Įkraunama...
Įkraunama...

Ar skausmingas vaisiaus vandenų prakirpimas?

Visai neskausminga. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Kai prakirpo tai truputi skaudejo, buvo kabai toks nemalonus jausmas, nes buvo kaip tik uzeje didziulis saremis. doh.gif
Atsakyti
Kai pasake, kad prakirps vandenmaisi, tai man tikriausiai buvo akys ant kaktos issokusios!!! doh.gif Bet gydytoja nuramino, kad tikrai neskaudes, ir - neapgavo biggrin.gif
Bet po to saremiai parejo!!!! thumbup.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
net nepajutau nei kada prakirpo,nei kaip ten jie bego
Atsakyti
Man dar pries gimdyma drauge buvo pasakojusi, kaip tuos vandenis kerpa doh.gif , tai baisiai to nenorejau schmoll.gif O gimdykloj kai issitrauke ta ilga virbala su kabliuku, tai isvis maniau nualpsiu, bet tikrai nieko neskaudejo biggrin.gif
Atsakyti
o man kadangi siauba kelia tie med.instrumentai,tai stengiuosi ju nematyti.uztat dabar perskaicius supratau apie koki daikta vyras kalbejo,kad kiso ji ten man smile.gif
Atsakyti
Man per pirmą gimdymą nuleido, tai labai malonu nebuvo, bet tik todėl, kad gimdos kaklelis labai jautrus buvo.
Atsakyti
Man tik paskui pasake kad prakirpo blink.gif nieko nejutau,o su antru supratau kas bus kai pamaciau tas ''iranki'' kazko gydytojui nesigavo is keliu kartu o kai vaikiuikas gime pastebejau kad galvyteje 2 ibrezimai blink.gif jie kratesi atsakomybes,mes ir nesidraskem nes ten nieko baisaus nenutiko
Atsakyti
Kai prakirpo tai nieko nejutau smile.gif bet po to labai sąrėmiai sustiprėjo
Atsakyti
QUOTE(viilda @ 2008 08 12, 22:33)
Kai prakirpo tai nieko nejutau smile.gif bet po to labai sąrėmiai sustiprėjo

drinks_cheers.gif , prakirpimas vandenu man ir gi buvo visiskai neskausmingas, o apie pradejusius saremius tai ir prisimint nenoriu doh.gif
Atsakyti
Visai neskaudejo.Bes saremiu tai nenoreciau pajusti. doh.gif
Atsakyti
Visiškai neskauda smile.gif
Atsakyti