Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(Lolita2 @ 2008 03 30, 20:23)
Idomu kuriuo laiku geriausia uzsirasyti egzaminui, kada mašinų Regitros rajone mažiau būna?

As tai stengsiuos uzsirasyti 6dieniui blush2.gif Nes instruktorius sake, kad darbo dienom ten daug masinu, tai man bus sunku per sankryzas pravaziuoti blush2.gif Kazkaip man letai gaunasi, gal per letai sankaba atleidineju, kad neuzgesciau, gal siaip kazko nemoku g.gif Ar jums pavyksta greitai pravaziuoti pvz sukant kairen? Kaip tai darot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 03 30, 14:27)
o man kiek teko girdėt nors rašo, kad gali atsilikt, regitrininkai nemėgsta kai važiuoji mažiau nei ženkle nurodyta ir vien dėl to gali pramest. man tą 'dar ne miestas' kartojo, kai ant 70 važiavau maždaug 65 rolleyes.gif

mano instruktorius net nustebo išgirdęs,kad dėl to gali kabinėtis blink.gif
QUOTE(Brituke123 @ 2008 03 30, 16:53)

Atsiprašau už litaniją, bet reikėjo kam nors išsipasakot... blush2.gif  blush2.gif

nesinervuok,ir dažniau užsuk čia,bus ramiau,kad ne viena tokia esi mirksiukas.gif mane kartais sunervina tie kurie prieš en metų laikė,kai buvo daug lengviau,ir iš dabartinių laikytojų juokiasi unsure.gif
QUOTE(Lolita2 @ 2008 03 30, 20:04)
Sraigiausia, norejau paklaust, o tai del vieno uzgesimo jau neislaikyta skaitosi????

sankryžoj taip,skaitosi avarinė situacija doh.gif

QUOTE(slyva @ 2008 03 30, 20:16)
Man lygiai taip pat buvo su instruktorium vaziuojant, sukantis i kaire pacioj sankryzoj uzgesau (nes pamirsau pavara sumazint 

įtariu,kad ir aš tokią klaidą padarysiu sad.gif

kol pati dar nelaikiau,raminu kitas,o kaip man bus g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
oi bijau .. doh.gif dar viskas toli man.. bet bėda tame, kad jau esu pravažiavus septynis kartus ir dar likusios trys, kurias važiuosiu tik maždaug po mėnesio, nes tik tada teoriją uzsirašius, kad nepamirsčiau vairavimo subtilybių, prieš egzą, reiks per tris kartus viska iš naujo atsiminti . g.gif ir tikrai neturiu su kuo pasivažinėt M raidę užsidėjus unsure.gif nu gal per daug pergyvenu, tiesiog čia užsukus taip ir galvoji : " man tikrai nepasiseks.. " schmoll.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikyma. 4u.gif
Sraigiausia, nuramino tavo istorija, pasirodo ne man vienai taip nesiseka ( as jau laikau save etatine, nes jau 5bandymus apturėjau) Jau juokiuos is saves, nes vis kazkaip kas savaite ejau tai pas ta pacia registratore pataikau, tai vakar kai atejau issisiepe iki ausu ax.gif , kazi pazino? biggrin.gif blink.gif
Papildyta:
QUOTE(lilium @ 2008 03 30, 23:06)
oi bijau .. doh.gif  dar viskas toli man.. bet bėda tame, kad jau esu pravažiavus septynis kartus ir dar likusios trys, kurias važiuosiu tik maždaug po mėnesio, nes tik tada teoriją uzsirašius, kad nepamirsčiau vairavimo subtilybių, prieš egzą, reiks per tris kartus viska iš naujo atsiminti . g.gif ir tikrai neturiu su kuo pasivažinėt M raidę užsidėjus unsure.gif  nu gal per daug pergyvenu, tiesiog čia užsukus taip ir galvoji : " man tikrai nepasiseks.. " schmoll.gif

Sakoma jog saviytaiga yra svarbiausia... Tikėk savim, nes jei pati netiki, tai ir kiti netikes, kad gali. mirksiukas.gif g.gif Bet ,zinoma, ją reikia išsiugdyt..Man kolkas nesiseka...
Atsakyti
Man tai nesiseka tos egzamino baimės nugalėt. Nu taip baisu pasidaro, kad kojos ir rankos dreba verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 03 29, 20:14)
Siandien pavazinejau regitros marsrutais, tai labai dziaugiuosi, nes pirmakart vaziuojant tais keliais tikrai susimauciau doh.gif Tai manau dar pora kartu pavazinesiu ir eisiu laikyt g.gif

Kokiam mieste? Jei Vilniuje, gal gali nupasakoti maždaug nors ta maršrutą?

