Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

Sveikutes,
Esu gimdzius Epsom and St Helier University Hospitals.
viskas praejo kuo puikiausiai. atvaziavau i ligonine apie 01val nakties. gimdymo skyriuj ramuma, tyluma, pasitiko mane pasirodo akusere, nes pries vaziuojant paskambinom i ligonine ir pasakem, kad atvaziuojam, nes saremiai ir vandenys nubege.
palatoj buvome tik mes su vyru, kol vyko saremiai vyrui atnese kavos, man siule arbatos, bet man ne iki jos jau lotuliukas.gif akuserei pasakiau, kad noriu gimdyt vandenyje, ji sake, kad galim nespet, bet vis tiek leido vandeni, zinoma man neprireike. jokiu komplikaciju man nebuvo. pagimdziau pati sunaiti 3960kg ir 55cm, sake be plysimu, nors pasirodo buvo vienas pasitikrinus pas gine (Lt), sake labai graziai ir sugijo
gimdyma prieme ta pati akusere (angle) ir studencioke (portugale), kuriai tai buvo pirmas gimdymas. manau jos neisgasdinau lotuliukas.gif
tai man pasiseke, gimdziau tokioj ramumoj thumbup.gif na o jau ryte tai buvo kosmaras klausytis klysmu..
po gimdymo mane palydejo jau kita moteriske apsipraust, pakeite lovos patalyne, kol prausiausi sunaitis jau buvo tetuko rankose thumbup.gif
atnese mums su vyru kavos ir arbatos su paskrudinta duoda ir dzemu, niam, niam viska suvalgiau, tokia alkana jauciaus. lotuliukas.gif
siek tiek pakilus tem buvo, nes pasak ju jog pernesiojau vaikiuka, gime 41.5sav
dave man numust temp, perkele i preiziuros palata, kur prieziura ir buvo liuks, paklause ar as noriu likt, ar namo-zinoma, kad namo ir kai nukrito temp as jau per pietus buvau namuose thumbup.gif . pagimdziau 04.38ryto, namuose jau 13-14val ilsejomes visi trys thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi kad kazkam pasiseke smile.gif
Atsakyti
Sveikutes. Ir as noriu pasidalinti ispudziais apie gimdyma. Gimdziau Newham General Hospital Londone. Tiesiai sviesiai sakant buvo ziauru. Is trecio karto teprieme i ligonine. Apziuros nedare. Gimdyma prieme pagyvenusi akusere ir praktikante (abi juodes....) Tiksliau ta pagyvenusi nuolat kazkur vaiksciojo arba sedejo ant kedes, taigi gimdyma prieme praktikante. Ji neisvale man placentos. Tada ir prasidejo kosmarai doh.gif Dar leliukas gimdamas kartu su galvyte iskiso ir rankyte. Kadangi nagiukai jau buvo ilgi- tai taip ir breze visa kelione man su jais is vidaus. O dar ir plysau..... Dziaugiuosi kad tik viskas mano berniukui buvo gerai thumbup.gif Pagimdziau 22:20val, o iki 1val nakties mane siuvo. Man kaip kosmaras ta naktis buvo ilga ir nepakeliamai skausminga. Nesibaige saremiai, kraujavimas...... Ateidavo bent kelios gydytojos ar seseles, jau