Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

QUOTE(edasgi @ 2008 09 16, 16:32)
As irgi gimdziau sitoje ligonineje ir buvau labai,labai patenkinta ir prieziura ir maistas buvo visai nieko.Aisku neiprasta kad palatoje buvo daug mamu,ir gulejome atskirtos uzuolaidom,bet vistiek viskas buvo gerai.Mano gimdymas buvo be galo sunkus,gimdziau 20val,per ta laika pasikeite 3 pamainos,ir galiausiai vistiek prireike cezario,bet nesiskundziu ir nekaltinu daktaru,viskuo likau patenkinta.

as irgi gimdziau toj pacioj, likau labai patenkinta. Del mamu kazkaip nejauciau bedos, buvom trise , bet lanke tik vyrai tai triuksmo nebuvo, beto labai nedaug laiko as ten praleidau.
Atsakyti
sveikutes,man pries 2 men teko gimdyt snt,thomas hospital, savo gimdyma atsimenu kaip didziausia kosmara,gimdziau 72 val tiek prasikankinau as ir vyras,ir niekas nieko nedare neskatino ir t.t. pamainu skaicius pasikeite nezinau kiek kartu!Ant galo jau pradejau kliedet vyras kazka paklause as atsakau visai neitema,tada pamate kas su manim vyksta isveze i kita palata suleido epidura ir liepe pailset nes visa ta laika buvau be miego.Epidura suleido 6 ryte o gimdyt pradejau 11 zodziu per ta laika vel pamaina keitesi atejo kazkoke kvaisa midvife pradejo staugt,kad blogai stumiu nu zodziu buvo kosmaras kuris 2 tesesi 2 val stumiau kiek galejau,bet man niekas nesigavo,tada suleke belekiek daktru ir visi savo rankas kist tikrint kas kaip,pasiule cezary,bet pries tai sako dar su replem pabandysim,taigi istrauke mano maziu su tom replem visa suzalojo galvyte,veidelis buvo melynas,epiduras jau pradejas buvo neveigt,jauciau kojas,pilva,Skausmas buvo nerealus ir beto dar kirpo,kraujo netekau apie litra.taigi visi sake kad ta ligonine gera ir t.t. patarciau nepasirinkt jos nes nukankins nerealiai.
Atsakyti
QUOTE(Egle27 @ 2008 09 29, 14:29)
sveikutes,man pries 2 men teko gimdyt snt,thomas hospital, savo gimdyma atsimenu kaip didziausia kosmara,gimdziau 72 val tiek prasikankinau as ir vyras,ir niekas nieko nedare neskatino ir t.t. pamainu skaicius pasikeite nezinau kiek kartu!Ant galo jau pradejau kliedet vyras kazka paklause as atsakau visai neitema,tada pamate kas su manim vyksta isveze i kita palata suleido epidura ir liepe pailset nes visa  ta laika buvau be miego.Epidura suleido 6 ryte o gimdyt pradejau 11 zodziu per ta laika vel pamaina keitesi atejo kazkoke kvaisa midvife pradejo staugt,kad blogai stumiu nu zodziu buvo kosmaras kuris 2 tesesi 2 val stumiau kiek galejau,bet man niekas nesigavo,tada suleke belekiek daktru ir visi savo rankas kist tikrint kas kaip,pasiule cezary,bet pries tai sako dar su replem pabandysim,taigi istrauke mano maziu su tom replem visa suzalojo galvyte,veidelis buvo melynas,epiduras jau pradejas buvo neveigt,jauciau kojas,pilva,Skausmas buvo nerealus ir beto dar kirpo,kraujo netekau apie litra.taigi visi sake kad ta ligonine gera ir t.t. patarciau nepasirinkt jos nes nukankins nerealiai.

