Sveikos.
Džiaugiuos, kad aptikau ši foruma ir temelę.Perskaičiau nuo pradžios iki galo. Apsidžauge mano širdelė ir bent šiek tiek apsiraminau

Iki tol maniau jog tik aš šiam pasauly esu tokia nevykus ir nesugebu išlaikyt vairavimo egzamino iš pirmo ar bent jau iš anto karto, kaip dauguma mano pažįstamų...
Mano regitros šturmas vis nesėkmingas, net gėda kam nors prisipažint kiek kartų jau laikiau ir kad vėl man nepasisekė...

Jau net niekam nebesakiau, kai paskutini kart ėjau laikyt egzamino, nes tas nusivylimo kartėlis kuris būna išgirdus egzaminuotojo žodžius :"neišlaikei, keičiamės vietom, kliudei gairelę, lipk lauk..."

persekioja mane kelias dienas kol atsigaunu ir vėl viską pradedu iš pradžių...

Vakar vėlgi bandžiau tikrai tikėjau, jog šį kart išeisiu pakelta galva ir su tuo prakeikta plastikine kortele iš ten...Bt nesėkmingai, suklupau aikštelėj

jau ir pinigų ir laiko gaila, galbūt nelemta man tapt vairuotoja nezinau, bt šia akimirka jaučiuos tokia netikus

jau noris viska mest...
Atsiprašau už litaniją, bet reikėjo kam nors išsipasakot...
ech, pažįstu šitą jausmą. praeis kažkiek laiko ir pasimirš tos nuoskaudos, o dabar reikia stengtis ir pagaliau pasiekt kortelę. sėkmės tau