Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno B. Brazdžionio pagrindinė mokykla

QUOTE(wioletine @ 2010 06 03, 13:10)
o man ji nereali mokytoja ir jos pamokos, vienos fainiausiu, prisimenu tik su gerom emocijom.  thumbup.gif

bet vat kai paskaitau, tai tau vieni mokytojai patiko, man kiti. taip ir mokyklos, vieniems vienos superines, kitiems kitos, nepabandes nesuzinosi.

tas taip.dar priklauso ar dalykas patinka ar ne.
siaip del stiprumo, tai daukanto mokykla stipresne, bet musu beveik visi is ten issilakste, nes atmosfera sunki labai.o va versmes, gal silpnesne..ne silpnesne, bet duodamas pasirinkimas nori mokytis ar nenori, ir isvis mokykla gyvibingesne, as ja atsimenu tik su geriausiom emocijom.patys geriausi metai joje.
Atsakyti
tai apie pradines klases taip nieko ir nepasakyta biggrin.gif šią mokyklą ir aš baigiau, noriu ir savo sūnų leist, bet va apie pradinių mokytojas taip nieko ir nežinau... g.gif
Atsakyti
Šitoj mokykloj visi incidentai su mokiniais ne sprendžiami, o dangstomi. Viena mokytoja yra nuslėpusi net tėvų pareiškimą, pamėlavus, kad padavė pavaduotojai, o iš tiesų nieko neperdavė. Jokios pagarbos mokiniui, tragiška direktorė - jokios kultūros. Daug visokių pavyzdžių žinau, bet čia daugiau nerašysiu. Šitoj mokykloj egzaminams pasiruošia tik tie, kas ruošiasi savarankiškai. Yra dalis gerų mokytojų, kurie daro tą mokyklą pakenčiamą, bet apskritai ten baisi atmosfera. Patariu ten eiti tik psichologiškai stipriems žmonėms.
Dėl pradinukų tai mokytojos, sakyčiau, vidutinės. Negaliu lygint, nes nesu kitų daug mačiusi, bet patys auklėjimo būdai turi šiek tiek minusiukų.
Jei turėčiau vaiką, o ten neleisčiau nieku gyvu! Bet žinau kam pasitaikė geros mokytojos, tai likt nori.
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 11 14, 21:50)
Šitoj mokykloj visi incidentai su mokiniais ne sprendžiami, o dangstomi. Viena mokytoja yra nuslėpusi net tėvų pareiškimą, pamėlavus, kad padavė pavaduotojai, o iš tiesų nieko neperdavė. Jokios pagarbos mokiniui, tragiška direktorė - jokios kultūros. Daug visokių pavyzdžių žinau, bet čia daugiau nerašysiu. Šitoj mokykloj egzaminams pasiruošia tik tie, kas ruošiasi savarankiškai. Yra dalis gerų mokytojų, kurie daro tą mokyklą pakenčiamą, bet apskritai ten baisi atmosfera. Patariu ten eiti tik psichologiškai stipriems žmonėms.
Dėl pradinukų tai mokytojos, sakyčiau, vidutinės. Negaliu lygint, nes nesu kitų daug mačiusi, bet patys auklėjimo būdai turi šiek tiek minusiukų.
Jei turėčiau vaiką, o ten neleisčiau nieku gyvu! Bet žinau kam pasitaikė geros mokytojos, tai likt nori.

is dalies pritariu.savo vaiko neleisciau biggrin.gif
bet kad as i ja nuejau 9 klaseje labai dziaugiuosi.pirma stimulas mokytis turi buti paciu mokiniu.aisku atejus i velesne klase gal jis tik tada bus.yra didele galimybe mokytis, reiksti mintis, o ne tik kalti.as esu dekinga daugeliui ten esanciu mokytoju, kad istrauke uzsleptas galimybes ir ttt.
kitas dalykas 11-12 klseje mokosi jau tik tie dauguma kurie nori mokytis, paruosia tikrai normaliai, labai neblogai issilaike mano bedraklasiai visi, isku kurie mokesi.

