Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

As tai teorija is pirmo karto islaikiau, o vairavima is antro. pirma karta neislaikiau, nes neivaziavau i kalniuka, nors maniau , kad cia nera kas, gavau masina su silpnesniu varikliu ir ji man neuztrauke pati i ta kalniuka, nezinojau kad reikia spausti gaza negailint, o buvau ismokyta tik su sankaba uzvaziuoti . Buvau tada visiskoj depresijoj, o dar ir nescia blush2.gif

Taigi sekmes visoms laikancioms egzus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2008 04 04, 09:47)
O klausykit, jei eini perlaikyti paktikos egzo, tai vis viena reikia 83 Lt. mokėti?

jep smile.gif
tik jei pirma karta suklydai aiksteleje tai poto moki tik 65,jei suklydai gatveje moki 83
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 04 04, 10:01)
jep smile.gif
tik jei pirma karta suklydai aiksteleje tai poto moki tik 65,jei suklydai gatveje moki 83

O reikia ta pirmą čekį atsinešt? Ar jie ten pas save viską mato kompuose kaip buvo?
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2008 04 04, 10:19)
O reikia ta pirmą čekį atsinešt? Ar jie ten pas save viską mato kompuose kaip buvo?

lotuliukas.gif
nezinau
kadangi man abu kartus reikejo pilna kaina moketi
gal mato,visvien jie kaupia info kompe,kazkokia sistema yra g.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Turiu klausimeli,gal kas girdejo ar teko susidurti kam.Gyvenu kitoi salyje ir esu registruota joje,bet noriu gristi i LT.issilaikyti vairavimo teises.Tik girdejau,kad reikia pragyventi puse metu arba isbuti bent prisiregistravus lt.puse metu,kad galeciau laikytis vairavimo testa.Jai galit kas patvirtink,kad tai tiesa.Is anksto busu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2008 04 04, 10:19)

kompe viskas yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(time @ 2008 04 04, 11:07)
Labukas visoms 4u.gif
Turiu klausimeli,gal kas girdejo ar teko susidurti kam.Gyvenu kitoi salyje ir esu registruota joje,bet noriu gristi i LT.issilaikyti vairavimo teises.Tik girdejau,kad reikia pragyventi puse metu arba isbuti bent prisiregistravus lt.puse metu,kad galeciau laikytis vairavimo testa.Jai galit kas patvirtink,kad tai tiesa.Is anksto busu dekinga.

g.gif net nežinau...bent jau manęs tai gyvenamosios vietos deklaracijos niekur neprašė,tai,manau,kad netiesa...Bet bijau apgauti 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės,na va viena baimė pasibaigė,išlaikiau teoriją,o tikrai nesitikėjau,baugino visi,kad sunkūs klausimai bus,kai pradėjau atsakinėti,vis laukiau,kada tų sunkiųjų išmes unsure.gif tikrai lengva buvo ax.gif

vairavimo egzaminui dar nesiregistravau,dar pasimokinsiu su instruktorium rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 04 04, 12:51)
Sveikutės,na va viena baimė pasibaigė,išlaikiau teoriją,o tikrai nesitikėjau,baugino visi,kad sunkūs klausimai bus,kai pradėjau atsakinėti,vis laukiau,kada tų sunkiųjų išmes unsure.gif tikrai lengva buvo ax.gif

vairavimo egzaminui dar nesiregistravau,dar pasimokinsiu su instruktorium rolleyes.gif

Nugis-sveikinu 4u.gif Pusę kelio jau nuėjai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ERUGĖ @ 2008 04 04, 12:51)

saunuole mirksiukas.gif
Atsakyti
jei neišlaikei aikštelei,tai reikės mokėti 65 lt,miesto 18 lt,lieka kitam kartui.Jei mieste neišlaikei,tai reikia vėl 83 litukus atiduot jiems. doh.gif
Atsakyti
Oj, tikrai registruokis iskart, nes eiles gi kokios vairavimui!
Atsakyti