Įkraunama...
Įkraunama...

Įsakymas, Eurovizija

kada tiksliai eurovizija ?
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 05 08, 14:02)
kada tiksliai eurovizija ?

Šį ketvirtadienį pusfinalis (lietuviai nedalyvauja)
Šį šeštadienį finalas (lietuviai pasirodo devinti, už juos balsuoti raginame visus užsienyje gyvenančius draugus, pažįstamus, čikibrikintojus ir panašiai lotuliukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 05 08, 14:08)
Šį ketvirtadienį pusfinalis (lietuviai nedalyvauja)
Šį šeštadienį finalas (lietuviai pasirodo devinti, už juos balsuoti raginame visus užsienyje gyvenančius draugus, pažįstamus, čikibrikintojus ir panašiai lotuliukas.gif )

prabalsuosiu nors daina ir nepatinka cool.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2007 05 08, 14:17)
prabalsuosiu nors daina ir nepatinka  cool.gif

O tu kur išsibeldei? Ne Lietuvoje jau gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2007 05 08, 14:22)
O tu kur išsibeldei? Ne Lietuvoje jau gyveni?

išsibeldžiau tongue.gif dabar Vokietijoje cool.gif nors man dar lig šiol turkinligė lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 08 gegužės 2007 - 14:27
balsuosim biggrin.gif kaip tik ta proga vyras gatvej rado sim kortele su 5 svarais saskaitoj, tai prabalsuosim biggrin.gif
Atsakyti
Butinai prabalsuosim,nors man ir nelabai siu metu atlikejai,bet vardan Lietuvos tikrai sms nepagailesiu lithuania.gif
Atsakyti
Mamytes, kaip jums eurovizijos rezultatai? doh.gif Balsavau aš taipogi už Lietuvaičius, bet kaip mačiau tai UK skyrė tik du taškus blush2.gif ...Niu daina liūdnoka buvo, kitaip sakant, ne eurovizine, bet žiūrint i nugalėtojų pasiodyma...likau nustebus, kaip ir pernai...
Atsakyti
As irgi likau nustebusi.Nors abu su vyru po 20 sms issiuntem.Nu baisiai man siais metais nepatiko eurovizija.Tik pora geru dainu.O apie nugaletojus is vis patyliu.Bent jau man tai kosmaras.
Atsakyti
Man patiko tik Vegrija, Lietuva patiko nes kitokia daina (nors atlikeja daugiau kalbejo nei dainavo), o dalyvauti tokiam konkurse po visu kitu girdetu dainu man jau atrodo geda doh.gif Grynas baro karaoke...
Atsakyti
o kada siais metais Eurovizija? bet jau kokia lieva daina vel atstovaus LT doh.gif per youtube klausiau, tai ne kiek neuzkabino schmoll.gif labai monotoniska pasirode, varijuoja tarp 4 akordu ir viskas. dabar nepamenu nei melodijos, nei zodziu.. nejaugi geresniu nebuvo??? oi jauciu, kad atrankos nepraeisim schmoll.gif
Atsakyti
Ka tik isgirdau ir pamaciau video siu metu doh.gif nu kosmaras kazkoks... doh.gif doh.gif doh.gif kiekvienais metais balsuodavom, kaip ir tradicija tapo, susirinkt draugu rate - paziuret, isgert ko nors skanaus, pabalsuoti. Susirinksim ir siemet, balsuosim, nu ka... kad ir kokia tragiska daina bebutu... vis uz LT. 4u.gif
Atsakyti