Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

QUOTE(agnuska @ 2011 01 26, 11:20)
drinks_cheers.gif siandien buvau gp uzsiregistruoti pas mw doh.gif  pasake kad dviem savaitem nera vietu, o man sia savaite butina susitikt su ja (pamelavau nes kitaip neimanoma blush2.gif ) kad judesiu apie para nejauciu - staigiai mw atleke ir laiko surado, apziurejo ir viskas gerai cool.gif

doh.gif doh.gif doh.gif o ar jus pagalvojote kad Londone apie 9 milijonai zmoniu,dar puse tiek nelegalu kuriems emergency irgi yra teikiama.ir kai kazkas pameluoja(tikslingai) ,kad nejaucia judesiu ir skubu,gali buti ,kad kitam miesto gale mirsta kudykis isciose,nes nera kam apziureti.vien del to,kad yra milijonai zmoniu ,vienam mieste ,yra eiles apziuroms,o prireikus visada bus suteikta pagalba ligoninej.kodel jus laukiat 5 val? gi ne mezgimo pamokos skyriuj vyksta,o apziura moteru,esanciu pries jus.pirmas skanas 12 sav,nes moksliskai pasitvirtino,kad jei nestumas nesulaukia 12 sav,vadinasi organizmas nepajegus,aisku esant reikalui gelbejama,bet tik dalis buna isgelbeta.kiek jusu ejo i 7 sav skana,be medicininiu priezasciu,tik pasigrozeti? o jei taip eitu kiekviena,tai kaip sutalpintu visas moteris?tada butu dar ilgiau laukti 12 sav skano,pacio svarbiausio,nustatyti anomalijom.

ginekologai yra uk,gp duoda siuntimus jei reikalas yra .bet ispradziu yra daromi tyrimai ,o juose matosi daug.na atsiliepkit toks ,kurios vyko i lt del ginekologiniu (ne del nestumo) priezasciu ir gavo kazka daugiau nei tepaliuka,kuri cia gp siule.

sutinku ,kad yra visur blogai darba atliekanciu zmoniu,taip pat ir Londone,bet ne visi.pazvelkime i lt,kur pvz kokiuose Moletuose zmones kalba,kad nera nei vieno seimos gydytojo,aparaturos,kad ligoninej gimdymo skyrius uzdarytas,o gauti siuntima i Vilniu reikia atiduoti puse bedarbio pasalpos.operacijos kainuoja,bintas kainuoja,vaistai kainuoja,niekas net neprapjauna be kysio.va cia tai baisu,kai karsciuojanciam vaikui niekas padeti negali.uk daro viska jei yra reikalas,brangiausias operacijas,dedada nemokamai sirdies stimuliatoriu darbininkui is fabriko (asmenine patirtis),deda sanarius,duoda akinius ,klausos aparatus,net brangiausi vaistai kainuoja tik 7,95£(berods) nors kiek ju gauna nemokamai.

man pikta skaityti,kad 80kg sverianciai moteriskei,nuo nugaros skausmo, pasiule gp paracetamolio ir fizini aktyvuma,o ji nepatenkinta,bet ko jai daugiau reikia?kad varvancia nosim vaikui pasiule ,jei sukils temperatura duoti calpol,o jei tik nosis nieko nedaryti.Lietuvoje pasiulytu ,remiantis sovietmecio idejom,antibiotiku,kurie daznai dar ir pakenkia,bet uz patarima susimoketumet ir vaistus pirktumet.

as myliu,sia sali,cia mano namai,cia man leidzia uzsidirbti duonai ir sviestui,cia su manim sveikinasi kaimynai(prisiminkite kaip Lietuvoje reaguojama i lenkus,rusus,kaip nekenciama zydu,nors nieko bendro su jais neturi) cia mokysis mano vaikai,todel pries kudakuojant,pagalvokit ,kad yra vien Londone tris kart daugiau nei visoje Lietuvoje(!) vaiku,seneliu,gimdanciu,po avariju ,gaistru,infarkto,veziu serganciu zmoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 26 sausio 2011 - 19:32
Liomi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2011 01 26, 21:28)
doh.gif  doh.gif  doh.gif o ar jus pagalvojote kad Londone apie 9 milijonai zmoniu,dar puse tiek nelegalu kuriems emergency irgi yra teikiama.ir kai kazkas pameluoja(tikslingai) ,kad nejaucia judesiu ir skubu,gali buti ,kad kitam miesto gale mirsta kudykis isciose,nes nera kam apziureti.vien del to,kad yra milijonai zmoniu ,vienam mieste ,yra eiles apziuroms,o prireikus visada bus suteikta pagalba ligoninej.kodel jus laukiat 5 val? gi ne mezgimo pamokos skyriuj vyksta,o apziura moteru,esanciu pries jus.pirmas skanas 12 sav,nes moksliskai pasitvirtino,kad jei nestumas nesulaukia 12 sav,vadinasi organizmas nepajegus,aisku esant reikalui gelbejama,bet tik dalis buna isgelbeta.kiek jusu ejo i 7 sav skana,be medicininiu priezasciu,tik pasigrozeti? o jei taip eitu kiekviena,tai kaip sutalpintu visas moteris?tada butu dar ilgiau laukti 12 sav skano,pacio svarbiausio,nustatyti anomalijom.

