Sveikutes.
as gimdziau QUEEN CHARLOTTE^S AND CHELSEA HOSPITAL
Na pradesiu nuo pradziu, kai prasidejo saremiai apie 4 ryto sekmadieni,tai buvau namie dar puse dienos, nes galejau dar kentet, poto vyrui pasakiau kad jau waziujam i ligonone tai buvo apie 17,00vakaro

susirinkom tases ir atvaziavom. saremiai buvo siaubingo skausmo, kaip prisiminsiu tai

..vos galejau pastovet ant koju, toks skausmas.
mus prieme viena babajka, apziurejo mane, sako kad saremiai neregukiarus, vaziuokit namo kai bus kas 3-2minutes tada atvaziuokit, as paklausiau ar gali duot nuo skausmo ka nors, nes tikrai labai skauda, o ji pasake atvaziuodama namo ilisk i silta vonia bet nekarsta

atvaziavom namo man pasidare dar blogiau. po 3 val.vyras iskviete greitaja. vel atvaziavom i ta pacia ligonine, ziuriu jau atejo kita daktare, angle

man net lengviau pasidare, apziurejo mane ir pakviete kita daktara,

atejo vyras, abziurejo ir sako, kodel neatvaziavai anksciau, tau butinas cezaris

. Na mano vyras paaiskino kad buvom..nusiunte namo..tt, daktaras pasake ked pati nepagymdisiu, del silpno spaudymo ir kad buvau issekusi neturejau jegu...
Kaip tik i palata iejo ta boba kuri mane nusiunte namo,ji turejo man vaitu suleist, na ir prasidejo cirkai, as is nervu kaip pisau (sorry neuztenka zodziu) i ja stikline vandens, vyras pradejo rekt kad jai kas su manim ir vaiku atsitiks tai

.
na ir nuo tos akimirkos manim rupinosi ven tik anglai, nevienos juodules nebuvo prie manes. aciu devui dukryte gime sveika

dabar vengiam babaju daktaru, nors ju labai dauk bet stengiames vengt