Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(ERUGĖ @ 2008 03 31, 14:17)
nu tai kad nesuprantu ko ten prašo doh.gif
man išmeta lentelę,ten parašau vardą,žemiau emailą,paskui dar kažkokią lentelę meta,o ten jau nebesuprantu ko nori blush2.gif

as kai paziurejau ten praso vardo, pavardes, asmens kodo ir t.t., paspaudus issaugoti gal ismeta lentele su egzaminu tvarkarasciu g.gif kaip ta lentele atrodo?
Atsakyti
registruoatės čia tada greičiausiai tvarkaraštį metą. dabar pažiūrėjau kad vilniuj anksčiau 29 dienos vietų nėr. teorijos blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 03 30, 15:53)
Sveikos.  mirksiukas.gif
Džiaugiuos, kad aptikau ši foruma ir temelę.Perskaičiau nuo pradžios iki galo. Apsidžauge mano širdelė ir bent šiek tiek apsiraminau verysad.gif Iki tol maniau jog tik aš šiam pasauly esu tokia nevykus ir nesugebu išlaikyt vairavimo egzamino iš pirmo ar bent jau iš anto karto, kaip dauguma mano pažįstamų... doh.gif
Mano regitros šturmas vis nesėkmingas, net gėda kam nors prisipažint kiek kartų jau laikiau ir kad vėl man nepasisekė... blush2.gif  cry.gif  cray.gif Jau net niekam nebesakiau, kai paskutini kart ėjau laikyt egzamino, nes tas nusivylimo kartėlis kuris būna išgirdus egzaminuotojo žodžius :"neišlaikei, keičiamės vietom, kliudei gairelę, lipk lauk..." unsure.gif persekioja mane kelias dienas kol atsigaunu ir vėl viską pradedu iš pradžių... verysad.gif Vakar vėlgi bandžiau tikrai tikėjau, jog šį kart išeisiu pakelta galva ir su tuo prakeikta plastikine kortele iš ten...Bt nesėkmingai, suklupau aikštelėj blush2.gif  blush2.gif  verysad.gif  cray.gif jau ir pinigų ir laiko gaila, galbūt nelemta man tapt vairuotoja nezinau, bt šia akimirka jaučiuos tokia netikus unsure.gif jau noris viska mest...
Atsiprašau už litaniją, bet reikėjo kam nors išsipasakot... blush2.gif  blush2.gif

ech, pažįstu šitą jausmą. praeis kažkiek laiko ir pasimirš tos nuoskaudos, o dabar reikia stengtis ir pagaliau pasiekt kortelę. sėkmės tau 4u.gif ir visom kitom 4u.gif ir man biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gardee: 31 kovo 2008 - 13:46
Kazkas klause apie regitros marsrutus, tai realiai ji visi yra daugmaz tom paciom gatvem tik skirtingai apvaziuojami... Is visu tu vazinejimu isiminiau kelias vietas, kuriose tikrai pirmakart buciau susimovusi, o tai labai naudinga. Ir siaip daugmaz zinau kokiu greiciu ten vaziuoti galima, kur kokie zenklai. Tikrai verta ten apie regitra ratus pasukiot, kad pamatyti sankryzas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 03 31, 14:06)
O tai negalima iš karto 3-ims kartams užsiregistruot?

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Kodel toks negatyvus nusiteikimas?
O gal pirmas kartas bus laimingas ir kitu dvieju nereikes?
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 03 31, 13:06)
O tai negalima iš karto 3-ims kartams užsiregistruot?

teoriškai įmanoma ax.gif aš buvau praktikai dwiems kartams užsiregistravus rolleyes.gif tereikia surast žmogų, kuris išlaikęs teoriją, bet neišlaikęs praktikos ir pasiskolint teorijos kortelės numerį... čia su praktika taip ax.gif teorijai galima užsiregistruot kiek tik nori žmonių vardu, o (tfu tfu tfu per kairį petį) neišlaikius tarkim naktį, kai niekas ten registruotis nesiveržia, atšaukt registraciją ir persiregistruot savo vardu. abu būdai išmėginti praktiškai 4u.gif
Atsakyti
Sakykit toki dalyka-ar butinai turi fotografuotis regitroj,jeigu turi savo nuotraukas,kodel ju nepriima?Kiek pamenu is pradziu tai buvo daugiau rekomendacinio pobudzio-greiciau teises padarys ir panasiai.Palengvinimas.O dabar iseina,kad grieztai tik ten fotografuotis?
Atsakyti
QUOTE(kacumota @ 2008 03 31, 21:43)
Sakykit toki dalyka-ar butinai turi fotografuotis regitroj,jeigu turi savo nuotraukas,kodel ju nepriima?Kiek pamenu is pradziu tai buvo daugiau rekomendacinio pobudzio-greiciau teises padarys ir panasiai.Palengvinimas.O dabar iseina,kad grieztai tik ten fotografuotis?

Kai issilaikai susimoki uz kortele ir eini pas tas darbuotojas i kabineta(bent jau Vilniuje 2aukste) ten vietoj yra kabina iskart kelias foto padaro ir isirenki ant ekrano kuri geresne 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Atėjau prisiduot unsure.gif
Penktadienį einu laikyti teorijos egzamino unsure.gif Kažkaip tai kinkos drebėti pradeda, nebežinau net nuo kurio galo kabintis ir mokytis doh.gif
Atsakyti
Tai būsim tavo palaikymo komanda friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiuardese @ 2008 03 31, 22:29)
Tai būsim tavo palaikymo komanda  friends.gif

Man jos tikrai prireiks 4u.gif
Nors turėsiu ir realią kompaniją bėdoje - egzaminą kartu su sese laikysim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rytoj @ 2008 03 31, 21:40)
Man jos tikrai prireiks 4u.gif
Nors turėsiu ir realią kompaniją bėdoje - egzaminą kartu su sese laikysim biggrin.gif

tai jau jums čia jokios bėdos.. thumbup.gif už rankučių pasilaikysit, pasistiprinsit morališkai ir abi išlaikysit.. drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti