Įkraunama...
Įkraunama...

Ligoninės ir gimdymas Londone

liomi 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif

gimdziau romfordo quins hospital.esu labai patenkinta.gimdziau natural be jokiu nuskausminamuju.visa laika buvom tryse,as vyras ir mw,maloni juodaode,atrode jaunute bet pasirode kad tris vaikucius turi wub.gif begalo supratinga.
prieziura ir visu kuo esu labai patenkinta 4u.gif regavo i kiekviena mano perspejima apie savijauta,isklause mano noru ko noreciau isvengti net ir esant kritinei situacijai.zodziu patys geriausi prisiminai ir ne tik is gymdymo bet ir is viso laikotarpio kuri teko esant nestukei praguleti ligoninei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2011 01 28, 19:59)
liomi  4u.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

gimdziau romfordo quins hospital.esu labai patenkinta.gimdziau natural be jokiu nuskausminamuju.visa laika buvom tryse,as vyras ir mw,maloni juodaode,atrode jaunute bet pasirode kad tris vaikucius turi wub.gif  begalo supratinga.
prieziura ir visu kuo esu labai patenkinta 4u.gif regavo i kiekviena mano perspejima apie savijauta,isklause mano noru ko noreciau isvengti net ir esant kritinei situacijai.zodziu patys geriausi prisiminai ir ne tik is gymdymo bet ir is viso laikotarpio kuri teko esant nestukei praguleti ligoninei 4u.gif

As irgi tureciau Romfordo Queens hospital gimdyti,tikiuosi viskas bus gerai;]tik 2 menesiukai liko..exx..
Atsakyti
QUOTE(Liwutea @ 2011 01 31, 13:57)
As irgi tureciau Romfordo Queens hospital gimdyti,tikiuosi viskas bus gerai;]tik 2 menesiukai liko..exx..

turbut viska spriklauso nuo to ko tikiesi 4u.gif
as prasiau kuo naturaliau,jokiu nuskausminamuju ir t.t. zinojau ka dgaliu iskesti.norejau tylos ir kuo maziau zmoniu.. uztat viskas atitiko mano lukescius 4u.gif

pirmas gimdyma sbuvo uz pionigus lietuvoje,su vaistais ir t.t. desimt seseliu zujo skausmo nejauciau.nagus baigiu nusgrausti pagalvojus kad leidausi gines ikalba ''taip greiciau,neskaudes bus geriau'' jauna kvaila buvau ir patikejau..

cia kiekvieno norai zinai 4u.gif man cia gimdymas pats paciauses wub.gif
Atsakyti
Liomi drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Gimdziau Westminster & Chelsea ligoninej. Deja, gimdymas baigesi emergency CP, bet ne del gydytoju kaltes. Gydytojo profesionalumas buvo super. Buvau viskuo labai patenkinta. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes.mes cia esame visai dar neseniai, kazkaip jau pradeda mintys suktis apie antra vaikeli, bet yra problema....As nemoku anglu kalbos.Todel labai bijau pastoti ir gimdyti verysad.gif . Tikiuosi us manes nepasmerksite,o gal ka patarsite
Atsakyti
QUOTE(liniukas01 @ 2011 02 01, 14:26)
Sveikutes.mes cia esame visai dar neseniai, kazkaip jau pradeda mintys suktis apie antra vaikeli, bet yra problema....As nemoku anglu kalbos.Todel labai bijau pastoti ir gimdyti verysad.gif . Tikiuosi us manes nepasmerksite,o gal ka patarsite

Patarsiu - mokytis anglu kalbos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liniukas01 @ 2011 02 01, 15:26)