O dieve... doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, na ir as turiu klausimeliu jeinesunku atsakykit smile.gif 16 savaiciu jau laukiuosi pirma apziura buvau Lietuvoje ir jau kaip reiketu cia nueiti papasakokit nuo ko reik pradeti? gyvenu Lewisham kiek skaitinejau ar gerai supratau kad reik kazkur telefonu registruotis ar kaip kitaip? Ir dar tas neramina kad apie Lewisham ligonines atsiliepimai nekokie ar galima kur i kita rajona vykti gimdyti? o nebandet cia eiti pas Lietuvius daktarus kur atsidare savo kabinetus?
Atsakyti
As ir gyvenu Lewishame ,Lewishamo ligoninei nenorejau gimdyt bet pataikiau irgi i ne pacia geriausia!Pirma turi uzsiregistruoti pas gp, tada isirinkt ligonine kurioje noresi gimdyt ir tada uzregistruos skanui ir susitikimui su midvife!
Atsakyti
QUOTE(Egle27 @ 2008 09 29, 15:29)
sveikutes,man pries 2 men teko gimdyt snt,thomas hospital, savo gimdyma atsimenu kaip didziausia kosmara,gimdziau 72 val tiek prasikankinau as ir vyras,ir niekas nieko nedare neskatino ir t.t. pamainu skaicius pasikeite nezinau kiek kartu!Ant galo jau pradejau kliedet vyras kazka paklause as atsakau visai neitema,tada pamate kas su manim vyksta isveze i kita palata suleido epidura ir liepe pailset nes visa  ta laika buvau be miego.Epidura suleido 6 ryte o gimdyt pradejau 11 zodziu per ta laika vel pamaina keitesi atejo kazkoke kvaisa midvife pradejo staugt,kad blogai stumiu nu zodziu buvo kosmaras kuris 2 tesesi 2 val stumiau kiek galejau,bet man niekas nesigavo,tada suleke belekiek daktru ir visi savo rankas kist tikrint kas kaip,pasiule cezary,bet pries tai sako dar su replem pabandysim,taigi istrauke mano maziu su tom replem visa suzalojo galvyte,veidelis buvo melynas,epiduras jau pradejas buvo neveigt,jauciau kojas,pilva,Skausmas buvo nerealus ir beto dar kirpo,kraujo netekau apie litra.taigi visi sake kad ta ligonine gera ir t.t. patarciau nepasirinkt jos nes nukankins nerealiai.

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif o siaubeli, doh.gif mes tai atsigulem 2 lapkricio, o maze gime 5. Bet jau nuo 4 dienos vidurio as prasiau cezario. Dar jie dvejojo, irgi landziojo ziureti, kazka ten burbejo apie reples. Bet man tai vien sis zodis toki siauba kelia, kad negaliu net pasakyti. Tai ant galo padare cezari. Bet tai kaip jie dar siulo su tom replem doh.gif kai patys per visokias ten paskaiteles snekejo, kad vis maziau daktaru turi patyrimo su jomis, nes vis maziau nori tai praktikuoti, del dideles rizikos. O tai kaip tavo leliukas, ar nesuzalojo jie jo? 4u.gif Nu sakes, kaip baisiai tau nutiko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elba @ 2008 09 30, 00:05)
ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif o siaubeli,  doh.gif mes tai atsigulem 2 lapkricio, o maze gime 5. Bet jau nuo 4 dienos vidurio as prasiau cezario. Dar jie dvejojo, irgi landziojo ziureti, kazka ten burbejo apie reples. Bet man tai vien sis zodis toki siauba kelia, kad negaliu net pasakyti. Tai ant galo padare cezari. Bet tai kaip jie dar siulo su tom replem  doh.gif kai patys  per visokias ten paskaiteles snekejo, kad vis maziau daktaru turi patyrimo su jomis, nes vis maziau nori tai praktikuoti, del dideles rizikos. O tai kaip tavo leliukas, ar nesuzalojo jie jo?  4u.gif Nu sakes, kaip baisiai tau nutiko... unsure.gif

Maziuko galvyte buvo ispausta,zandukas melynas,visas nubrozdintas,kai jis taip staigiai islupo jis kokia pora savaiciu grupciojo,bet dabar viskas gerai ,viskas atsistate augam sveiki,vaz dar i lietuva tai dar pas daktarus nueisim,nes cia taju sistema ziauri,nenoreciau daugiau cia gimdyt,jau geriau gryzt i lietuva ir uz pinigus cezary daryt nes cia privaciai belekiek kainuoja!O tu irgi ilgai gimdei, as nesuprantu ju sistemos iskankina sitiek dienu o paskui ant galo vistiek cezary daro!Naturalistai tipo!
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2008 09 29, 19:33)
Sveikutes, na ir as turiu klausimeliu jeinesunku atsakykit smile.gif 16 savaiciu jau laukiuosi pirma apziura buvau Lietuvoje ir jau kaip reiketu cia nueiti papasakokit nuo ko reik pradeti? gyvenu Lewisham kiek skaitinejau ar gerai supratau kad reik kazkur telefonu registruotis ar kaip kitaip? Ir dar tas neramina kad apie Lewisham ligonines atsiliepimai nekokie ar galima kur i kita rajona vykti gimdyti? o nebandet cia eiti pas Lietuvius daktarus kur atsidare savo kabinetus?

