Įkraunama...
Įkraunama...

Pirktinės šaldytos daržovės vaikų maistui

As savo suneliui duodu ir pirktines (banduelle)saldytas darzoves, kai savo saldytu nepakank, nes manau, kad jos yra maziau pripurkstos ir panasiai, nei tos kur grazios parduotuviu vitrynose guli ir nezinia kiek laiko negenda g.gif
Atsakyti
nei uz nei pries... saldau savoas darzoves, net morkas, nes jos suvysta... o vaikui perku is turgaus jei ko neturim, arba is eko lentynu...
Atsakyti
[quote=Superburbule,2011 02 09, 11:56]
pirmiausia stengiuosi vaikui duoti savas darzobves-saldytas, bet ne visas jas uzsisaldyti galima, ir vietos bent jau man, saldiklyje nepakanka todel daznai tenka pirkti. stengiuosi ieskoti eko, bet...neaisku aisku kiek ten jos yra eko...
Atsakyti
QUOTE(petelne @ 2006 11 05, 16:17)
O nepagalvojai,kodel saldytos pigiau.teko dirbt maisto pramonej,tai zinau,kad uzsaldomi yra tie produktai,kurie jau ruosias sugest.Tiek mesa,tiek zuvis sia dar uzmarinuoja,mesa irgi i saslykus suvaro.Tai kudykiu geriau nupirkt nesaldytu. rolleyes.gif

parasykit apie tai placiau, manau, mamos nezino, ne visos juk dirbam maisto pramonej.... duokit daugiau info, gal pakeisim savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
Nors as saldytu neduodu, bet tikrai butu idomu ateicia suzinoti, kaip ten kas su tom saldytom g.gif Bet mano nuomone jai jau nori gero produkto tai tik is savo darzo, na ar is kaimyno thumbup.gif
Atsakyti
As kartais irgi duodu saldytu.. zirneliu, brokoliu..
Atsakyti
Radau pamirsta tema, bet idomu butu zinoti, kokias darzoves naudojate gaminat savo vaikams? As saldytu nenaudoju, kazkaip esu nusistaciusi biggrin.gif Stengiuosi naudoti kaip imanoma kokybiskesnes darzoves. Kartais suselpia tai viena, tai kita drauge kaimo bulvemis, morkomis, savo uzaugintu turiu moliugu, brokoliu, krapu, petrazoliu, zirneliu. O kokias darzoves jus naudojate?
Atsakyti
Saldytas is parduotuves neduodu, turim savo kaima, soda tai darzoviu uztenka smile.gif
Atsakyti
Kiek teko girdeti apie jas tikrai nieko gero :/ is kaimo geriausios!
Atsakyti
4u.gif nežinau kaip jums bet man parduotuvinės šaldytos ir mūsų pačių augintos šaldytos daržovės skiriasi kaip diena ir naktis g.gif ..galbūt ir ne mitas kad dalis užšaldytų yra ir nelabai kokybiškos o dalis gal ir gerų ...kai su tuo nesusiduri negali skeptiškai nusistatyt ...jai pirkti tai tik brangesnes tada dar skonis nieko...

o aplamai tai per tris dukras dar nei vienai nepirkau parduotuvėje šaldytų tik pati esu valgius...kažkaip užtenkam nuo sezono iki sezono savų o jau tų įmantresnių jai norim imam parduotuvėje žalias bet ir tai retas atvejis labiau linke sulaukti to tikrojo daržoves derliaus o ne kurie vežami apvalius metus.. mirksiukas.gif kiekvienas pagal save..
Atsakyti
as duodu
Atsakyti
Labai puiki alternatyva pirktom šaldytom daržovėm yra jas rudenį susipjaustyti ir pačioms užsišaldyti. smile.gif Aišku tam jau reikia ir vietos ir šaldikio ax.gif Tarkim moliūgą didelį išdarinėjame ir užšaldome kūbeliais, puikiai išsilaiko smile.gif smile.gif
Atsakyti