Dauguma ligoniniu ir gp turi vertejus, reikia tik nebijoti ju paprasyti mirksiukas.gif
Bet ir as pritarsiu pumai78, reikia ir paciai mokintis kalbos, nes gyvenant svetimoje salyje ir nemokant tos salies kalbos yra labai sunku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gedvy @ 2011 02 01, 15:06)
Dauguma ligoniniu ir gp turi vertejus, reikia tik nebijoti ju paprasyti mirksiukas.gif
Bet ir as pritarsiu pumai78, reikia ir paciai mokintis kalbos, nes gyvenant svetimoje salyje ir nemokant tos salies kalbos yra labai sunku mirksiukas.gif

Juk dar tik planuojat vaikeli kiek suprantu, laiko turi iki jo gimimo. O ir mokslininkai nustate, kad nescios moterys labai imlios mokslams. Taigi nestumas pats tinkamiausias laikas mokytis 4u.gif
O ir ne vien del vaikelio ar gimdymo reiks tos kalbos 4u.gif
Atsakyti
tai jau vakar pasiryzau ir nutariau kad jau reikia mokytis, tik saviksle busiu, nes nera kur maziuko palikti kad galeciau i kursus eiti.
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2011 01 31, 19:17)
turbut viska spriklauso nuo to ko tikiesi 4u.gif
as prasiau kuo naturaliau,jokiu nuskausminamuju ir t.t. zinojau ka dgaliu iskesti.norejau tylos ir kuo maziau zmoniu.. uztat viskas atitiko mano lukescius 4u.gif

cia kiekvieno norai zinai 4u.gif  man cia gimdymas pats paciauses wub.gif

4u.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif

Pirmasis mano gimdymas LT (pries 10 metu) - net siurpas nukrecia prisiminus...ir pykstu ant saves, kad nesugebejau pati paversti gimdymo...graziu vaikelio sutikimu...

Kiti du Stebukliukai gime cia, UK (St.Helier ligonineje Carshalton ir St.Peter's > Chertsey). Nuo dukrytes gimimo praejo du metai. Lyg siol menu kiekviena sekunde su didziuliu pasitenkinimu ir siluma wub.gif wub.gif wub.gif Mielai sutikciau pakartoti hihihi.gif ax.gif
Atsakyti
kai suzinojau kad laukiuosi pirma mintis buvo vaziuoti y lietuva, nes ka as cia darysiu nemokanti kalbos, pirmas vaikelis nieko neismanau ir t.t. aciu dievui, kad neivazevau rolleyes.gif nera cia taip baisu kaip is pradziu atrodo schmoll.gif pirmi tie apsilankymai pas mw ir seip kol prie sistemos pripranti gali gazdinti ax.gif dabar mums liko paskutinis menesis kol pamatysiu savo vaikely wub.gif visas nestumas buvo tikrai sklandus dirbau beveik iki 8 men ir energijos stoka nesiskundziau nestuke.gif dabar sedziu namuose ir visai stengiuosi nesibaiminti to gimdymo, stengiuosi tik kuo linksmesne buti ir pasidziaukti paskutinemis poilsio savaitemis pries vaikely ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita1987 @ 2011 02 07, 17:01)
kai suzinojau kad laukiuosi pirma mintis buvo vaziuoti y lietuva, nes ka as cia darysiu nemokanti kalbos, pirmas vaikelis nieko neismanau ir t.t. aciu dievui, kad neivazevau  rolleyes.gif  nera cia taip baisu kaip is pradziu atrodo  schmoll.gif  pirmi tie apsilankymai pas mw ir seip kol prie sistemos pripranti gali gazdinti  ax.gif  dabar mums liko paskutinis menesis kol pamatysiu savo vaikely  wub.gif  visas nestumas buvo tikrai sklandus dirbau beveik iki 8 men ir energijos stoka nesiskundziau  nestuke.gif  dabar sedziu namuose ir visai stengiuosi nesibaiminti to gimdymo, stengiuosi tik kuo linksmesne buti ir pasidziaukti paskutinemis poilsio savaitemis pries vaikely  ax.gif

labai malonu girdeti, kad viskas saunu.As noreciau antro, bet bijau cia gimdyti, tik del kalbos barjero bijau.
Atsakyti