QUOTE(Evut @ 2010 11 15, 10:34)
Man toks vaizdas, kad jūs buvot motyvuota pati iš savęs, mokytojai tai pastebėjo ir paruošė jus. Bet tai klausimas, kam motyvuotam žmogui eiti į tokią mokyklą? Gal geriau tada į gimnaziją pereiti. Ir dar jums pasisekė, nes ta pati Žilienė mūsų klasės nemokė visai, nes neturėjo laiko, todėl vyko labai mažai pamokų. Informatikos net power pointu ir wordu dirbt neišmokino, nes pamokos nevyko dėl kažkokių ten paleidinėjimų, neatsimenu dabar. Tai kai žmogus sumąsto, kad net power pontu naudotis nemoka, nes praktiškai nebuvo informatikos, tada pats susigriebia ir išmoksta, taip keldamas mokyklos lygį, bet kur čia mokyklos ir mokytojų nuopelnas? Aš ten irgi mokiausi puikiai, bet daugiausia kiek pati norėjau, nes turėjau vos kelis gerus mokytojus.
Žilienė kaip pavaduotoja tikrai nebloga, bet va direktorės elgesys tai kaip turgaus bobos. Kai pereidinėjau į kitą mokyklą mus su mama taip aprėkė, nieko apie dokumentus nepaaiškino, viską užvilkino. Tas pats ir draugei mano buvo. Jums tiesiog nepasitaikė tokios situacijos, nes jei būtų klausimas kas svarbiau mokyklos įvaizdis ar mokinio gerovė būtent direktorės dėka, spėju, būtų išlaikytas įvaizdis.
Žinojot, kad toj mokykloj buvo sumuštas moksleivis. Kamerų toj vietoj nėra, bet matė kas nuėjo į tą vietą, kas išėjo, kad vienas neišėjo (nes gulėjo sumuštas), bet tie mokiniai ten dar vis mokosi? kaip sakiau, buvo parašytas pareiškimas dėl patyčių klasėje, perduotas auklėtojai, bet jis taip ir nepasiekė pavaduotojos, nes auklėtoja jį nuslėpė? Čia faktai patys už save kalba. Aišku, viskas priklauso nuo to, į kurią klasę ir su kokiais mokytojais pateksit.
mano atveju, ne tik as motyvuota buvau. nes musu didele dauguma klases gerai mokesi, gerai baige...kitas dalykas tas buvo pries 7 metus, gal dabar kas kitaip.ziliene deste fizika ir deste labai gerai.informatika deste ta tokia trumpais juodais plaukais, kaikurie pasuko net i informatika, is musu yra laimeje mieste visokius informatiku konkursus, tad tikrai moke gerai. dauguma laike tuos testus informatiku kur i atestata isirasydavo irgi islaike.anglu kalba smarkiai griebe.
Egzaminai daugumos laikyti valstybiniai ir tik vienas zmogus neislaike is ju vieno, kuri pakeite kitu, kuri buvo pasiemus apsidraudimui.
nu nzn kuri paskaita nuo 11 klases buvo silpna.tikrai nepasakysiu.
o del gimnaziju.jus galvojat kad ten taip baisiai geriau????mano sesuo gimnazijoje varpo mokesi, dabar perejo i rasos, nes visiskas absurdas.lygis tas pats.
kas del patyciu.salia gyvenau varpo gimnazijos, dauguma is ten pazystami, draugai.tokiu patyciu maciau, viduri gatves murkdymu i balas, kad Versmes vidurineje man neteko to matyti.
musu baige visi rado kur istoti, kas jau visada prastai mokesi net tie atestatus gavo.aisku gal jie nesimoko toliau ir kazka kita veikia, bet tokiu visose mokyklose buna.
nzn gal ji dabar prastesne, bet mano laiku mokantis man ji buvo labai gera.daug uzklasineje veikloje dalyvavau, daug kur buvo aukletojos veziojami, svieciami.ir net visada buvo noras eiti i mokykla.
taciau juk kiekvienas labai skirtingas. kiti nepritampa savo kolektyve, kiti tiesiog motyvacijos niekam neturi.kitu budas toks, kad jiem tiesiog negerai irviskas ten. sunku kalbet sitaip.
as kaip minejaus savo vaiko neleisciau nuo pirmos klases ten , bet as aplamai noreciau , kad mano vaikas eitu i stipriausia mokykla, gimnazija ir del to stengsiuos pirmiausia ten patekti.