Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno B. Brazdžionio pagrindinė mokykla

Planuoju ir as savo pradinuka i Versmes leist, del to kad arciausiai namu. Bet nerandu jokiu komentaru apie pradinuku mokytojas... g.gif
Atsakyti
Mums rekomendavo Raimondą Adomavičienę. Mano draugės kolegės mergaitė mokosi pas ją jau 4 klasėje, tai sakė, kad paruošia gerai ir šiaip patenkinta mokytoja. O kitos pradinių klasių mokytojos nepažįstu ir nieko negirdėjau. Tai mes eisime pas R. Adomavičienę.
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 04 02, 18:29)
na bus blogai po pradines pereis kitur...nors jei dar galvojat apie varpelio, tai net nesirinkus vesciua i ja...is aplinkiniu tai ji manau pati geriausia...o veliau ir i varpo gimnazija leisciau..tik ten sunku gana patekti...mano sesuo varpelio lanke...dabar varpo gimnaijoj mokosi...tik va kai i varpeli reikejo leisti...tai kas nepatriko, kad ten kisius del priemimo reikia nunesti...bet siiap, nesibaiminciau as tos gatves... schmoll.gif

baigem varpely jau 3 klases. del kysiu - absoliuti nesamone schmoll.gif nieko niekam nest neteko. beigi kai stovejom eiluteje prie duru uzsiregistravimui, tai nemaciau nei vienos mamos, kuri su laukneseliu but atejus.
o mokykla tai tikrai superine, esu labai patenkinta, kad pasirinkau butent varpeli.

bet taciau, cia jau visai nuo temos apie versmes m-kla nukrypimas blush2.gif
Atsakyti
as ir baigiau versmes vidurine.
paskaiciau, kaip cia yra giriama Ziliene, tai vat as jos negirciau, nes man jos mokymo metodai tai siaubingi buvo, nes jei kitaip gauni teisinga atsakyma yra blogai, gerai tik taip kaip ji nori. kai mus pereme pavaduotojas, neatsimenu pavardes, bet pravarde tai drambliukas, dabar turbut jau nebedesto, nes senukas jau tada buvo, tai man fizika paziule A lygiu mokytis, o vat pas Ziliene vos B lygiu 6 istempdavau.
bet vat chemijos mokytoja, tai tikrai buvo tokia, pas kuria didzioji dauguma ejo papildomai ir gaudavo gerus pazymius, kai nustodavo eiti, pazymiai iskarto krisdavo.
o kas liecia gerus/stiprius mokytojus, tai matematike superine buvo, deja, i amerika isvyko, leituviu Gasiuniene, Porutiene, angliste Buciene.
daug pavardziu ir man jau uzkrito doh.gif reiketu rasti nuotrauka su mokytoju pavardem smile.gif
pradinese klasese mokiausi pas Valerija Streckiene, labai faina mokytoja.

Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2010 06 03, 00:04)
as ir baigiau versmes vidurine.
paskaiciau, kaip cia yra giriama Ziliene, tai vat as jos negirciau, nes man jos mokymo metodai tai siaubingi buvo, nes jei kitaip gauni teisinga atsakyma yra blogai, gerai tik taip kaip ji nori. kai mus pereme pavaduotojas, neatsimenu pavardes, bet pravarde tai drambliukas, dabar turbut jau nebedesto, nes senukas jau tada buvo, tai man fizika paziule A lygiu mokytis, o vat pas Ziliene vos B lygiu 6 istempdavau.
bet vat chemijos mokytoja, tai tikrai buvo tokia, pas kuria didzioji dauguma ejo papildomai ir gaudavo gerus pazymius, kai nustodavo eiti, pazymiai iskarto krisdavo.
o kas liecia gerus/stiprius mokytojus, tai matematike superine buvo, deja, i amerika isvyko, leituviu Gasiuniene, Porutiene, angliste Buciene.
daug pavardziu ir man jau uzkrito  doh.gif  reiketu rasti nuotrauka su mokytoju pavardem smile.gif
pradinese klasese mokiausi pas Valerija Streckiene, labai faina mokytoja.

del fizikos nesutinku, as pas abu mokiausi, kadangi paskui fizikos nebereikejo, perejau pas ta drabliuka..taip pas ji 10 turesi, bet jei laikysi egzamina, tai po Zilienes yra didele tikimybe islaikyti ir tas pazymys metinis visai nebesvarbus, o va po ano , tik jo mokymo nelabai kas ir islaikytu papildomai nesimokines. o Ziliene as labiau atsimenu kaip pavaduotoja, man ji superinis zmogus buvo, ji mus 11-12 kuravo visais klausimais, visas bedas isspresdavo.

o kokia marematikos mokytoja isvyko?kaip atrodo?musu matematike viena buvo aukletoja, A lygiui deste, bet geda pavardes nepamenu:))))
Atsakyti
matematike - karciauskiene.

o del fizikos tai as su tavim nesutinku, nes as 6 metus KTUne fizikas mokiausi ir po drambliuko mokymu jokiu bedu nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2010 06 03, 12:07)
matematike - karciauskiene.

o del fizikos tai as su tavim nesutinku, nes as 6 metus KTUne fizikas mokiausi ir po drambliuko mokymu jokiu bedu nebuvo.

matai as veliau jau mokiausi gaunasi uz tave:) tai man jo fizika, siaubas, paskui kai prireike, nors ir nedaug, nieko.isvis pas ji mes namu darbus vos ne kitus ruosdavom.gal paseno schmoll.gif nors..galvoju dabar, kad mes gal panasiai turejom baigti.kelintais metais baigei?
o matematike ne ta.
Atsakyti
2000 as baigiau.
Atsakyti
ai tai as veliau 4 metais.nu laikotarpis yra:) beje kai as jau isejau, tais metais buvo svarstoma, kad jau paleisti drambliuka i pensija, nes sunku jau jam buvo.paskutiniais metais isvis nelabai ka jis deste.
Atsakyti
man dar geografe buvo mokykloj nereali, Jakubauskiene. bet aisku, jinai irgi jau seniai nedesto.

Atsakyti
QUOTE(wioletine @ 2010 06 03, 12:34)
man dar geografe buvo mokykloj nereali, Jakubauskiene. bet aisku, jinai irgi jau seniai nedesto.

as i ja atejau tik 9 klaseje, is 26, simono daukanto, tai lyginant, kad ir Jabukauskiene, ji tik didele pikciurna:)))ziniu suteikdavo, bet mokymo lygis ne tas.
Atsakyti
o man ji nereali mokytoja ir jos pamokos, vienos fainiausiu, prisimenu tik su gerom emocijom. thumbup.gif

bet vat kai paskaitau, tai tau vieni mokytojai patiko, man kiti. taip ir mokyklos, vieniems vienos superines, kitiems kitos, nepabandes nesuzinosi.
Atsakyti