bet kaip ir sakiau vaiko savo neleisciau, nuo pirmos klases.nors..musiskiu daug nuo pradziu buvo besimokinanciu ir geri baigusiu.bet as sita mokykla prisimenu tik su geruoju.o direktore, pavaduotojos man isvis superines kiek su jom reikalu turejau popamokineje veikloje.
Atsakyti
Man toks vaizdas, kad jūs buvot motyvuota pati iš savęs, mokytojai tai pastebėjo ir paruošė jus. Bet tai klausimas, kam motyvuotam žmogui eiti į tokią mokyklą? Gal geriau tada į gimnaziją pereiti. Ir dar jums pasisekė, nes ta pati Žilienė mūsų klasės nemokė visai, nes neturėjo laiko, todėl vyko labai mažai pamokų. Informatikos net power pointu ir wordu dirbt neišmokino, nes pamokos nevyko dėl kažkokių ten paleidinėjimų, neatsimenu dabar. Tai kai žmogus sumąsto, kad net power pontu naudotis nemoka, nes praktiškai nebuvo informatikos, tada pats susigriebia ir išmoksta, taip keldamas mokyklos lygį, bet kur čia mokyklos ir mokytojų nuopelnas? Aš ten irgi mokiausi puikiai, bet daugiausia kiek pati norėjau, nes turėjau vos kelis gerus mokytojus.
Žilienė kaip pavaduotoja tikrai nebloga, bet va direktorės elgesys tai kaip turgaus bobos. Kai pereidinėjau į kitą mokyklą mus su mama taip aprėkė, nieko apie dokumentus nepaaiškino, viską užvilkino. Tas pats ir draugei mano buvo. Jums tiesiog nepasitaikė tokios situacijos, nes jei būtų klausimas kas svarbiau mokyklos įvaizdis ar mokinio gerovė būtent direktorės dėka, spėju, būtų išlaikytas įvaizdis.
Žinojot, kad toj mokykloj buvo sumuštas moksleivis. Kamerų toj vietoj nėra, bet matė kas nuėjo į tą vietą, kas išėjo, kad vienas neišėjo (nes gulėjo sumuštas), bet tie mokiniai ten dar vis mokosi? kaip sakiau, buvo parašytas pareiškimas dėl patyčių klasėje, perduotas auklėtojai, bet jis taip ir nepasiekė pavaduotojos, nes auklėtoja jį nuslėpė? Čia faktai patys už save kalba. Aišku, viskas priklauso nuo to, į kurią klasę ir su kokiais mokytojais pateksit.
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 11 15, 10:34)
Man toks vaizdas, kad jūs buvot motyvuota pati iš savęs, mokytojai tai pastebėjo ir paruošė jus. Bet tai klausimas, kam motyvuotam žmogui eiti į tokią mokyklą? Gal geriau tada į gimnaziją pereiti. Ir dar jums pasisekė, nes ta pati Žilienė mūsų klasės nemokė visai, nes neturėjo laiko, todėl vyko labai mažai pamokų. Informatikos net power pointu ir wordu dirbt neišmokino, nes pamokos nevyko dėl kažkokių ten paleidinėjimų, neatsimenu dabar. Tai kai žmogus sumąsto, kad net power pontu naudotis nemoka, nes praktiškai nebuvo informatikos, tada pats susigriebia ir išmoksta, taip keldamas mokyklos lygį, bet kur čia mokyklos ir mokytojų nuopelnas? Aš ten irgi mokiausi puikiai, bet daugiausia kiek pati norėjau, nes turėjau vos kelis gerus mokytojus.
Žilienė kaip pavaduotoja tikrai nebloga, bet va direktorės elgesys tai kaip turgaus bobos. Kai pereidinėjau į kitą mokyklą mus su mama taip aprėkė, nieko apie dokumentus nepaaiškino, viską užvilkino. Tas pats ir draugei mano buvo. Jums tiesiog nepasitaikė tokios situacijos, nes jei būtų klausimas kas svarbiau mokyklos įvaizdis ar mokinio gerovė būtent direktorės dėka, spėju, būtų išlaikytas įvaizdis.
Žinojot, kad toj mokykloj buvo sumuštas moksleivis. Kamerų toj vietoj nėra, bet matė kas nuėjo į tą vietą, kas išėjo, kad vienas neišėjo (nes gulėjo sumuštas), bet tie mokiniai ten dar vis mokosi? kaip sakiau, buvo parašytas pareiškimas dėl patyčių klasėje, perduotas auklėtojai, bet jis taip ir nepasiekė pavaduotojos, nes auklėtoja jį nuslėpė? Čia faktai patys už save kalba. Aišku, viskas priklauso nuo to, į kurią klasę ir su kokiais mokytojais pateksit.