net nezinau kas jos tokios buvo, bet ne viena nesugebejo man padeti...... Kol atejo is kito skyriaus ginekologas vyras. Iskart suprato kas man yra. Apsauke visa personala, kad neziuri zmogaus ty manes, kad taip galiu ir nukraujuoti ir issiveze mane i operacine. Ten su kitu daktaru vale placenta iki 3val nakties..... Ir tik tada man prasviesejo akyse, nes liovesi kraujavimas ir saremiai. Buvau issekusi...... Taip ir paliko guleti toj operacinej. O vyras su suneliu nezinodami kur mus isveze lauke anoj palatoj. Kai prisiprasiau kad atvestu juos pas mane jau buvo 5val ryto. Kaip veliau perskaiciau gimdymo istorijoj- netekau 2litrus kraujo. Ir gryzus namo dar ilgai viskas sukosi ir lingavo aplinkui...... Buvau grdejusi ne is vienos gimdyves kad toje ligonineje bloga prieziura, bet kol lankaiusi nestumo metu viskas buvo ok. Nenoreciau ir niekam nelinkeciau to patirti. Atsargiai rinkites ligonines busimos mamytes.
Atsakyti
Niu o as gimdziau Grays King's Georges hospital... niu galiu pasakyti,kad negalejau isivaizduoti geresnes prieziuros...akusere neatsitrauke nei minutei , epidura poadare labai greitai ir gerai..po gimdybine prieziura sauni ir maziu pasieme slaugutes kai norejau pamiegot...vienu zodziu tikrai nesisukundziu labai sauni ligonine ir personalas ( o gal tik pataikiau ant tokio ) smile.gif
Atsakyti
Labutis visom mamytem smile.gif esu naujoke super mamose.noreciau kad prijimtumete benrati su jumis 4u.gif Ir kreipiuosi pagalbos klausimu.Mano sunus per du menesius serga.Jam pakuya temperatura,bet nesluoguoja kosulio nera.Pas dakterus buvau bet dakterai atmestinai ziuri i viska ,sako ko as noriu is sveiko vaiko.As galvoju kad yra nenormalu per 2men tiek sirgti.Lietuvoj darem kraujo tyrima profilaktiskai .Tyrimas nekoks yra labai zemas hemoglobinas.gyvenu vakaru lodone.Gal zinote kas nors lietuviu dakteru numeri?
Atsakyti
aciu, daug informacijos radau, patys dar Lt sedzim, bet tetuka jau isleide i Londona, patys kovo men atleksim, patys- tai as ir pilviukas biggrin.gif gimdyt liepos pradzioj, tai galvoju nuo ko atvaziavus ten pradet vsk tvarkytis????kuria pilietybę rinktis leliukui???laukiu patarimų ir iškart dėkoju uz juos...sekmytės visoms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(giliukė25 @ 2009 01 26, 15:29)
aciu, daug informacijos radau, patys dar Lt sedzim, bet tetuka jau isleide i Londona, patys kovo men atleksim, patys- tai as ir pilviukas biggrin.gif gimdyt liepos pradzioj, tai galvoju nuo ko atvaziavus ten pradet vsk tvarkytis????kuria pilietybę rinktis leliukui???laukiu patarimų ir iškart dėkoju uz juos...sekmytės visoms biggrin.gif