Taipogi sveiknu visas "paėmusias" regitrą 4u.gif Šaunuolės.

Kažkas rašė dėl "uždusimo" Tai kiek žinau per egzą gali "uždust" 6 kartus. Bet jei tie 6 kartai aikštutėj atsitinka, tuomet į mietą nebeišleidžia. Čia man taip egzaminuotojas regitros sakė. Kas dėl parkavimo pagal kuoliukus - man irgi gaunas šnipštas. Su instruktoriaus golfuku liuks, o regitroj sėdau ant Astros -ragai doh.gif

Na ir kada pas mus greičiausiai bus laikančių? Berods rytoj? Stiprybės merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 03 30, 23:13)
Ačiū už palaikyma. 4u.gif
  Sraigiausia, nuramino tavo istorija, pasirodo ne man vienai taip nesiseka ( as jau laikau save etatine, nes jau 5bandymus apturėjau) Jau juokiuos is saves, nes vis kazkaip kas savaite ejau tai pas ta pacia registratore pataikau, tai vakar kai atejau issisiepe iki ausu ax.gif , kazi pazino? biggrin.gif  blink.gif
Papildyta:

Sakoma jog saviytaiga yra svarbiausia... Tikėk savim, nes jei pati netiki, tai ir kiti netikes, kad gali. mirksiukas.gif g.gif Bet ,zinoma, ją reikia išsiugdyt..Man kolkas nesiseka...

Tik nesustok, eik pirmyn. Labai teisingai Sraigiausia pasakė, kad pažink savo klaidas ir dirbk su jom.
Aš tiek tapau etatine Regitros rėmėja (truputį didesnė nei Sraigiausia), kad mane ne tik registratorės, bet ir patys egzaminuotojai pažindavo ir sakydavo, kad jau mes buvom susitikę (po šešto karto trūko atminties juostelė ir neprisimindavau egzaminuotojų, su kuriais važiavau).
Atsakyti
O ką reikia padaryt, kad užsiregistruot egzui internetu? Man išmeta, kad puslapis su problemom g.gif Žodžiu, neveikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 03 31, 10:21)
O ką reikia padaryt, kad užsiregistruot egzui internetu? Man išmeta, kad puslapis su problemom  g.gif Žodžiu, neveikia  schmoll.gif

dienom kartais būna ten perkrauta ir tiesiog neįleidžia tavęs.. bandyk vakarop arba geriau skambink, kažkur ten turėtų būt tel nr parašytas.
Atsakyti
Ačiū, naktį irgi bandžiau vakar irgi neduoda, tai pagalvojau, kad tik dabr metu ten veikia g.gif O kai ir dabar tas pats, tai sakau gal ką netaip suprantu doh.gif
Atsakyti
Sveikinu islaikiusias 4u.gif thumbup.gif
o manes egzaminas laukia jau poryt, baisu darosi pagalvojus fear.gif Turesiu dar dvi papildomas pamokas, po ju gal tvirciau jausiuosi.. Kaip gera butu jei egzamina reiketu laikyti pas savo instruktoriu ir su ta pacia masina smile.gif Nes jau vien tai, kad isedi i kita masina ir salia sedi svetimas zmogus, kelia stresa doh.gif Mergaites, o kaip jus elgiates jei sankryza siek tiek ikalneje? ax.gif Su instruktoriaus masina as uzvaziuoju neuzgesdama, bet va su tecio benzinine vis uzgesineju verysad.gif Bijau, kad ir per egzamina taip nebutu.
Atsakyti
Užsiregistravau pagaliau, dabar teks mokintis doh.gif
Atsakyti