šiltas vanduo nubėga smile.gif
Atsakyti
Visiskai neskaudejo schmoll.gif . Jutau tik baisini palengvejima, kai juos prakirpo, nes kaklelis buvo atsidares nemazai ir vandenys labai dare spaudima i stubura cool.gif
Atsakyti