mano atveju, ne tik as motyvuota buvau. nes musu didele dauguma klases gerai mokesi, gerai baige...kitas dalykas tas buvo pries 7 metus, gal dabar kas kitaip.ziliene deste fizika ir deste labai gerai.informatika deste ta tokia trumpais juodais plaukais, kaikurie pasuko net i informatika, is musu yra laimeje mieste visokius informatiku konkursus, tad tikrai moke gerai. dauguma laike tuos testus informatiku kur i atestata isirasydavo irgi islaike.anglu kalba smarkiai griebe.
Egzaminai daugumos laikyti valstybiniai ir tik vienas zmogus neislaike is ju vieno, kuri pakeite kitu, kuri buvo pasiemus apsidraudimui.
nu nzn kuri paskaita nuo 11 klases buvo silpna.tikrai nepasakysiu.

o del gimnaziju.jus galvojat kad ten taip baisiai geriau????mano sesuo gimnazijoje varpo mokesi, dabar perejo i rasos, nes visiskas absurdas.lygis tas pats.
kas del patyciu.salia gyvenau varpo gimnazijos, dauguma is ten pazystami, draugai.tokiu patyciu maciau, viduri gatves murkdymu i balas, kad Versmes vidurineje man neteko to matyti.
musu baige visi rado kur istoti, kas jau visada prastai mokesi net tie atestatus gavo.aisku gal jie nesimoko toliau ir kazka kita veikia, bet tokiu visose mokyklose buna.
nzn gal ji dabar prastesne, bet mano laiku mokantis man ji buvo labai gera.daug uzklasineje veikloje dalyvavau, daug kur buvo aukletojos veziojami, svieciami.ir net visada buvo noras eiti i mokykla.
taciau juk kiekvienas labai skirtingas. kiti nepritampa savo kolektyve, kiti tiesiog motyvacijos niekam neturi.kitu budas toks, kad jiem tiesiog negerai irviskas ten. sunku kalbet sitaip.

