Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija

Gerai, aciu.

QUOTE(olive @ 2008 04 04, 10:29)
Gerai, grys drauge is komandiruotes paklausiu,bet daugiausia ka ji gales pasakyti tai manau tik skyriu,nors pabandysiu.
Parasysiu tau AZ kai tik ka suzinosiu

Atsakyti
abio rasau jau tuoj,paciai pasidare idomu,iskamantinejau drauge net anglijoj blush2.gif nekantravau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 04 04, 11:16)
Gydytojo pavarde nera konfidencialu, konfidencialu yra pacientu duomenys.
gal gali man nors i privata parasyti.  ar nors jau kuris skyrius?
nes esu suinteresuotas asmuo..
biggrin.gif

Sitoje situacijoje viskas yra konfidencialu,nes isivaizduokim kreipiames pas advokata pagalbos,o poto skaitom savo istorija forume ax.gif blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olive: 04 balandžio 2008 - 10:41
Kaip merginos siandien gyvenat? 4u.gif Matau rytas nuo gincu prasidejo ax.gif
O tai galima taip savanoriskai pasiprasyt i ligonine? Idomu ar taip priima...
Atsakyti
uz pinigus viskas galima...smile.gif))
arba per protekcijas... biggrin.gif

QUOTE(Eileitija @ 2008 04 04, 12:58)
Kaip merginos siandien gyvenat? 4u.gif  Matau rytas nuo gincu prasidejo  ax.gif 

Atsakyti
Pagalvojau, negi nera kitu psihoterapijos budu.. na nzn, sviesos ,kvapu..nzn ko nors- tik ne ligonine.. verysad.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif Kas i ligonine, o kas is... Pragulejau 4 dienas, pridare tyrimu. Del IS lauksiu da rilgai atsakymo. Bet stuburas visas pazeistas osteochondrozes...Cia tai buvo staigmena. Bet turejo daug metu jau buti pazeistas, niekad nieko nejauciau ir toks priepuolis, idomiai cia..
Atsakyti
QUOTE(Kirmelius @ 2008 04 04, 16:40)
Laba diena smile.gif Kas i ligonine, o kas is... Pragulejau 4 dienas, pridare tyrimu. Del IS lauksiu da rilgai atsakymo. Bet stuburas visas pazeistas osteochondrozes...Cia tai buvo staigmena. Bet turejo daug metu jau buti pazeistas, niekad nieko nejauciau ir toks priepuolis, idomiai cia..

Sveika
Nu manau, kad tai tau ir bus vienintelė priežastis ax.gif
Osteohondrozė toks reikalas nemalonus. Man ir pasireiškė ne iš karto. Ilgai nieko net neįtariau doh.gif pajutau tik tada kai ji buvo jau gerokai pažengus doh.gif taip kad manau galėsi būt rami ir keist gyvenimo būdą biggrin.gif Tikiu kad ir IS tau nepasitvirtins.
mano pažįstama tai ir alpsta ir kūno viena pusė „sunkesnė“ nuo osteochondrozės

kaip namie jautiesi? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trude: 04 balandžio 2008 - 15:54
QUOTE(Kirmelius @ 2008 04 04, 16:40)