Sveika, kurioj vietoj gyveni? Kaip sake Egle, uzsiregistruok pas GP, pasakysi, kad nescia, paskirs susitikima su midwife, ir paskui scanui, jei Lewisham ligonine arciausiai, tai ten sius. As net negalvojau apie kita ligonine, Lewisham ligonines MW aptarnauja ta teritorija, man nuo namu ligonine buvo 5min. Gimdziau ten, negaliu niekuo skustis. Buvo komplikaciju, bet ligonines personalo del to nekaltinu... buvo vienas "incidentas" kai personalas tikriausiai nesusikalbejo (as buvau operacinej 4 val, o MB niekas nieko nesake)...

QUOTE(Egle27 @ 2008 09 29, 21:35)
As ir gyvenu Lewishame ,Lewishamo ligoninei nenorejau gimdyt bet pataikiau irgi i ne pacia geriausia!Pirma turi uzsiregistruoti pas gp, tada isirinkt ligonine kurioje noresi gimdyt ir tada uzregistruos skanui ir susitikimui su midvife!

Jus kaimynes, gal norit prisijungti prie pietrycio Londono mamu? http://www.supermama...;#entry20193808
Laukiam blush2.gif

Atsakyti
Aciu visoms uz informacija. Tai jau koks tau lemtas gimdymas toks ir bus ar cia ar Lietuvoje smile.gif bet va pasiskaitineji visko ir galvoji paskui. O tai leidzia pasirinkti ligonine kiek girdejau tai nelabai jie cia to nori. As gyvenu prie pat Ladywell stoties. Mane tas baugina nesusikalbejimas nesuprasiu niekov visur reikes vyra vestis o is manes angliste nekokia.
Tai apie lietuviska ginekologija cia nieko nezinot?
Atsakyti
Yra Londone centre privati klinika rusu, bet man rodos turetu buti ir lietuviu. As norejau eiti kad patvirtintu nestuma (nenorejau savaites laukti kada GP priims), bet paskui apsigalvojau, nes konsultcijos kaina 50 svaru. Zinoma jei kas rimto butu negaileciau ir eiciau. O telefona paieskok LT laikrastyje arba www.anglija.lt
Atsakyti
QUOTE(raganaite2005 @ 2008 09 30, 14:01)
Aciu visoms uz informacija. Tai jau koks tau lemtas gimdymas toks ir bus ar cia ar Lietuvoje smile.gif bet va pasiskaitineji visko ir galvoji paskui. O tai leidzia pasirinkti ligonine kiek girdejau tai  nelabai jie cia to nori. As gyvenu prie pat Ladywell stoties. Mane tas baugina nesusikalbejimas nesuprasiu niekov visur reikes vyra vestis o is manes angliste nekokia.
Tai apie lietuviska ginekologija cia nieko nezinot?

tai taip kaip lemta taip,bet lietuvoje nekankina sitiek dienu,yra cia ir lietuviska klinika bet ten tik apziuret gali apziura ir tepinelis kainuoja 160 svaru,as tai privaciai eidavu skanus daryt kad paciai ramiau butu.
Atsakyti
QUOTE(Egle27 @ 2008 09 30, 13:00)
tai taip kaip lemta taip,bet lietuvoje nekankina sitiek dienu,yra cia ir lietuviska klinika bet ten tik apziuret gali apziura ir tepinelis kainuoja 160 svaru,as tai privaciai eidavu skanus daryt kad paciai ramiau butu.

ir uz ka tokia suma ima? nu isproteje siaubas. o kiek skanas kainuoja? ir apziura? jei turi kontaktus ir nesunku parasyk. O ten tik ginekologinis kabineta yra? nes as kiek ieskojau ir ziurinejau inete tai niekur neradau reiks laikrasti nusipirkti ir pasiziureti.
Atsakyti