Įkraunama...
Įkraunama...

Pirktinės šaldytos daržovės vaikų maistui

ir pirma su saldytom auginau nuo ziemos iki pavasario ir antram dabar verdu is saldytu kol nera svieziu ir viskas labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif + ir tik pliusas+
Atsakyti
Naudoju savas saldytas darzoves bei uogas
Atsakyti
QUOTE(joojoooj @ 2009 01 08, 13:45)
jeigu savo saldytos, tai gerai, bet jeigu is parduotuves tai koks skirtumas sviezios ar saldytos, saldo gi tas pacias sviezias g.gif

skirtumas manyciau tas, kad saldo sezono metu augintas ir pilnai prinokusias darzoves. O kokia sviezia morka gali buti ziema? apie kitas darzoves isvis nekalbu, augina vien ant chemikalu nes kitaip neaugtu nesezono metu, skina puszalias ir greiciausiai dar kuom nors apdoroja kad negestu taip greit. Bent jau man taip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(fausta32 @ 2009 01 10, 20:47)
Naudoju savas saldytas darzoves bei uogas

Mes irgi uogas naudojam savas, o daržoves, deja, parduotuvines verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(MarryJane @ 2009 01 25, 22:52)
skirtumas manyciau tas, kad saldo sezono metu augintas ir pilnai prinokusias darzoves. O kokia sviezia morka gali buti ziema? apie kitas darzoves isvis nekalbu, augina vien ant chemikalu nes kitaip neaugtu nesezono metu, skina puszalias ir greiciausiai dar kuom nors apdoroja kad negestu taip greit.  Bent jau man taip atrodo  g.gif

MarryJane, esi teisi. kai man baigsis mano šaldytos daržovės pirksiu šaldytas, o ne vadinamasias ,,šviežias" iš Pc. esu apie tai ne kartą skaičius
Atsakyti
kažkaip kol iš kaimo atsivežtų daržovių turim, tai pirktinių nevalgom. ypač vengiu parduotuvinių bulvių, jas kol išaugina purškia chemija bent penkis kartus, o nuimtą derlių dar kartą nupurškia, kad nedygtų. šaldytos visai patogu ir vertingesnės nei kokios marinuotos.
Atsakyti
Lig siol neruosdavau valgyiti is saldytu darzoviu, bet pasiskaicius jusu komentarus tikrai pradesiu thumbup.gif
Atsakyti
Aš tik vakar pirmą kartą pabandžiau parduotuvėje šaldytų daržovių, nes šviežių šiuo metų laiku labai mažas pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
kai maitinau pirma vaika, tai labai naudojau saldytas darzoves, man taip gydytoja rekomendavo. Buvau visai patenkinta. Tik dabar atejo tokia absurdiska mintis: o ne gali taip buti, kad susaldo, tai, kas per ziema neparduoda... simta kartu pukrsta ir nesviezia? Cia turbut tik mano fantazijos, labai jau as nepasitikiu prekybininkais.
Nors dabar irgi svarstau pirkti antram leliukui ir truputi abejoju. Idomu, kurios firmos yra patikimesnes? Gal kas zino?
Atsakyti
as kartais duodavau saldytu is parduotuves bet yra kad paberia tai stengiuos virti savas is kaimelio darzoves ir vaisius thumbup.gif
Atsakyti
Mums baigesi savo saldytos darzoves, tai dabar perkam parduotuvines saldytas, kolkas jokiu blogumu nepastebejau ax.gif
Atsakyti
Na šiuo metu laiku manau geriau šaldytos nes bhemijos daugiau šviežiose juk jas apdoroja chemikalais kad ilgiau laikytusi ir negestu juk kiekvienas prekybos centras suinteresuotas kad preke gražiai atrodytu ir butu nupirkta smile.gif
Atsakyti