Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno B. Brazdžionio pagrindinė mokykla

o kurioj jus cia vietoj gyvenat...kad anos gerai mokyklos o varpelio nelabai.. g.gif gal dar kokia mokykla netoliese...as tai istikro, vesiu vaika sakiau tik i gimnazija...nesvarbu, kad pati gerai baigiau ir paprasta...bet man atrodo, kad gimnazijose geriau paruosia...bent statistika tokia..o siaip geriausia tai butu manau vesti i kokia gimnazijos pradine...artimiausia...tada i gimnazija turincia nuo 5 klases priimtu daug lengviau...
ai prisiminiau...o kaip ta radvilenu???ji irgi ten ne pertoliausiai... g.gif
ir siiap galvoju, kad labai gera mokykla kur sustiprinti tokie dalykai kaip anglu, matematika...patys svarbiausi dalykai...o jei vyturio istikro taip..ir jei vaikas nelinkes muzikai...tai gal ir neveskit...ir siaip jei yra galimybe vaika pavezioti i mokykla...tai gal geriau taip ir padaryti...bet nors mokykloje gus geras zinias... smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Mes gyvename netoli jei žinote Gražinos sustojimo.Mūsų galima sakyti kieme yra ,,Versmės''mokykla,einant Taikos pr.,perėjus per sankryža(per šviesaforą)paėjus vieną sustojimą yra ,,Vyturio''mokykla.,,Varpelio''mokykla randasi visai kitoje pusėja,reiktų eiti skersai išilgai ax.gif tos sankryžos kuri yra netoli telekomo.Tad mums ėjimas į Varpelio mok.,yra gan sudėtingas ir pavojingas verysad.gif Geriausia būtų ,,Versmės''bet....... doh.gif Net nežinau nei ką galvoti,ar daryti g.gif
Atsakyti
sunki situacija:)bet is kitos puses, jei versmes mokykla vos ne kieme...tai vaikas ir is pamoku ne taip begs...ir mokytojai dazniau jei reikes uzsuks...ir Jus pati labiau matysit kaip tam vaikui...o jei matysit pirmais metais kad nepatinka...pervesit i kita...o gal kaip tik vaikuibus labai gerai... 4u.gif
Atsakyti
Puikiai prisimenu fizikos mokytoja Ziliene.Kontrolinius teigiamais pazymiais parasydavo tik tie mokiniai,kurie po pamoku pas ja ateidavo mokytis privaciai,o tokiu buvo labai daug ax.gif . Ir siaip ne kokie prisiminimai apie sia mokykla.Nei prestizine,nei stipria jos nepavadinsi.
Atsakyti
noriu papriestarauti del Zilienes...ji dar ir pavaduotoja...o fizika ji parengia labai stipriai, be to...nejau pas ja nekarto privaciai...bet pazymius visi klaseje gana neblogus gaudavom..o kas taip stipriai jos nemokejo, paprasciausiai jo pas kita mokytoja ir mokesi b lygiu...ji desto a lygi,bent dabar...ir sustiprintoj fizikoj nemanau, kad turi mokinti pagrindu....
be to as ja prisimenu kaip labai nuostabu zmogu...su ja daug renginiu organizavom, visada buvo galima ateiti pasisneketi...visada labai graziai bendravom...ir netik buvo galima kreiptis mokslo klausimais, bet ir asmeniniais...
musu klase su ja labai gerai sutare...ir didele pagarba paliko....
Papildyta:
QUOTE(organzza @ 2008 04 06, 18:59)
Puikiai prisimenu fizikos mokytoja Ziliene.Kontrolinius teigiamais pazymiais parasydavo tik tie mokiniai,kurie po pamoku pas ja ateidavo mokytis privaciai,o tokiu buvo labai daug ax.gif . Ir siaip ne kokie prisiminimai apie sia mokykla.Nei prestizine,nei stipria jos nepavadinsi.

aisku kiekvienam savo...man gal kiti mokytojai nepatiko...o jei nepaslaptis...kada mokykla baiget???gal pazystamos?? ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis Gabii 4u.gif Matai aš ir nepergyvenčiau ,veščiau į ,,Versmės''ir viskas,o jei nepatinktų pervesčiau į kitą.Tačiau kita juk ir būtų tik ,,Vyturio''mokykla,o eiti į ją pradėjus nuo nepradžių gali būti sunku.Juk ten vaikai nuo pradžių mokomi muzikos,o čia ateitų žinodama,o gal ir net dar nežinodama kas yra PVZ.;DO biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kodel???visvien neimsi vaiko kol pradines nebaigs...jau pradinej tai tikrai geri mokytojai...o paskui jau bus gana didlis...ir jei kas tai gales eiti ir i tolimesne mokykla...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2008 03 29, 20:51)
Laimute Nageliene - dailes mokytoja....iki siol domiuosi daile ...ir iskiepijo labai idomia filosofija... biggrin.gif Nijole Ziliene - fizikos mokytoja ir pavaduotoja...labai stipriai ismoko ir siaip puikus zmogus...

Malonu prisiminti senus gerus pazistamus smile.gif

QUOTE(organzza @ 2008 04 06, 16:59)
Puikiai prisimenu fizikos mokytoja Ziliene.Kontrolinius teigiamais pazymiais parasydavo tik tie mokiniai,kurie po pamoku pas ja ateidavo mokytis privaciai,o tokiu buvo labai daug ax.gif .

Nezinau, apie koki perioda kalbame, bet sakyciau gerokai perdeta.
Kai as mokiausi mokykloje, 1990-95 metais, tai pas ja privaciai ejo dvi panos is mano klases. Bet joms ir nelabai buvo pasirinkimo, nes nenorejo mokytis ir begdavo is pamoku.
O visi like 18 be jokiu problemu mokemes be jokiu papildomu uzsiemimu, ir pazymiai tikrai buvo rasomi saziningai.

Simrinas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simre: 09 vasario 2009 - 23:48
Gal galite kas nors daugiau parekomenduoti?
Atsakyti
Žadu rinktis Versmės mokyklą. Darželio auklėtojos labai rekomendavo, net pati auklėtoja iš Šilainių savo sūnų leidžia į Versmės. Kiek šneka, kad pradinės klasės stiprios. Kaimynų vaikai ir eina į šią mokyklą. Jų tėvai ne keikia, bent mokyklos blush2.gif Jei matysiu, kad kažkas negerai - perrašsiu į kitą mokyklą. Sūnus bent dega noru eit į šią Versmės mokyklą. Kai jau lanksim, galėsiu daugiau parašyt.
Atsakyti
as esu baigusi sia mokykla ir mano vyras ir mano brolis biggrin.gif tik jau deje seniai, bet prisiminimai patys geriausi, nebijociau as ten savo vaiko leist nes nemanau kad kitose kazkas geriau g.gif

gal atsiras daugiau baigusiu 1991 ??? bigsmile.gif
Atsakyti
Galvoju, kad pražiopsojau atvirų durų dieną versmės vidurinėj verysad.gif Šiaip tinklalapyje nemačiau, kad būtų parašyta kada vyks.
Atsakyti