ginekologai yra uk,gp duoda siuntimus jei reikalas yra .bet ispradziu yra daromi tyrimai ,o juose matosi daug.na atsiliepkit toks ,kurios vyko i lt del ginekologiniu (ne del nestumo) priezasciu ir gavo kazka daugiau nei tepaliuka,kuri cia gp siule.

sutinku ,kad yra visur blogai darba atliekanciu zmoniu,taip pat ir Londone,bet ne visi.pazvelkime i lt,kur pvz kokiuose Moletuose zmones kalba,kad nera nei vieno seimos gydytojo,aparaturos,kad ligoninej gimdymo skyrius uzdarytas,o gauti siuntima i Vilniu reikia atiduoti puse bedarbio pasalpos.operacijos kainuoja,bintas kainuoja,vaistai kainuoja,niekas net neprapjauna be kysio.va cia tai baisu,kai karsciuojanciam vaikui niekas padeti negali.uk daro viska jei yra reikalas,brangiausias operacijas,dedada nemokamai sirdies stimuliatoriu darbininkui is fabriko (asmenine patirtis),deda sanarius,duoda akinius ,klausos aparatus,net brangiausi vaistai kainuoja tik 7,95£(berods) nors kiek ju gauna nemokamai.

man pikta skaityti,kad 80kg sverianciai moteriskei,nuo nugaros skausmo, pasiule gp paracetamolio ir fizini aktyvuma,o ji nepatenkinta,bet ko jai daugiau reikia?kad varvancia nosim vaikui pasiule ,jei sukils temperatura duoti calpol,o jei tik nosis nieko nedaryti.Lietuvoje pasiulytu ,remiantis sovietmecio idejom,antibiotiku,kurie daznai dar ir pakenkia,bet uz patarima susimoketumet ir vaistus pirktumet.
as myliu,sia sali,cia mano namai,cia man leidzia uzsidirbti duonai ir sviestui,cia su manim sveikinasi kaimynai(prisiminkite kaip Lietuvoje reaguojama i lenkus,rusus,kaip nekenciama zydu,nors nieko bendro su jais neturi) cia mokysis mano vaikai,todel pries kudakuojant,pagalvokit ,kad yra vien Londone tris kart daugiau nei visoje Lietuvoje(!) vaiku,seneliu,gimdanciu,po avariju ,gaistru,infarkto,veziu serganciu zmoniu.

keturiom uz!!! musu gydytojai israso vaistus su graziais ir naujais pavadinimais,tik todel kad pasiraso sutartys su vaistu pardavejais agentais kurie vaiksto po kabinetus, ir jiem nerupi ar pades ar ne svarbiausia reikia ant kazko isbandyti drinks_cheers.gif
Atsakyti
blush2.gif nu dekui merginos,bet jau si karta nesusivaldziau,JOLKI PALKI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Samojinga @ 2011 01 17, 12:11)
Man toks jausmas kad cia jei juodes dirba tai labai grubiai elgiasi, ar tai tiesa...?

As tai su tuo nesusiduriau 4u.gif 4u.gif

QUOTE(mixasia @ 2011 01 18, 20:30)
buvau siandien dantu klinikoj kur yra zenklas nhs man pasake kad nemokamai nebus

Nesciosioms ir kol vaikuciui sueina metukai dantuku taisymas nemokamas 4u.gif
Kaip as ta kortele gavau neatsimenu blink.gif blush-anim-cl.gif2 mana trodo automatiskai atsiunte. g.gif
QUOTE(agnuska @ 2011 01 19, 13:35)
ei gimdymas sunkus ir komplikuotas tai ne nuo ligonines priklauso 4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(justM @ 2011 01 23, 17:21)
Sveikos 4u.gif
Pastebejau, kad daugelis gimde rytu Londone... Gal kas susidure su siaures-vakaru ligoninemis? blush2.gif

As gimdziau Northwick park ligonineje 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liberty_83: 27 sausio 2011 - 00:11
beje, buvau siandiena lygonineje, darem scan'a nestuke.gif .mw sake kad lyg tai mergyte bus ,bet neisitikinusi, per pirma nestuma,kai laukiausi dukrytes lygiai ta pati sake smile.gif reiskia turesiu dvi princeses wub.gif maniskis vargsas tik dusavo ant suoliuko, del to kad niekaip negalejo suprasti ka ten rodo televizoriuje biggrin.gif svarbiausia kad bendra vaizda iziurejo o visa kita jau ne taip sarbu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mixasia: 27 sausio 2011 - 02:54
Laba diena 4u.gif