sveika sugryzusi 4u.gif , o tai kodel reik laukt del IS atsakymu, padare magneta ? kodel ne iskarto pasake ,ka mato.Zinai, skaiciau,kad tipo randa IS, o po to paaiskeja,kad ten nieko ner, siaip kraujosruvos.
O kaip siaip jautiesi, geriau jau ? O su osteoch.-tai jo vargas,cia jau jokiu vaistu ner, tik mankstos ir Balvociutes arbatos smile.gif
Atsakyti
sveika sugryzus kirmeliau....tai ko tau is karto del is nepasake?bet as garantuoju kad jos tikrai nera.... schmoll.gif o osteoh.cia mes visos manau turim,toks gyvenimas....
Atsakyti
QUOTE(Jurlin @ 2008 04 04, 00:33)
israse zolofta, klonazepam (rivotril berods) ir dar kazkokius. nuo tu nakciai visai neuzmiegu, o nuo zolofto greitosios reikia. ka tik isvaziavo. privare  arklio doziu nuo visko, bet vistiek kazkas negerai. planuoju i psichuske savo noru prasytis, gal priims, nes atrodo nebeistversiu daugiau  verysad.gif
susiradau naujosios vilnios tel ir nezinau ar skambinti ar ne. jau stogas vaziuoja. antra diena nieko neina valgyti. prasideda tikra depresija matau ir sparciai. bijau kad viena nesusidorosiu  unsure.gif  verysad.gif  o dar tas jausmas kad tuoj isprotesi  doh.gif  lapkriti dar psichiatrai ivardino "sveika", nors dabar pati jauciu, kad sakes man.
o kur dar butu galima gydytis stacionare?  rolleyes.gif  greiciau atsigauciau.  blush2.gif
einu jau prigulti, o tai skrandi degina nerealiai  verysad.gif
labanakt visoms  4u.gif

Siaip tai pradedant antidepresantus gert dar labiau paastreja, taip turi but, bet neilgam.Man ir buvo prirase miegui tvarkyti, raminamu, bet ju negeriau.Raminamus geriau kai budavo blogai, geriau tik antidepresantus, bet kamavaus dar savaite gera, o po to viskas ok.Taip, per tris dienas suvalgiau tik pora sumustiniu, negalejau, l. pykindavo, per savaite numeciau 5 kg.Siaubas kazkoks buvo.
Jei jau ilgokai geri antidepresantus, tai tada gali jie tau netikt, o jei tik pradejai-tai taip turi but, pabloget busena, bet reik pratemt ta laika.
Atsakyti
QUOTE(Eileitija @ 2008 04 04, 11:58)

raso, kad galima ir be siuntimo, bet bukle ivertins priemime ir nuspres ar guldys. cia tik info is interneto, bet siuo metu apspangus nuo ketvirtuko klonezepamo, tai nebenoriu ten biggrin.gif siandien jau zoloftas nebedare jokios itakos, gal daugiau papykino ir siaip kazkaip keistai jauciausi, bet is principo jau gerai, o vakare jau ijungiau antrus vaistukus, tai visai liuks savijauta biggrin.gif , po keliu dienu itrauksiu dar it trecius ir gydysiuos pilnu hodu thumbup.gif

QUOTE(Kirmelius @ 2008 04 04, 15:40)
stuburas visas pazeistas osteochondrozes...Cia tai buvo staigmena. Bet turejo daug metu jau buti pazeistas, niekad nieko nejauciau ir toks priepuolis, idomiai cia..

ir man buvo staigmena, bet pakeiciau gyvenimo buda, prisitaikiau ir nebekankina tiek daug rolleyes.gif

QUOTE(oda @ 2008 04 04, 22:16)
Siaip tai pradedant antidepresantus gert dar labiau paastreja, taip turi but, bet neilgam.Man ir buvo prirase  miegui tvarkyti, raminamu, bet ju negeriau.Raminamus geriau kai budavo blogai, geriau tik antidepresantus, bet kamavaus dar savaite gera, o po to viskas  ok.Taip, per tris dienas suvalgiau tik pora sumustiniu, negalejau, l. pykindavo, per savaite numeciau 5 kg.Siaubas kazkoks buvo.
Jei jau ilgokai geri antidepresantus, tai tada gali jie tau netikt, o jei tik pradejai-tai taip turi but, pabloget busena, bet reik pratemt ta laika.

man jau keturios dienos, tai jauciu traukiasi salutiniai poveikiai, bet buvo nekas, unsure.gif
Gal kam is Vilnieciu perrasyti kompakta is neuromedos, kur atsipalaidavimui padirbeti reikia po 0.5 val per diena, galiu pasakyti veikia gerai ax.gif
jei kas nores, rasykit cia, nes az luzta nuo zinuciu lotuliukas.gif
Atsakyti