Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(zidinga @ 2008 04 03, 18:34)
taip galima daryti ir su teorija,ir net su praktika. ax.gif

o butina buti prisiregistravus betkada? nu kad jie matytu, kad as isvis tokia esu eileje, tik anksciau noriu? vargstu sna visa diena, bet taip ir neina man prisiregistruot.. doh.gif vos ne 16 laisvu vietu ta valanda, o man vis meta, kad vietu nebera.. blink.gif ir tikrai darau viska kaip yra aprasyta pagalboje.. g.gif ciuju, mausiu koki treciadieni, kai laisva diena, pasiimsu uzkast ir nuo ryto sedesiu laukiamajame.. lotuliukas.gif
Atsakyti
kad būtina būt prisiregistravus tai manau tikrai nereikia. Matai dažniausiai į tas eiles man atrodo eina tie kurie jau laikė,bet neišlaikė.Bet manau galima eit ir kaip pirmą kart.
Atsakyti
nesupratau biski ka norejai pasakyt apie tas eiles, kurie laike ir neislaike??? as tas laisvas vietas suprantu, kad ten buvo prisiregistrave ir neatejo..
Atsakyti
tos laisvos vietos ir atsiranda,kai žmonės buvo užsiregistrave,bet neateina. o tos eilės,tai ,kad ateina neužsiregistrave.Nes tos administratores tavo pavarde užsižimi,ir kai atsiranda laisva vieta ir pakviecia,kas pirmesnis buvo.tikiuosi aiskiai paaiskinau,nesumakalavau taves.
Atsakyti
tai cia labai daug ateina neuzsiregistrave????nes tikai nesamone laukti dabar daugiau nei menesio su uzsiregistravimu.. doh.gif tikrai reikes bandyt ryte anksti vaziuot ir laukt..

aciu uz paaiskinimus. tongue.gif
Atsakyti
manau tikrai mėgink,ypač jei ateisi prieš atsidarant regitrai ir būsi viena iš pirmųjų,tai tikrai atsiras vieta greit. smile.gif
Atsakyti
Cia geras, eisiu tada kuri nors sestadieni taip regitroj pasedet, nes labai noriu sestadieni laikyt biggrin.gif
Atsakyti
o kokie autobusai vazineja iki regitros,Vilniuj??/ tongue.gif blush2.gif reiks gi vaziuot .. doh.gif dabar tik pasavjot, kad jau su masiniuku nulekti.. wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilium: 03 balandžio 2008 - 17:56
QUOTE(lilium @ 2008 04 03, 18:55)
o kokie autobusai vazineja iki regitros,Vilniuj??/ tongue.gif  blush2.gif reiks gi vaziuot .. doh.gif dabar tik pasavjot, kad jau su masiniuku nulekti.. wub.gif  lotuliukas.gif

20 nuo lazdynų iris bei žemųjų panerių vaduvos stotelės ir 38 mikriukas nuo savanorių prospekto rolleyes.gif
Atsakyti
panos gal kuri susidure ir padetu nesuprantu bandom registruotis internetu į regitrą bet vis meta kad klaidą tokio puslapio nera ar yra kam tai buve? doh.gif patarkyt ką daryt unsure.gif
Papildyta:
ai ir dar ką norejau klaust ar galima ta pačia dieną laikyt ir teoriją ir praktiką?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 04 03, 20:27)
panos gal kuri susidure ir padetu nesuprantu bandom registruotis internetu į regitrą bet vis meta kad klaidą tokio puslapio nera ar yra kam tai buve? doh.gif patarkyt ką daryt unsure.gif
Papildyta:
ai ir dar ką norejau klaust ar galima ta pačia dieną laikyt ir teoriją ir praktiką?

teorija tik islaikius gali laikyti praktika nes praktikos registravimui reikia teorinio egzo korteles nr kuria gausi tik po islaikyto egzo
Papildyta:
https://212.59.5.68/...mp;statid=menu1
man tai nemeta teorijos egzo reg psl. klaidos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo comep: 03 balandžio 2008 - 19:30
QUOTE(Lera @ 2008 04 03, 20:27)
Papildyta:

1. durnas tinklapis, kartais lūžta. galiu duot tik tradicini loterijų patarimą - 'bandyk kitą kartą' rolleyes.gif
2. ne. praktiką galima laikyt tik išlaikius teoriją. internetu registruojantis galima tik žinant teorijos išlaikymo lapelio numerį ir ne anksčiau kitai darbo dienai. laikymą vieną dieną įsivaizduoju tik tuo atveju, jei išlaikius teoriją ryte po to rymot kol kas nors praktikos atsisakys, nors ir tai nežinau ar taip galima g.gif
Atsakyti