Tikiuosi nesupyksit,bet as cia su tokiu dideliu prasymu smile.gif
Rasau magistro darba ir darau tyrima apie lietuviu emigrantu socialine apsauga Jungtineje Karalysteje,jei nebutu labai sunku, gal galite uzpildyti anket,16 klausimu,bet man padarysite didele paslauga,is anksto dekoju 4u.gif
http://www.manoapkla...ausa/254817468/
Atsakyti
QUOTE(*Karamelia* @ 2011 01 27, 16:14)
Laba diena 4u.gif

Tikiuosi nesupyksit,bet as cia su tokiu dideliu prasymu smile.gif
Rasau magistro darba ir darau tyrima apie lietuviu emigrantu socialine apsauga Jungtineje Karalysteje,jei nebutu labai sunku, gal galite uzpildyti anket,16 klausimu,bet man padarysite didele paslauga,is anksto dekoju 4u.gif
http://www.manoapkla...ausa/254817468/

Užpildžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
kortelei gauti , kad gydymas dantu ir siaip gydymas buut nemokamas, forma turi duoti midwife, tada ji uzpildys , dar tu dapildysi ir turesi issiusti ir tada jie atsius ta kortele smile.gif reikai pakllausti pas midwife smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2011 01 26, 12:20)
drinks_cheers.gif siandien buvau gp uzsiregistruoti pas mw doh.gif  pasake kad dviem savaitem nera vietu, o man sia savaite butina susitikt su ja doh.gif paskesciojo rankom ir psio tipo nieko negaliu padaryt... tai pasakiau (pamelavau nes kitaip neimanoma blush2.gif ) kad judesiu apie para nejauciu - staigiai mw atleke ir laiko surado, apziurejo ir viskas gerai cool.gif

kaip jus nebijot tokiais dalykais juokaut??? blink.gif ziurekit kad neprisikalbetut doh.gif

Pritariu Liomi drinks_cheers.gif ir apskritai, niekas nesako kad sveikatos sistema cia ideali ar dar kazka, bet nereikia ir tos LT sistemos cia idealizuot.... Cia be eiliu nieko nebus, bet atlaukus bent jau nereikia moket (legaliai ar nelegaliai), o LT be kysiu neiko nebus, tai kazin kas geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuska @ 2011 01 26, 13:20)
drinks_cheers.gif siandien buvau gp uzsiregistruoti pas mw doh.gif  pasake kad dviem savaitem nera vietu, o man sia savaite butina susitikt su ja doh.gif paskesciojo rankom ir psio tipo nieko negaliu padaryt... tai pasakiau (pamelavau nes kitaip neimanoma blush2.gif ) kad judesiu apie para nejauciu - staigiai mw atleke ir laiko surado, apziurejo ir viskas gerai cool.gif

As tokiai dalykais taip pat bijau juokauti..Niekada patarciau taip nedaryti, o ypac becilaukiant vaikelio..Nes zmones , net ir pirkta ar kazko blogo tame nematydami, prisisneka..Nedarykit tokiu dalyku..Sekmes visoms:) grazaus ir sekmingo augimo:)
Atsakyti
liomi --- visom keturiom tau pritariu, tikrai kas liecia medicinine sistema, vaistus, aparatura ir t.t. cia yra daug geriau nei LT, bet LT mus islepino, kad biski "pamokejus" gali gauti viska cia ir dabar visa gyvenima taip buvo ir taip bus kol bus lietuviu tauta biggrin.gif tikekimes lietuviai neismokins anglu imti kisiu doh.gif bet tikrai nesijauciu kalta nei kiek kad atitraukiau mw nuo kavutes gerimo, tuo labiau kad nebuvo nei vienos nestuke.gif laukiamajame, o mw ten buna pastovei, kad bet kada bet kuri nestuke.gif gautu reikiama patikrinima, paprasciausiai tingejo dirbti ir del mano pamelavimo niekas nenukentejo, nes ji jei butu buvus ne su manim, tai butu prasedejusi prie kompo ar prapliotkinus su kitom 4u.gif tikrai nesijauciu nusidejusi blush2.gif o del to prisisnekejimo tai kiekviena masto skirtingai, vienos nestumo metu net megsti bijo ar plauku kirptis, o kitos priesingai...kiek zmoniu tiek nuomoniu kaip elgtis o kaip ne 4u.gif tikrai nemanau kad pakenkiau leliukui kaip nors savo snekom, o priesingai - pagelbejau jam, nes jei man nebutu buve taip svarbu pasimatyti su mw tai buciau galejusi tikrai palaukti tas dvi savaites 4u.gif
Atsakyti