QUOTE(Eileitija @ 2008 04 04, 11:58)
O tai galima taip savanoriskai pasiprasyt i ligonine? Idomu ar taip priima...
raso, kad galima ir be siuntimo, bet bukle ivertins priemime ir nuspres ar guldys. cia tik info is interneto, bet siuo metu apspangus nuo ketvirtuko klonezepamo, tai nebenoriu ten

siandien jau zoloftas nebedare jokios itakos, gal daugiau papykino ir siaip kazkaip keistai jauciausi, bet is principo jau gerai, o vakare jau ijungiau antrus vaistukus, tai visai liuks savijauta

, po keliu dienu itrauksiu dar it trecius ir gydysiuos pilnu hodu
QUOTE(Kirmelius @ 2008 04 04, 15:40)
stuburas visas pazeistas osteochondrozes...Cia tai buvo staigmena. Bet turejo daug metu jau buti pazeistas, niekad nieko nejauciau ir toks priepuolis, idomiai cia..
ir man buvo staigmena, bet pakeiciau gyvenimo buda, prisitaikiau ir nebekankina tiek daug
QUOTE(oda @ 2008 04 04, 22:16)
Siaip tai pradedant antidepresantus gert dar labiau paastreja, taip turi but, bet neilgam.Man ir buvo prirase miegui tvarkyti, raminamu, bet ju negeriau.Raminamus geriau kai budavo blogai, geriau tik antidepresantus, bet kamavaus dar savaite gera, o po to viskas ok.Taip, per tris dienas suvalgiau tik pora sumustiniu, negalejau, l. pykindavo, per savaite numeciau 5 kg.Siaubas kazkoks buvo.
Jei jau ilgokai geri antidepresantus, tai tada gali jie tau netikt, o jei tik pradejai-tai taip turi but, pabloget busena, bet reik pratemt ta laika.
man jau keturios dienos, tai jauciu traukiasi salutiniai poveikiai, bet buvo nekas,
Gal kam is Vilnieciu perrasyti kompakta is neuromedos, kur atsipalaidavimui padirbeti reikia po 0.5 val per diena, galiu pasakyti veikia gerai
jei kas nores, rasykit cia, nes az luzta nuo zinuciu
Nereikia sakyti visko, ką žinai, bet visada reikia žinoti, ką sakai. M.Klaudijus