pilietybe vaikuciui angl duoti galesit,jeigu esate pragyvene salyje ne maziau kaip 5 metus mirksiukas.gif ir tai labai daug visokiausiu niuansu...o kokiam rajone gyvensit gal zinai jau? idomu i kokia ligonine papulsit gimdyti... ax.gif

o siaip siulyciau va sitoje temeleje pas nestukes pasiklausti -jos viska tau papasakos kas kur ir kaip mirksiukas.gif
http://www.supermama...howtopic=401259
Atsakyti
QUOTE(ramincike @ 2009 01 18, 13:13)
Sveikutes. Ir as noriu pasidalinti ispudziais apie gimdyma. Gimdziau Newham General Hospital Londone. Tiesiai sviesiai sakant buvo ziauru. Is trecio karto teprieme i ligonine. Apziuros nedare. Gimdyma prieme pagyvenusi akusere ir praktikante (abi juodes....) Tiksliau ta pagyvenusi nuolat kazkur vaiksciojo arba sedejo ant kedes, taigi gimdyma prieme praktikante. Ji neisvale man placentos. Tada ir prasidejo kosmarai  doh.gif Dar leliukas gimdamas kartu su galvyte iskiso ir rankyte. Kadangi nagiukai jau buvo ilgi- tai taip ir breze visa kelione man su jais is vidaus. O dar ir plysau..... Dziaugiuosi kad tik viskas mano berniukui buvo gerai thumbup.gif  Pagimdziau 22:20val, o iki 1val nakties mane siuvo. Man kaip kosmaras ta naktis buvo ilga ir nepakeliamai skausminga. Nesibaige saremiai, kraujavimas...... Ateidavo bent kelios gydytojos ar seseles, jau net nezinau kas jos tokios buvo, bet ne viena nesugebejo man padeti...... Kol atejo is kito skyriaus ginekologas vyras. Iskart suprato kas man yra. Apsauke visa personala, kad neziuri zmogaus ty manes, kad taip galiu ir nukraujuoti ir issiveze mane i operacine. Ten su kitu daktaru vale placenta iki 3val nakties..... Ir tik tada man prasviesejo akyse, nes liovesi kraujavimas ir saremiai. Buvau issekusi...... Taip ir paliko guleti toj operacinej. O vyras su suneliu nezinodami kur mus isveze lauke anoj palatoj. Kai prisiprasiau kad atvestu juos pas mane jau buvo 5val ryto. Kaip veliau perskaiciau gimdymo istorijoj- netekau 2litrus kraujo. Ir gryzus namo dar ilgai viskas sukosi ir lingavo aplinkui...... Buvau grdejusi ne is vienos gimdyves kad toje ligonineje bloga prieziura, bet kol lankaiusi nestumo metu viskas buvo ok. Nenoreciau ir niekam nelinkeciau to patirti. Atsargiai rinkites ligonines busimos mamytes.

VA CIA TAI JAU PRIGASDINOT!
Atsakyti
4u.gif sveikutes besilaukencios ir po .... mamytes 4u.gif .esu nescia ir siuo metu lt,bet zadu vaziuoti i uk pas vyra smile.gif ,zadu ten gimdyti.vyras gyvena MANOR PARK,noreciau paklausti,gal kuri is jusu netoli gyvenancios ir zinancios kokia gera ligonine blush2.gif .butu didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indrera @ 2008 11 11, 09:34)
artimiausia ligonine butu Hillingdon. 

As ir esu priskirta Hilingtono ligoninei, bet nezinau nei vienos, kuriai teko ten gimdyti unsure.gif ir dabar perskaiciau visa temele, bet nera.. verysad.gif
Siaip kiek reikejo lankytis joje, tai viskas labai patiko.. Bet juk apziuros ir konsultacijos tai visai kas kita negu pats gimdymas..
Na.. Anksciau ar veliau suzinosiu.. Ir tikiuos, kad viskas bus thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(little*_* @ 2009 01 21, 17:36)
Labutis visom mamytem smile.gif esu naujoke super mamose.noreciau kad prijimtumete benrati su jumis 4u.gif Ir kreipiuosi pagalbos klausimu.Mano sunus per du menesius serga.Jam pakuya temperatura,bet nesluoguoja kosulio nera.Pas dakterus buvau bet dakterai atmestinai ziuri i viska ,sako ko as noriu is sveiko vaiko.As galvoju kad yra nenormalu per 2men tiek sirgti.Lietuvoj darem kraujo tyrima profilaktiskai .Tyrimas nekoks yra labai zemas hemoglobinas.gyvenu vakaru lodone.Gal zinote kas nors lietuviu dakteru numeri?

sveika yra lietuve daktare jai reikia atvaziuoja i namus as pati kvieciaus ja kai leliui nei menesio nebuvo jai nori pabandyk paskambint ir susitart Gyd.Laima 07799404716
Atsakyti
QUOTE(giliukė25 @ 2009 01 26, 18:29)

Pirmiausia prisiregistruokit su GP (seimos daktaras) pgl gyvenama vieta. GP surgery (klinikoje) jums bus ir akuseres apziuros, ir pasakys, kuri ligonine artimiausia. Gali buti, kad jei noresit kitos ligonines, tai reikes akuserinem apziurom vazineti i pacia ligonine. Jei yra kokiu problemu del sveikatos/nestumo ir lankotes LT pas daktarus/akuserius, tai pasiimkit visu tyrimu rezultatus/kopijas, o jei daktaras duos jums israsa, isverskit i anglu kalba . Sekmes smile.gif
Atsakyti