as kaip minejaus savo vaiko neleisciau nuo pirmos klases ten , bet as aplamai noreciau , kad mano vaikas eitu i stipriausia mokykla, gimnazija ir del to stengsiuos pirmiausia ten patekti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabii__: 15 lapkričio 2010 - 10:49
Na, aš viską sakau iš savo ir kitų patirties. Turiu ką palygint gimnaziją ir Versmę ir visus kitus dalykus grynai faktais rašau. Toj mokykloj problemos nėra sprendžiamos ir yra žiauri nelygybė tarp mokinių. Jei problemų neiškils, viskas bus gerai. Aš irgi esu šį tą laimėjus, bet ne visi mokytojai prie to prisidėjo. Kai kurie daug širdies ir laiko į mokinius įdeda, kai kurie tik ir laukia kaip apsiimt kokio nors konkursinio darbo vadovu kai mokinys pats viską padaro. Didžiausias trūkumas yra prasta tvarka ir atmosfera, aplaidus požiūris, o mokytojų yra labai įvairių.
Pavyzdžiui, jums Žilienė labai patiko, o man jos pamokų praktiškai nebūdavo. Ar Žilienė dėl to kalta? Ne, tiesiog toks požiūris mokykloj.
Patyčių yra visur ir visada, bet ne visur į jas taip žiūrima. Sakyčiau, čia dar tas dalykas svarbus į kokią klasę mokinys papuola, ar į tą "gimnazinę" ar ne. Jei sutampa, kad gabių klasė, kurioj tylu + auklėtoja gera + dalykų mokytojai geri + motyvuotas mokinys, tada viskas čiki, bet šitą patį galima rasti ir kitose mokyklose, kur nereikia rizikuot užšokt ant netinkamų mokytojų netinkamoj klasėj. Nes versmėj skundai niekam neįdomūs, net jei jie raštu.
Atsakyti
bet viska ka jus paraset cia yra beveik visose mokyklose.nes as mokiausi keliose mokyklose irgi turiu su kuo palyginti.ne tik mokykla lemia, bet pacio zmogaus savybes.tad siaip renkantis mokykla labai sunku objektyviai nuspresti.nebus taip, jog va viena mokykla tai jau vsikas super, visi laimgi ir patenkinti, o kitoje atvirksciai.tad sita tema, nzn, cia daugiau ispudziu pasidalinimas.
Atsakyti
Jau tikrai nėra taip visose mokyklose. Nežinau, kur jūs mokėtės, bet kad šitaip mokytojams būtų nusispjaut ant mokinio, tai nei matyt nei girdėt nėra tekę. schmoll.gif O yra ir mokyklų, kuriose viskas super. Gal ką patobulint visur yra, bet tokia betvarkė tikrai ne visur.
Jeigu atsitinka koks nors insidentas, paskui jis nuolat kartojasi, tėvai skundžiasi, mokiniai skundžiasi, o niekas nesikeičia ir visi vis tiek kartu mokosi, tai kokioj dar mokykloj taip būna? Kokioj mokykloj mokytojas silpnesniems mokiniams vietoj to, kad sakytų va, dar liko laiko, dar tu gali pasimokyt ir gerai išlaikyt ir įstot sako, kad baigęs atsidursi kalėjime? Ne vieną kartą ir ne du taip buvo. Ir kurioj mokykloj taip toleruojamas smurtas? doh.gif Tokios mokyklos vienetinės yra.
Nežinau, matyt, kiekvieno kriterijai skirtingi.
Atsakyti
nzn apie kokius cia incidentus kalbate.pas mus yra buve ir visi buvo isspresti.buvo ir vienas mokinys kuris terorozavo kazkuri mokini, tai buvo ne tik tevai iskviesti bet ir inspektore kuri paskui su juo jau dirbo, priziurejo ir tt.tai cia nesprendziama?yra buve ir uz mokyklos ribu incidentu, kurie mokyklos deka, aukletoju buvo isspresti, su kaikuriais mokiniais atsisveiknta is mokyklos.
o mokiausi as stiprioje mokykloje, bet nesamoniu nuo to buvo ne maziau.neatsimenu jokio smurto.nzn kas ten pas jus per laida buvo, kad tokie rinktiniai surinkti.kelintais metais baigete?
Papildyta:
bet nelabai cia tas gincas musu ka ispres, jus matot juodai, as baltai.man niekas neirodys, kad ten taip baisu, nes musu bent baigusiai laidai, daugumai mokytis ten labai patiko, gerai baigem ir atsimenam su labai gerom emocijos.as nessakau, kad sita mokykla yra geriausia, sakau, kad ji nera tokia bloga.bent jau nebuvo tokia bloga kai as mokiausi.
Atsakyti
Nu aš kelis įvykius jau papasakojau. Čia daugiau gal tinka šiemet ir kitais metais baigiančiai laidai, o senesnių nežinau. Jei gerai atsimenu, prieš 7 metus gal ir užeidavo inspektorė kartais. Jeigu kam nors reikia daugau pavyzdžių, galiu pm papasakot, dar paprašiau kitos merginos, kur ten mokėsi, kad užsiregistruotų čia ir viską papasakotų. Kai be jokių emocijų tik pavyzdžiais papaskosiu, kaip viskas ten tvarkoma, gal galėsit aiškesnį vaizdą susidaryt ir nuspręst verta ten mokytis, ar leist vaiką ar neverta.
Atsakyti
as pati baigus sia mokykla, bet savo vaiko i ja neleisiu. nes protingi zmones is svietimo paprotino.
mokyklos didziausias minusas yra, kad aplinkui bendrabuciui. kitas minusas yra direktore, kaukes keicia su kiekviena valdzia, bet jei neprisidirbi ir neini ant kilimelio, tai su ja, kaip ir nesusitinki, tik rugsejo 1maja, isklausai tos pacios kalbos n metu doh.gif
Atsakyti