Įkraunama...
Įkraunama...

Įsakymas, Eurovizija

QUOTE(TauRe @ 2006 05 19, 11:49)
Aš net apsiašarojau ir juoko  lotuliukas.gif  Pažiūrėjau ir klipą ir kaip jie dainavo salėje, šakėėėėėėėėėėėės  lotuliukas.gif Tas diedukas kai dėjo šokt  lotuliukas.gif  Gerą prikolą sugalvojo vyrai, malačiai  thumbup.gif

Nu va matyt teks Marijonui Mikutaviciui ir kroate pamylet, juk visiem apsikelbe ,tad teks ir pazada ivykdyt laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 05 19, 12:44)
Nu va matyt teks Marijonui Mikutaviciui ir kroate pamylet, juk visiem apsikelbe ,tad teks ir pazada ivykdyt laugh.gif

Tai argi jam sunku - juk svajoniu jaunikis... bigsmile.gif

O kur jūs radot jų pasirodymą scenoje? Nes aš tik klipą matau.. g.gif
O ar matėt tą 'gerąją' versiją? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 05 19, 12:57)
O kur jūs radot jų pasirodymą scenoje? Nes aš tik klipą matau..  g.gif

http://www.youtube.c...s&search=Search va cia ziurek gal rasi ten daugiau yra 4u.gif

http://www.youtube.c.....rch=lt united vat cia tai bent doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Va cia ju originalas is eurovizijos http://www.youtube.c.....rch=lt united
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 19 gegužės 2006 - 21:21
http://www.winnersof...live_medium.mpg čia pasirodymas scenoje. Tik daina krovėsi kokias 45 minutes blink.gif Bet verta palaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
na tai ką, lietuviai pavarė geriausiai per visą mūsų dalyvavimo Eurovizijoj istoriją thumbup.gif thumbup.gif

O Eurovizija tada pas mus - Suomijoj kitą met.... unsure.gif cool.gif
Atsakyti
Cha, vo tep! biggrin.gif

Smurka - tai kur tie žadėtieji turkų balsai?.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ode: 21 gegužės 2006 - 00:18
QUOTE(Ode @ 2006 05 21, 00:17)
Cha, vo tep! biggrin.gif

Smurka - tai kur tie žadėtieji turkų balsai?..  g.gif

Pusfinalyje dirbau, pusfinalyje ir gavau. Nedaug. Bet du irgi geriau nei nieko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2006 05 16, 15:15)
Nu šakės ohmy.gif Ir kaipaš čia užmiršau įsakymą atnaujinti? blink.gif

Tai va, mielosios. Įsakymo esmė ta pati. Poryt visos už telefonų ir po kokį 10 balselių už Lietuvą, už Lietuvą ir dar kartą už Lietuvą.

Agituojame draugus, pažįstamus, kaimynus, bendradarbius ir t.t. padaryti tą patį yess.gif

darem darem!!!!!
visa bara alum dormai vaisinom.....tai kai prabalsavo net 6 taskus pavarem! thumbup.gif
Atsakyti
isakymas ivykdytas maksimum pioneers.gif
Atsakyti
O as tokia patrijote nebalsavau ne uzviena tongue.gif nes didesne rizika musiskiam butu blush2.gif BET jEGA ...taip man pasiseke lietuvoj bunant pagauti toki ivyki galesiu pasigirt musiskem uz juru mareliu lithuania.gif
Bet Lietuviais buvau tikrai nusivylusi kai pirma kart isgirdau ju daina , sakiau jei bix'as savo balsu dainuos tai bus RAGAS...o cia surprise ji priverte per garsiakalbi ir visai neblogai gavosi...Su systra susporinome kad lietuviai pateks i penkiatuka, o ji sake, ne, taip kad labai brangius batelius pralosiau bash.gif Bet svarbu Lietuviai pajudejo is paskutines vietos i labai garbiai 6-taja drinks_cheers.gif
DAR KARTA SVEIKINU LIETUVAICIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes su vyru buvom užsispyrę nebalsuot bet į pasirodymo galą patriotizmas atbudo lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikute @ 2006 05 21, 18:34)
O as tokia patrijote nebalsavau ne uzviena  tongue.gif  nes didesne rizika musiskiam butu  blush2.gif BET jEGA ...taip man pasiseke lietuvoj bunant pagauti toki ivyki galesiu pasigirt musiskem uz juru mareliu lithuania.gif
Bet Lietuviais buvau tikrai nusivylusi kai pirma kart isgirdau ju daina , sakiau jei bix'as savo balsu dainuos tai bus RAGAS...o cia surprise ji priverte per garsiakalbi ir visai neblogai gavosi...Su systra susporinome kad lietuviai pateks i penkiatuka, o ji sake, ne, taip kad labai brangius batelius pralosiau bash.gif Bet svarbu Lietuviai pajudejo is paskutines vietos i labai garbiai 6-taja drinks_cheers.gif
DAR KARTA SVEIKINU LIETUVAICIUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! drinks_cheers.gif

va cia tai geras!!! batelius pralosei thumbup.gif as tai drauga i bara su 300 euru issiunciau- visu alum girde, o baras balsavo uz Lietuva!
Atsakyti